- 12 Temmuz 2022
- 23.560
- 86.000
Ya kayınvalidem de gelecek zaten de ben gece kısmındayım, yoksa geceye kadar kalsın tabii ki yardımcı olur sezaryen olacağım çünkü kaldırma kısmını ben yapamıyomuşum ilk zamanlar sanırım, kaldırır verir bi gösterir daha rahat hissederim. Ama gece dediğin gibi oturup kişilik eğitimi vermeyeceğiz çocuğa 3-4 kere kaldırıp verecek eşim. Korkuyordur eminim ben de hiç bebekle temas etmedim bu zamana ben de korkuyorum ama napabilirim çocuk benim çocuğumBelki kayınvaliden daha fazla yardımcı olur ama kesinlikle eşin kalmalı bağ kurmak adına ayrıca bebek tutmaya ne var battaniyeye sarılı sürekli yatıyo alır nolacak alıp sana verecek öyle saatlerce bakacak değil ya
doktora aynı soruyu sormuştum, iyi işte, alışsın vücudun bundan sonrasına diyip güldü sdfgggBu hamilelikte yüklenen gecenin kör vaktinde uyanıp bir daha uyuyamamak özelliği geçici mi arkadaşlar5:44te uyandım geri dön dön dön uyuyamadım artık sinirlerim alt üst oluyor öğlenleri de uyumuyorum bu uyku nasıl oluyor da yetiyor anlamış değilim çalışırken bu kadar az uyumuyordum ağlayacağım artık gerçekten
almazlar ki zaten? alıyorlar mı?Keşke ilk cümleni söyleyebilsem kfkfkf hayır ben de tutmadım bu arada yenidoğan bebek görmedim bile ama yapacak bi şey yok kimse 2.çocuktan başlamıyor çocuk bakmaya, herkesin ilk çocuk deneyimi daha yalpalaya yalpalaya oluyor. Gelme de diyemem şimdi napsak hiç bilmiyorum, 2 refakatçi almıyolarmış falan desem nolur acep gidip sorar mı
Güzel ve doğru bir uygulama olmuş bence sevdim bunuEsenler medipolde artık bebek anneyle koyun koyun cikiyo canımherşeyi yanında yapiyolar giydiriyolar sürekli bebeni görüyorsun sen cikarken koynuna koyuyolar odada bebeğin aşısını yapiyolar diğer işlemlerini öyle yapmışlar 4 sene önce öyle deildi birde lohusa şerbeti getiriyorlar odaya oda yoktu ben bebeği kapatmıştım dışarda bekleyen yakınlarıma yüz gorumlulugu verin ona göre gosteriyim diye
Cam daha sağlıklıdır kullanışta zor olmaz bence ama meme reddi açısından bundan çok memnun herkes benim en büyük korkum o.Ay cok alasim var zaten yapmabendeki cam oldugundan zor mu olur kullanmasi disari cikinca falan diye dusunuyorum .
Resmiyette 1 ama alırlar muhtemelenalmazlar ki zaten? alıyorlar mı?
Benim bu gece ağrımadı, şaşırdım kesin ağrır diye beklemiştim ama olmadı. Ağam benle eğleniyyYine karın ağrısıyla uyandım ya amaaan her gece artık canım sıkılıyor :/
b12 birden çok düşmüştü hamileyken, multivitaminindekinin üstüne epeyce de yüksek dozda başladım ben, o bile yükseltmedi.Ben her gece 3.30da uyanıyorum kurulu gibi ve sonra uyuyamıyorum ki hiç böyle problemlerim yoktu önceden. B12 eksikliği de sebep oluyormuş bu duruma
Çok sevindim sizin adınıza, inşallah çok güzel bir hayatı olsun bebeğinizinHerkese merhabalar, önceden bahsetmiştim suni sancı ile vajinal dogumum gerçekleşecek diye. Dün doğumu yaptım çok şükür, hiç acilmam ve sancım olmadan fitil ile doğumu başlattık. Çok şükür istediğim sekilde sonuçlandı. Vajinal doğum yapmak isteyen arkadaşlar vardı burada, ilk doğumum sezaryen nasıl bir şey bilmiyorum ama şu an pişman değilim vajinal doğum yaptığım için. Kesi dikiş atildi mecburen şu an çok zorlamıyor. Sadece otururken çok az zorluyor ama wcde falan hiç zorlamadı beni. Dogumumun ilerleme hizina tüm hastane şaşırdı, bu vesileyle vajinal isteyen herkese kesinlikle pilates ve hareket oneririm. Sancılar sırasında pilates topu, yürüyüş ve sıcak duş çok fayda sağladı. Duştan sonra direkt suyum geldi ve sonrası aktı gitti. Kendimce yorumlarimi iletmek istedim umarım birilerine faydası dokunur. Herkese gönlünden geçen güzel bir doğum diliyorum.
bebek için babanın kalmasının öneminden gir canım konuya ya. hiç kişiselleştirmedenBen kadını hiç istemiyormuşum gibi davranıyor şu an, değişik. Sanki hastaneye gelmesinler dedim bilmem ne dedim. 1 refakatçi kalabiliyorken gece eşimi istemem garip geliyor demek ki, sinirim bozuldu sabah sabah
Ay benim oldum olası çok çok düşüktü hep iğne falan veriyorlardı ama hamilelikte vermedi doktor. Benexol vardı hap o zaten kullanılmıyormuşb12 birden çık düşmüştü hamileyken, multivitaminindekinin üstüne epeyce de yüksek dozda başladım ben, o bile yükseltmedi.
nasıl bir emperyalist güç var vücudumuzda, inanılmaz
İyi 1 refakatçi kalabiliyor annen kalsın madem sen git dedim, oğlum olacak ben nasıl gideyim Allah Allah diyor. E sen gitmeyeceksin e 1 kişi kalabilecek basic math yani deli midir nedir, valla sabah sabah sinir boşalması yaşadımbebek için babanın kalmasının öneminden gir canım konuya ya. hiç kişiselleştirmeden
bi de kafa hep bi dumanlıAy benim oldum olası çok çok düşüktü hep iğne falan veriyorlardı ama hamilelikte vermedi doktor. Benexol vardı hap o zaten kullanılmıyormuşo yüzden böyle devam ediyorum ama yorgunluk halsizlik falan yapıyor gerçekten
Kızlar ben kendimi çok yalnız ve sevgisiz hissetmeye başladım ya şu moddan çıkamıyorum hiç iyi değilim
abartmis, bize yardima gelen de olmadi esim doguma da girdi bebek de bakti simdi cocuk da bakiyor benden cok o bakmistir ikimizinde ilk cocugu deneyimimiz yoktu sonucta. cok abartmis bebek bakmak da ne var ya sen tartisma ver agzinin cevabini susup otursun. atommu parcaliyorsun kardesim alt tarafi bebek tutup vereceksin ay valla bana daral geldi. su erkeklere bu kadar soz hakki vermeyin basina cikiyorlar herseyi yapar hayatta herkes mecbur kalinca, insanevladi oyledir gucu cogu seye yeter. Sanki vahsi dogada survivor ol dedik yahu tum ekibin techizatin olducgu hastanede bebek tutup verecek yapamam ne demek anasi da tutamaz ne diyorYa kayınvalidem de gelecek zaten de ben gece kısmındayım, yoksa geceye kadar kalsın tabii ki yardımcı olur sezaryen olacağım çünkü kaldırma kısmını ben yapamıyomuşum ilk zamanlar sanırım, kaldırır verir bi gösterir daha rahat hissederim. Ama gece dediğin gibi oturup kişilik eğitimi vermeyeceğiz çocuğa 3-4 kere kaldırıp verecek eşim. Korkuyordur eminim ben de hiç bebekle temas etmedim bu zamana ben de korkuyorum ama napabilirim çocuk benim çocuğum
Valla sinirimi bozdu. Hayır hastanedeyiz bi de, etrafında 80 tane hemşire var sanki ıssız bi adaya bıraktım yenidoğanla beraber adamı. Korksun korku iyidir de ben annesini istemiyomuşum gibi davranıyor bi de ayıp yaniabartmis, bize yardima gelen de olmadi esim doguma da girdi bebek de bakti simdi cocuk da bakiyor benden cok o bakmistir ikimizinde ilk cocugu deneyimimiz yoktu sonucta. cok abartmis bebek bakmak da ne var ya sen tartisma ver agzinin cevabini susup otursun. atommu parcaliyorsun kardesim alt tarafi bebek tutup vereceksin ay valla bana daral geldi. su erkeklere bu kadar soz hakki vermeyin basina cikiyorlar herseyi yapar hayatta herkes mecbur kalinca insanevladi oyledir gucu cogu seye yeter
Aşırı unutkanlık yapıyormuş zatenbi de kafa hep bi dumanlı
Evet ben de mega medipoldeyim eğitimde öyle dedi hemşire. Bebek sizden hiç ayrılmayacak dedi. Bakalım göreceğiz inşallahSezeryan doğum videolarına baktığımda bebeği önden gönderiyorlar aileye veriyorlar anne arkadan geliyor hep. Bugün Medipol gebe okulunda ebe doğumdan sonra dikişler bitince içeride dinlenme odasına geçip bebekle orada ilk teması ve emzirmeyi yaptırdıklarını ameliyathaneden anne ile bebeğin birlikte çıktığını söyledi tabi bu Mega için geçerliymiş. @nursen6161 sen de Medipol’de doğum yapmıştın öyle hatırlıyorum siz de nasıl oldu acaba ?
aşırı haklısın. acaba hastaneye söylesen arkadan, ben tek refakatçi istiyorum, lütfen böyle bildirin falan gibi?İyi 1 refakatçi kalabiliyor annen kalsın madem sen git dedim, oğlum olacak ben nasıl gideyim Allah Allah diyor. E sen gitmeyeceksin e 1 kişi kalabilecek basic math yani deli midir nedir, valla sabah sabah sinir boşalması yaşadım