Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım giyebilirsen süpermişEsbersi Kadın Korse Göbek,basen,göğüs,kalça Için Tüm Vücut Sıkılaştırıcı Tam Boy Toparlayıcı Korse H6325 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Kızlarr terndyolda şöyle bir şey gördüm alsam mı bılemedım tüm vücudu sarıyor zaten 8 kılo aldım Hadı alsam alsam 2 daha alırım doğumda yarısı gider zaten
Bende darlandımdatoto,bacak,bel hepsını sıkıyor ya alıyım giyerim galibahıc olmadı elbise altına gıyerım doğum sonrası göbek kalıyor çünkü bırde sezaryan yacanım giyebilirsen süpermiş
mesela ben, fotoya bakınca bile darlandım, 10 dk giyemem toplam
salı günü benim arkadaşım 38+0 günü 3600 ge oğluşunu vajinal doğurdu Amerika’da. çok da rahat olmuş, kısa sürmüş doğum. 2. bebeğiydi, belki o fark ediyordur. olmaz kesi demek için sınır bir kilo diye düşündüm ama tabii belki 40’ta gelecek minnoşBizim oğluşlar aynı gidiyor maşallah Benim kafa çevresini söylemedi son sefer. Halen şüpheliyim acaba erken mi karar aldım vajinal olabilir mi diye ama bilemiyorum İnşallah senin ve bebiş için hangi türlü doğum hayırlıysa o olur canım. Bu arada çatı muayenesi oldu mu?
2 gece kalırsak 2 gecelik, 1 pijama daha mantıklı değil mi? ben sırf belki üşürüm diye pijama koyacağım. yoksa kesiğimiz varsa pijama giymek bana çok olası görünmedi.E tamam işte ikisinin de var sabhalıgı zaten bence yeter ama sezaryandan dolayı 2 gün kalıcak olunca ne olur ne olmaz diye 1 pijama takımı daha koydum ben istersen ekle. Ama onceki dogumuma 2 pijamayla gtmiştim gayet de yetmişti
Kolonya dedin galiba bebek, ben yapacağım gibi duruyor LeyLA84db yaptıydıKızlar birde şey soracaktım mınık lokanta şişesi yapan var mı aranızda yapsam mı bılemedım
Benimki çatı muayenesine kadar normal olur diyordu ama çatıdan sonra kemiğin basık normali deneyebiliriz istersen dedi ama çokca da korkuttu ya öyle olunca ben de vazgeçtimEvet öyle gibi, maşallah Doktorum ısrarla 5 kiloya kadar büyütüp gazeteci çağırıp meşhur olma derdinde Hadi kız sen yaparsın boşver diyeti diyor bugün Durun hocam biz tosuncuk olmasın diye geceleri yatağa aç giriyoruz diyorum boşver bu da tosuncuk olsun erkek zaten diyor Canım çatı muayenesi yapmıyor doktor 39 haftadan önce. Çünkü o doğumu tetikleyebilir diyor 39 haftadan önce de planlı doğurtmaya gerek yok gözüyle bakıyor. O yüzden yapmadı. Rahim ağzı açıklığına da ultrasonda bakılabiliyormuş ya öyle baktı bugün bak kapalı dedi. Keşke o gün de ebe bakacağına böyle bakılsaymış yani madem olabiliyordu. Açıklık ve çatı muayenesi farklı mı acaba onu da bilemiyorum.
onu da silecek miyiz? saçma bi soru oldu ama.Puseti 25 haftalıkken aldık o günden beri odada öyle duruyor üstüne çarşaf örtmüştüm eşim arada eline alıp geziyor falan artık tam kullanıma hazır. İçinde de süs yastığı ve kalın battaniye var depolama alanı oldu iyi oldu
Canım normal doğum istiyorsun diye yazıyorum, doğumhaneden çıkmadan geceliğini falan giydirip öyle çıkarıyorlar odaya. Hastane kıyafetini sadece doğum anında giydiriyorlar. En azından bende böyle olmuştu.Ben bir pijama bir gecelik koydum, ikisi de sabahlıklı. İlk gün hastane kıyafeti oluyor zaten, bence 2 çok okey.
ah kalbimbu seferki erkekti degil mi? erkek cocuklarda anneye karsi cok tatli oluyorlar benimki bazen prenses anne diye cagiriyor opuyor beni sana parlak bileklik alicam kupe alicam diyor nerden ogrendiyse magazaya falan girsek en parlak ayakkabiyi eline alip bunu sana alicam diyo 4 yasinda :) cocugun zevkleri anasiyla ortusmuyor pek ama olsun :) kreste ogreniyor olabilirler bu tarz seyleri.
Ayy evet kolonyakim yaptı fotoğraf atabılır mı sen nasıl düşünüyorsunKolonya dedin galiba bebek, ben yapacağım gibi duruyor LeyLA84db yaptıydı
Bana çatı muayenesi 34 te yapildi, keşke doğumu tetikleseydi de kendi baslasaydi doğumum ama alakası yok bence. Şu an 38+1 im hâlâ bekliyorum. Devlet hastanesine de gittim mesela çatı muayenesi için onlar sadece doğum anında yapıyormuş, o yüzden yapamam şu an dedi doktor. Her doktorun tarzı farklı anladığım kadarıyla, bu konuda tek bir doğru yok gibi.Şasırdım açıkcası ya 39 dan önce doğum başlarsa ve o kişi normal doğum isterse çatısı uygun değilse ne olacak o zaman. 37 - 38 de çok erken hafta değil tıbben zamanını tamamlamış sayılıyor o bebek. Açıklık ve çatı muayenesi genel de aynı şekil oluyor parmak ile bakıyorlar. Rahim ağzında açıklık olup olmadığı ise vajina ultrason da belli oluyor ama anladığımı kadarıyla ultrason açıklığı sadece gösteriyor kaç santim açıklık var göstermiyor onun içinde parmakla bakıyorlar alttan
kesin kalıyor göbek, di mi? :/Bende darlandımdatoto,bacak,bel hepsını sıkıyor ya alıyım giyerim galibahıc olmadı elbise altına gıyerım doğum sonrası göbek kalıyor çünkü bırde sezaryan ya
Antibiyotik veriyo ya zaten 2 gün hastanede iğne yapiyolar her ağrın olduğunda mutlaka işte dayanamiyom deDemi ya vajinal olursa doğumumuz belki pek gerek olmaz ama sezeryan olursa gerek olabilir. Bana kürtajdan sonra da hastanede sürekli ağrı kesici vurmuşlardı ben demeden. Tabi onda emzirilcek bi bebek yoktu belki omdandır.
benim doğum şeklim de belli değil şimdilik vajinal istiyorum ama sezeryan olursam tek parol ağrıyı keser mi bi gözüm korktu ama doktorlar kullanma derse paroldan başkasını kullanmam
Çok üşüme oluyor mu normal doğumdan sonra da? Ben Alanya da yaşıyorum buralara kış pek uğramıyor, geceligim var ama sabahlık almadım ayrıca. Almak gerekiyor mu sizce?Canım normal doğum istiyorsun diye yazıyorum, doğumhaneden çıkmadan geceliğini falan giydirip öyle çıkarıyorlar odaya. Hastane kıyafetini sadece doğum anında giydiriyorlar. En azından bende böyle olmuştu.
Çok güzel yazmışsın canım ağlattın beni. Allah’a şükürler olsun bu duyguyu yaşıyoruz. İnşallah hepimiz kurtulacağız.Kızlar hali hazırda cesaretim gelmişken size yazayım bir daha bende bu cesareti görürmüsünüz emin değilim biliyorsunuz doğum konusunda aşırı panik atağım var. Bazen geceleri tansiyonumu ölçüyoruz , nabzım yüksek çıkıyordu… vajinal doğummus sezeryan doğummuş farketmeksizin ikiside beni korkutuyor. Ama kendimi rahatlatma yöntemi buldum. Geçici bir cesaret olabilir ama bundan 50 sene önce insanlar köylerde ebe arayıp bulamıyorlardı. güveneceği kimse olmadan doğum yapan milyarlarca kadın vardı…Hiç acımayacak dememiz inandırıcı değil ama sonunda bir bebek gelecek kucağımıza. Yüzünü gözünü gördüğümüz ilk anı.. kucağımıza alışımızı ve kokusunu düşünelim. Onu büyürken izlemek gibisi olabilir mi? 9 ay kapalı bir kutuda tipi kime benziyor saçı ne renk, sağlığı nasıl, kalbi attı mı diye diye bu zamanlara geldik… en önemlisi sağlıklı olmaları. Eğer bu bebekler bize nasip olmasaydı belki bedenen değil ruhen bir acı yaşıyor olacaktık ki ben daha önceki kayıplarda kürtaj masalarına yatmak zorunda kaldığımda bunu çok derinden hissettim. O zaman yaşadığım üzüntü tarif edilemezdi. Kürtaj olmadan önce yan oda da bir bebeğin doğduğunda ilk ağlama sesini duyduğumda eşimle sarılıp ağlayıp dua etmiştik. Hatta bir ara ben tekrar hamile kalır mıyım bebeğim olur mu diye gece yarılarına kadar bu kulüpte gezdim bir sürü şey okudum. Acı ile travma ile korku ile yaşamayalım bugünleri. Hamileliğim son günleri makyaj yapıp fotoğraf çekip bebeğimizle konuşup bekleyerek geçirelim. Duamız sağlıklı olmaları olsun. Geri kalan yaralar acılar sancılar gelir geçer. Uçaktan korkanlara hiç bir uçak havada kalmaz derler :) bu bebeklerde içimizde kalmayacak. Öyle ya da böyle gelecekler. Sağlıkla mutluluklar bereketiyle gelsinler. Uykusuz geceleri konuşmamız yakın… inşallah
Sirkeli suyla sildi kayınvalidem hem beşiği hem pusetionu da silecek miyiz? saçma bi soru oldu ama.
her şeyi temizlemek zorundayız gibi geliyor. ki dünyanın titizlikten eeeen uzak insanıyım
Ben geçen sene sezaryan oldum zayıf olmama rağmen hemen kilo verdım ama o alt göbek kaldı maalesef öyle spor vs de yapmadım bu sefer ınsallah daha ıyı olucam hem kendıme hem neneme bakıcamkesin kalıyor göbek, di mi? :/
buna hazırlamam lazım kendimi
Nazara iyidir,hemde hijyen icin bende evde kapının önünün vs silerimSirkeli suyla sildi kayınvalidem hem beşiği hem puseti