- 10 Eylül 2020
- 1.653
- 1.403
karasal iklim sevmiyorum ben de. Yazin da sicagi cok oluyordu evet. Deniz izlimi seviyorum yumusatiyor havayiArtık o kadar çok kar yağmıyor ama soğuk tabii ki. Asıl son yıllarda sıcağı bana fazla geliyor
Ay bende tık yok daha 36+3 amaBence de öyle ama neden sık sık girer oldu ki bugün ya
Bizde de yok canım merak etme sancı yoklayıp duruyor da arkası gelmiyorAy bende tık yok daha 36+3 ama
Ben de Ocean almıştım canım ExtraMag. Son zamanlarda bulantılarım yine çoğaldığı için açıkçası ilaçları düzenli kullanamadım pek. Miadımı doldurmuş gibi hissediyorum artık doğursam da midem falan normale dönse bebiş dışarıdayken çabalasam diyorum bir şeyler içinBen ocean aldım gebelikte kullanırım diye ama alt ast yüksekliğinden kullandırmadı doktorum. Doğum sonrası kullanırım artık onu
Ben de sağlıklı beslenme olayını elimden geldiğince devam ettirmeye çalışacağım. Aslında evlenmeden önce gayet iyiydim de evlilik bozdu biraz
İlaçsızlık çok iyi geldi bana da başıma soğuk uygulamayla, duşla falan çözdüm baş ağrısı problemimi arvelese sarılmadan. Öncesinde asla geçmezdi şu an geçiyor bu şekilde de. Biraz o bağımlılığı azalttım sanırım.
Ben artık değiştiremeyeceğim şeylere kafamı yormayı en aza indirdim. Ailem konusunda da öyle çok fazla tasvip etmediğim şey var ama değiştiremem kaç yaşındalar yani. Kendimi yoruyorum boş yere
Kız iyiymiş yine bak kendine bakıyor adambenim esimde seker gibi agri kesici alir her gun basi agriyor.. multivitamin ayri alir balik yagi, bagisiklik guclendirici beta glukan falan da alir hamileden daha hamile kendisi
en sevdigi sey takviyeler ilaclar ayrica gaviskonda her gun icer
aralikli diyet uygular gunde iki ogun dikkatli yer saglikli beslenir et balik ve salata agirlikli
ben de onu izliyorum uzaktan
Gerçekten vücut şaşırıyor ama zamanla buna da adapte oluyor hepimiz gebelikte deneyimledik bunu bakBen de inat edip tüm ağrı kesicileri hayatımdan çıkartıp sadece parol veriyordum ihtiyaç oldukça. Vücut önce bu ne be dalga geçme dedi kesmedi ama zamanla baktı ki başka gelen ağrı kesici yok mecbur kabullendi djdjd. Ama bende eklem romatizması çıktı en son ona canım sıkılmıştı ölüyordum ağrılardan hamilelikte de geçermiş. İnşallah sonrasında da olmaz diyorum. Ama bu gluten herşeyin başı yeminle bıktım. Ne hastalığı desem glutensiz beslenme çıkıyor altından zıkkım
Bende gittim acile sabah şimdi geldim eve serum falan takıldı yıkıldık ya son hafta şansımıza bu nedirGriple bqsladim oksurukle devam ediyorum önceki sezaryenin iç dikisleri nasil aciyor oksurdukce boğuluyorum resmen... doğuma kadar gecsede dikisleri patlatmasam diye dua ediyorum... çok geçmiş olsunnnnnn
Gittim yavrum hastaneye ya serum takıldı sabaha kadar uyumadım ağrıdan yüzümün kemikleri bile acıyorKız bende hasta girdim öksürükte vardı iyilesmeye çalışıyordum pat bizim kız gelmeye karar verdi hastanede serumda takiyolar ya içine iğne ile sıkıyorlar ama sen nane limon ıhlamur meyve ye parol günde 3 kez iç biraz hafifletiyo
HepimizeAynısı burnum gözüm her yerim ayrı akıyor. Geçmiş olsun çok.
kabizlik icin cok iyi prebiyotiklee kv de herseye katiyor tarhanaya bile katar bize de gonderir. ay ben takip edemiyorum canim ya ne diyet ne vitamin esim beni de takip editor sagolsun en azindan hamilelikte kullandim vitamib mineral demir vs.Kız iyiymiş yine bak kendine bakıyor adamSen de nasiplen işte arada Bizimki de probiyotik kullanmayı çok sever yazık kabızlık için çare arayıp durduğundan. İki haftadır yine Jersey süt falan alıyorum yoğurt mayalıyoruz -gebelik sürecinde evde yoğurt yapma işine ara vermiştik- o yoğurttan yediriyorum her akşam bir tabak. Tuvalete çıkabildiğini söylüyor. Al sana asıl probiyotik diyorum
Çok teşekkür ederim canımmmmDün akşam kar yağarken aklıma siz geldiniz. Yavruları alıp Ankara'ya geleceksin, onlar da karın yağışını izleyecekler, dışarı çıkıp oynayacaklarİyi haberlerinizi duymak çok güzel
Çok şükür ben de iyiyim, teşekkür ederim. Artık hepimizin az kaldı, grubumuzu heyecan sardıEn son kimde kaldın bilmiyorum ama en son @ante diem doğum yaptı Yarın çifte doğum var D derya32 ve O ozlemem 'in bebişler gelecekler sağlıkla inşallah, güzel haberlerini bekleyeceğiz
Ben içtim valla nasılsa sezaryan diye, allah kabul etsinArkadaşlar bir de bişey sorsam yarın doğuma gidicem ya bu akşam takviyelerimi alacak mıyım. Folik asitli takviyem var magnezyumum falan var doktora sordum mu hatırlamıyorum
Bedelli mi yapacak. Eşin gidiyor diye mi ertelemek istemiyorsun sezeryan istiyorsun. Umarım eşin burdayken normal doğurup kucağına sağlıkla alırsın. Bende 6 aylıkken eşim gitti bedelli yaptı kvde kaldım. Zordu yani moralim çok bozuldu. Doğuma denk gelmesi cidden kötü olmuş. Benim eşimde ilk başta aralıkta gidecekti daha ben gebe değildim sonra o şehir çok soğuk diye aralıkta yaza çekti. Sonra ben gebe kalıp hesaplayınca baktım aralığa denk geliyor. Bu grupta bi iki kişiye yine böyle denk gelmiştim bizim grubun kaderi bu herhaldeYarın doktor kontrolüm var görüşcem eğer beybiş iyi gelişimine engel durum yoksa yarın 37 haftalığım 1 2 aralık için gün isticem o sürede normal doğum olmazsa gelmezse sezeryan olsun eşim gidiyor 12 Aralık'ta o yokken çok zor olur pskolojk olarak onsuz çok yıpranırım askerde olcak ona da zor şimdiden morali bozuk zaten
Aa yarın doğum mu var kaçışın haftadasın. Bu arada doktorum doğuma kadar kullanacaksın demişti tabi ben gün almadım daha normal diye bekliyorum bakalım galiba sulandırıcı hariç vitamin zararı yok. Sadece sezeryan ise belli bi saatten sonra aç kalıyorsunArkadaşlar bir de bişey sorsam yarın doğuma gidicem ya bu akşam takviyelerimi alacak mıyım. Folik asitli takviyem var magnezyumum falan var doktora sordum mu hatırlamıyorum
Mide olayı sonlara doğru düzeliyor ya. Benim yarın 38 oluyor. Üç gün önce falan asla uyuyamıyordum mide yanması, sırt ağrısından. Şu an bebek biraz aşağı indi rahatladım. Doktorum da böyle olacağını söylemişti. İlk doğumda bebek aşağı daha erken iner rahatlarsın daha rahat hareket edersin sadece aşağı baskı olur tuvalet ihtiyacın artar dedi tam olarak böyle oldu. Rahat hareket ettiğim için dün bir cesaret yürüdüm 6-7bin adım kadar. Sonra pişman oldum minik kanamam oldu. Yani kağıt kesiğinden geldiği kadar oldu. Ama devam etmedi ben de gitmedim doktora.Ben de Ocean almıştım canım ExtraMag. Son zamanlarda bulantılarım yine çoğaldığı için açıkçası ilaçları düzenli kullanamadım pek. Miadımı doldurmuş gibi hissediyorum artık doğursam da midem falan normale dönse bebiş dışarıdayken çabalasam diyorum bir şeyler için
İlaçsızlık konusunu inşallah hayatımıza tümüyle yerleştirebiliriz ya. Canan Karatay hocanın iki kitabını aldım. Kadın bırak ağrı kesiciyi falan kolesterol haplarını tansiyon haplarını insülini bile reddediyor neredeyseAma tabi mesnetli bir şekilde. Yani telafi için de katı kurallar koyuyor. Bunları yaparsanız ancak ilaçtan kurtulursunuz diyor. Eşim de ben de bayağı kafa yorduk bu işe son zamanlarda. Yormaya da devam ediyoruz. Allahtan eşim ailem gibi değil bu ilaç konusunda. Sağlıklı beslenme konusunda da bilinçlidir, ikimizin de bazı zaafları var ama çözebilirsek doğum sonrası onları da tümüyle çok iyi olacak
Valla bu konuda da haklısın. Ne dersen de bildiklerini okuyacakları için sinir olduğumuzla kalıyoruz. Keşke böyle olmasa ama ne yapalım…
Gecmiş olsun canım, tam hastalık mevsimi ya simdi son haftalara denk gelince can sıkıcı oluyor tabi. İnşallah hemencecik toparlarsınGittim yavrum hastaneye ya serum takıldı sabaha kadar uyumadım ağrıdan yüzümün kemikleri bile acıyor