Şuan siz böyle deyince ben bir daha kan baktırayım diye düşündüm,şuan nöbetteydim baktırıcam 1500 ü gecmis çıkarsa kadın dogum asistanına vsde rica edicem usg için,insan sabırsızlanıyor galiba böyle şeylerdeBen salı 979 görüp Çarşamba alttan ultrasonla keseyi gördüm canım
Hastanede mi çalışıyorsunuz.Şuan siz böyle deyince ben bir daha kan baktırayım diye düşündüm,şuan nöbetteydim baktırıcam 1500 ü gecmis çıkarsa kadın dogum asistanına vsde rica edicem usg için,insan sabırsızlanıyor galiba böyle şeylerde
Evet acil hemşiresiyim,hızlı bir artıs görürsem nöbetten çıkmadan görürüm artıkkHastanede mi çalışıyorsunuz.
Evet acil hemşiresiyim,hızlı bir artıs görürsem nöbetten çıkmadan görürüm artıkk
Aynı yerde mi verdin canımSalı 120 idi beta hcg im bugünde tahmini 480 bekliyordum,ama 273 e çıkmış
Evet,yani ilkini aynı hastanenin kadın doğum pol ünde ikincisini acilde verdim sonuç buAynı yerde mi verdin canım
Canım ikisininde aynı labaratuvar da ve aynı değer biriminde ölçüldüğüne emin olEvet,yani ilkini aynı hastanenin kadın doğum pol ünde ikincisini acilde verdim sonuç bu
Bu teste ve belirtilerine göre hamilesin inşallah canımm gözün aydınMerhabalar, son regl tarihim 3 marttı. 5 gün reglim gecikti ve testim bu şekilde. Bunu yaşayıp hamile olan var mı? Şuan tedirginim açıkcası umutlanmak istemiyorum 1,5 yıldır deniyordum olmuyordu hiçbir sorum yokken. Kasıklarımda batma ve kramp gibi ağrı oluyor
Ve çok sık tuvalete çıkıyorum
Merhaba, çift çizginiz çok belirgin olarak görülüyorMerhabalar, son regl tarihim 3 marttı. 5 gün reglim gecikti ve testim bu şekilde. Bunu yaşayıp hamile olan var mı? Şuan tedirginim açıkcası umutlanmak istemiyorum 1,5 yıldır deniyordum olmuyordu hiçbir sorum yokken. Kasıklarımda batma ve kramp gibi ağrı oluyor
Ve çok sık tuvalete çıkıyorum
İnşallah yarın kan vericem, çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.Bu teste ve belirtilerine göre hamilesin inşallah canımm gözün aydın
Yarın kan ver ve iki günde bir düzenli takip et korkma canım bol bol dua et dua oku stresini azaltırİnşallah yarın kan vericem, çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.
Merhaba, çift çizginiz çok belirgin olarak görülüyorbence bir kan testi verin, hem belirtileriniz hem testiniz hamile olduğunuzu gösteriyor gibi.. ben reglime 5 gün kala bu testlerden yapmıştım çizgi yok gibiydi ama benim de kramplarım çok vardı oradan yola çıkıp kan verip ilk haberi almıştım
Sordum tekrar,ikiside aynı lab daha çok artması gerekiyorduCanım ikisininde aynı labaratuvar da ve aynı değer biriminde ölçüldüğüne emin ol