Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
canım sarı kantaronu nereden temin ediyorsun? ben hiç kullanmadım da daha önce. almak istiyorum şimdi

Benim ki fena çatladı artık derdim çatlak değil kaşınıyor ve kaşımaktan kan toplamış hemen bakacağım kremlerine ne varsa tüm tuşlara basacam artık

Benim ki fena çatladı artık derdim çatlak değil kaşınıyor ve kaşımaktan kan toplamış hemen bakacağım kremlerine ne varsa tüm tuşlara basacam artık
İşte karnım kaşınmadı benim hiç, ben de çatlamaktan ziyade kaşınmaktan korkuyordum. Zaten çatlayacağı varsa ne sürsek çatlıyor. Bi bak kuzum, hangisi aklına yatarsa onu kullan bakalım bi. Şu linkini verdiğim Amerika'da falan çok meşhurmuş. Rahatlatabilir.

O seviyesini sormayı hiç akıl edemedim. Ama insanı yıpratıyor araştır araştır oku oku yoruldum. Senin kaç haftalık oldu bebişin

Armut havuc bunlarla suyunu bir sekılde toparlamaya calısacağım. Ayyy sağlıkla kavuşun şimdiden tebrik ederim. Çok heyecanlı

canım sarı kantaronu nereden temin ediyorsun? ben hiç kullanmadım da daha önce. almak istiyorum şimdi
Hiç satın almadım desem canım Komşum var yapar her sene bana da bir kere yarım litre verdi iki senedir onu kullanıyorum. Bitkisini alsan aktardan kendin evde yapamaz mısın?

Adet ağrıları gibi olan ağrılar normal dediniz dimi canımlar ya baya kıvrandırıyor çünkü
Ay sen doğurcan mı napıcan kız Bana da artık sık sık giriyor ama uzun sürmüyor sabah bayağı kötüydü sonra geçti gün içinde de birkaç kere yokladı. Ama herkes doğum yaklaştıkça normal dedi bana da.

Bana da 18 dedi sanırım üst sınır kaç biliyor musun ?

Benim ananem yapıyor. Dağda kendi topluyor genelde ama aktardan direk sarı kantaron da alabilirsin. Zeytinyağı içine koyup bekletiyorsun. Yapması kolay aslında. Ama aktarda olanlar da bence benzerdir.

Ben ilaç kullanmıyorum, östrojen dediği hangi ilaç acep? Her muayenede bakıyor benim tansiyonuma canım.

Hiç satın almadım desem canım Komşum var yapar her sene bana da bir kere yarım litre verdi iki senedir onu kullanıyorum. Bitkisini alsan aktardan kendin evde yapamaz mısın?
yapamam herhalde ya aktardan alayım yağını doğaldır inş

Ben de kızımı kucağıma almayı o kadar özledim ki o da ayni şekilde.. çok sabırlı davrandı.. şimdi de sezaryen sonrası gün sayıyoruz. Ne zaman tamamen iyilesebilirim acaba
Tam iki haftada minimuma indi benim ağrılarım. Gerçekten 2 hafta demişlerdi. Şimdi sadece otururken ince bir sızı kaldı çok şükür

Adet ağrıları gibi olan ağrılar normal dediniz dimi canımlar ya baya kıvrandırıyor çünkü
Banada oluyor son zamanlar yazmıştım da hatta. Bu akşam uzandım bıçak saplanır gibi kasık ağrım oldu bacağımı kımıldatamadım. Sonra da regl ağrısı oldu 10 dk falan tuvaletw gittim bekledim (regl olunca da hep öyle yapardım) sonra geçtiher ağrıda acaba diyorum ama bende

Ay ondan bende 3 tane var kokusu çok kötü diye kullanmamıştım amca oğlu ecza deposundan getirmişti hassasiyet için bı süreyim bakım bende
İğrenç kokuyor evet ben lansinoh sürüyorum , ayva çekirdeği jeli yapıyorlarmış onu denemedim ama iyi geliyor dediler hep

Ben ilaç kullanmıyorum, östrojen dediği hangi ilaç acep? Her muayenede bakıyor benim tansiyonuma canım.
Yok şimdi değil, şimdi ben de kullanmıyorum. tedavi esnasında kullanılan ilaç. Östrojen dedi. Estrofemdi benim kullandığım. Yuvarlak kutulu.. İyi her muayenede ölçüyorsa sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…