Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,6%
  • erkek

OY: 99 52,1%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    190
Senin de mi yarındı

İyi iyi eşinin seni takip etmesi de çok iyi bir şey. Ben de düzenli kullanmıyorum ya bazen unutuyorum ama çoğunlukla midem bulanıyormuş gibi olduğu için. Her şeyi içeyim desem güne tiroid ilacı ile başlayıp kahvaltı sonra d vitamini, gün içinde aç olduğum vakitlerde iki demir ilacı, yatmadan magnezyum kullanmam lazım. Valla bulantı olunca sadece tiroid ilacını içip kapatıyorum o günü. Düzenli kullandığım bir o hiç aksatmadan. Diğerlerini elimizden geldiğince işte
Bizde yoğurtları eşim mayalar sağ olsun, ben daha önce bir iki kez denedim de sulu oldu ama o güzel yoğun yapıyor taş gibi oluyor sen güzel yapıyorsun diye diye komple hibe ettim ona Bağırsaklarına fayda sağlayınca da sürekli sürekli yapmak ister oldu.

oh yapan varsa super. zTen senin bebiste onden gidiyordu biraz aksatsan birsey olmaz vitaminleri, benimde birsz iri ben de omega 3u atliyorum bazi gunler daha da kilo yapmasin diye.4 kilo olmadan dogursak su bebeleri

benim adetim de hep migrenle geliyordu. hatta son zamanlarda yumurtlamada da migren çekiyordum. hamile kaldığım ay 8-9 gün korkunç başım ağrıdı yumurtlama sürecinde. son gün bana bebeğimi bırakıp gitti sanırım

bi arkadaşımın doğumdan sonra regl migrenleri kayboldu. inşallah bize de öyle olur

Yok kuzum ya ben diyet yapmaya başladığımdan beri bulantılarım coştu yine. Çünkü canım su istemiyor. Mecburen içtiğim birkaç bardak da bulantımı artırıyor Midemde sulu hiçbir şey olsun istemiyorum. Aslında karnım bence aşağı indi görenler de diyor inmiş diye üst kısımdaki rahatlamayı bir süredir hissediyorum. Yanma şikayetini çok şiddetli yaşamadım şükür. Arada hafif yanmalar hissettim, genelde yediklerime bağlı. Bazen rennie aldım rahatlattı. Bulantı olayım tamamen suyla ilgili benim. İstiyorum ki hiç su içmeyeyim ama öyle olmuyor. Hiçbir şey olmasa ilaçlar için içmek zorundayım. Bebek için içmek zorundayım. Öyle olunca da hep tetikliyor bulantımı. Gebeliğin ilk aylarına döndü bu anlamda
Eşimin ablası adeta küçük Karatay O bizi yıllardır teşvik ederdi birçok şeye de biz pek kaale almadık kızı, şimdi şimdi geldik kıvama. Benim eşim bu konuda işleri kolaylaştırır bir yapıda o yüzden denemekten zarar gelmez. Elimizden geleni yapalım bakalım

Ayy maşallah artık patır patır herkese sıra gelıyor herkes doğuruyor benım de çarşamba kontrol+nst var çikilatam,kapı süsü,hedıyelıklerım gelmedı henüz

oh yapan varsa super. zTen senin bebiste onden gidiyordu biraz aksatsan birsey olmaz vitaminleri, benimde birsz iri ben de omega 3u atliyorum bazi gunler daha da kilo yapmasin diye.4 kilo olmadan dogursak su bebeleri
Omega 3 aydan sonra kullanmadım neyse ki bir de onu kullansam ne olurmuş çocuk acaba Ya benim kansızlık falan kritik seviyede o yüzden aksatmasam iyi aslında bebekten dolayı değil de D vitamini ve magnezyumu da kendim için içiyordum doğum sonrası çok zorluk çekmeyeyim diye de düzenli içemedim maalesef
Evet yaaa 38de gelseler kendiliğinden di mi

Canım yok almıyorsun, 32. Hafta için alınan rapor geçerli. Ben özel bir bankada çalışıyorum ilettim onlarda o raporda ki tarihe göre işleme aldılar. Tekrar istemediler.

canım bir de hastane ekstra sıcak oluyor diyorlar.
neyse gerçi hemşireler bilir ne giymesi gerektiğini. biz hazırlıklı olalım da

Yay burcu kadınları olarak nasılsınız benım kızda kısmetse 7 aralıkta bır yay burcu olarak aramıza katılacakeşim yay erkeği ama kadını nasıl bılemem
Yay olduğum için demiyorum hani en ideal burçtur falan Aslında bence kadını erkeği benziyor sanki yayın ya birbirleri ile de iyi anlaşıyorlar genelde. Benim kendimde gördüğüm olumsuz özelliklerimden bahsedeyim öncelikle: biraz sivil itaatsizliğe yatkın oluşum. Yani mantıklı gelmeyen kuralları sırf birileri koymuş yıllardır böyle süregelmiş diye uygulayamıyorum, iş ve okul hayatında bu nedenle çok sorun yaşadım. Aslında kötü bir özellik değil belki ama zorluyor yaşamı, kariyeri. Yayların klasik özelliği; özgürlüğe düşkündür. Bu şey değil ama sırtıma çanta takayım dağlara çıkayım özgür kız olayım gibi değil de biraz kalıplara sığmamak, toplumsal normlara uyum sağlayamamak. Mesela evlilikteki kabul görmüş bazı şeyleri kabul edememek. Bir örnekle ilk evlendiğim zamanlar her gün aynı saatte eve gelmem beklentisi bizi çok zorlamıştı Her gün aynı saatte eve gelmek zorunda değilim, gelmediğim her vaktin açıklamasını yapmak zorunda değilim, sırf evlendik diye ailenle aile ablanla arkadaş olmak zorunda değilim, içimden gelmiyorsa onları aramak zorunda değilim, bayramlarda ailenin yanına gitmek zorunda değilim, yemekleri ben yapmak zorunda değilim, anaç bir yapım olmadığı halde öyleymiş gibi davranmak zorunda değilim diye gezen küçük bir hobbittim adeta Genel olarak anaç bir yapıda değil bence yayların kadını da erkeği de. Hatta biraz sadakat probleminden de bahsedilir özellikle erkeklerinin. Oğlum da olacak yay burcu nasipse umarım öyle bir erkek olmaz sadakat önemli yine de Disiplinli biri de değilim hiç olmadım, bu da beni hep zorladı ama bu yaydan mı benden mi kaynaklı bilmiyorum Olumlu yönleri de bence genel olarak eğlenceliler, mizah anlayışları iyi, sosyal zekaları yüksek, inovatif yönleri gelişmiş, kolay arkadaşlık kurabiliyorlar gibi gibi

Bır kaşık gaviscon içsene yatmadan önce bana ıyı gelıyor yoksa acayıp bır yanma oluyor mıdem bogazım dahil

Asla da yok evde yarın unutmazsam çıkıp alayım ya amaan, teşekkürler canımlar

ben yeni doğum yapan bir arkadaşım için şunu aldım canım. kendime de aldım, şık bir hediye gibi geldi

Eklentiler

• IMG_9358.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 21
Paketin yarısını geri gönderir hemşire size Biz geçen gece nst için gittiğimizde vallahi o kat yanıyordu. Bence tek zıbın ayağına çorap başına şapka yeterli bile olur yani gecesi için. Kollar bacaklar açıkta kalabilir. Beni bana bırakırlarsa öyle yaparım Doğumdan hemen sonra annede de bebekte de biraz kasılma, titreme oluyor ama bunu tümüyle üşüme olarak algılayıp çift çorap çift şapka da giydirmezler bence.

su an bende sancinin s si yok. acilma vardir insallah carsamba sorucam. noldu bu sancilara nereye kayboldu vardi hafif hafif onceden, olan da bitti ben dogurmak isterken

su an ben de sancinin s si yok. acilma vardir insallah carsamba sorucam. noldu bu sancilara nereye kayboldu vardi hafif hafif onceden olan da bitti ben dogurmak isterken
Bende kasılmalar var ya ara ara adet sancıları da yokluyor gibi. Dün gece uyku arasında bile hissettim epey yoğundu. Hatta bir sn için uyku sersemi hamile olduğumu unuttum adet olacağım galiba dedim Ama cuma günü açılma falan yoktu henüz sonra da oldu mu sanmıyorum. Sende durumlar nasıl acaba ben de merak ettim Ne olacak sonumuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…