Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
Sagol kuzum geceden hicbirseyim yokdu sabah 9da uyandim lavaboya gaz cikisi gibi bise oldu kalkdim bakdim kan gelmisdi hemen ambulans aradim amulansda suyum geldi kuzum Allahdan kendi doktorum nobetciymis hemen odaya aldilar nst felan bakildi hazirladilar ameliyataneye aldilar genel aneztesi yapdi doktorum bebisim iyi sukur yanimda sabah kabus gibiydi resmen ya
Sen de bebeğinde iyisiniz şükür 🙏🏻❤ allah ayırmasın bol bol ye onun ellerini annesi

Sagol kuzum geceden hicbirseyim yokdu sabah 9da uyandim lavaboya gaz cikisi gibi bise oldu kalkdim bakdim kan gelmisdi hemen ambulans aradim amulansda suyum geldi kuzum Allahdan kendi doktorum nobetciymis hemen odaya aldilar nst felan bakildi hazirladilar ameliyataneye aldilar genel aneztesi yapdi doktorum bebisim iyi sukur yanimda sabah kabus gibiydi resmen ya
Kaç haftalık doğmuş oldu şimdi 🙏🏻

Sagol kuzum erken geldi da 26sinda randevum vardi oyuzden elendim dedim 🤣 agrim var onun disinda iyiyim sukur benim icin cok degişik bir sabahdi kuzum gece ve sabah hicbirseyim yokdu 9da lavaboya uyandim kucuk tuvaltimi yapdim birden boyle gaz cikisi gibi bise oldu pof diye anladim cok tuafdi hic gaz cikarmis gibi degildim ayaga kalkdim bakdim klozete kan vardi peceteye sildim kan geliyirdu hemen arkasina suyum geldi ambulans aradim eşim yok yurtdisinda ambulansla geldim annemle ikimiz direk doguma girdim genel aneztesi oldu cnm agrim var onun disinda cok sukur ikimizde iyiyiz
Oyy maşallah maşallah hızlı bir doğum olmuş anlamadan başlamış bitmiş ☺️ Ambulans da çok mantıklı olmuş en hızlı o ulaştırırdı zaten ☺️ Ay babası ne tepki verdi duyunca? Duygulandı mı? Görüntülü görüşmüşsünüzdür, nasıldı tepkisi? 🥹 Genel anestezi senin tercihin miydi peki doktor mu öyle olmasının daha iyi olacağını söyledi?

L limon5101 canım çok sevindim 😍😍😍 sağlıkla geldi bebiş şükürler olsun. Daha iki gün önce konuştuk biz seninle ya nasıl doğuracağız diye 😍😍😍😍 valla kendim atlatmış gibi sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻❤️

37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa 😄😄

Şimdi nst çekiliyorum. Bugün 36+4üm. Kafası önde çıkıyordu bugün 36+5 tam uyumlu çıktı. Karnı 36+4. Fl 38 çıktı bu sefer önceden aynıydı. Hep aynı doktor aynı cihazla ölçüyor ama bilemedim boyu mu uzadı. 1.5 hafta önce 3 kilo olmuş demişti şimdi 2900 çıktı normal sanıyorum. 3 küsür olur doğana kadar. Nst de normal gibi görünüyor bizde durumlar böyle😄

Şimdi nst çekiliyorum. Bugün 36+4üm. Kafası önde çıkıyordu bugün 36+5 tam uyumlu çıktı. Karnı 36+4. Fl 38 çıktı bu sefer önceden aynıydı. Hep aynı doktor aynı cihazla ölçüyor ama bilemedim boyu mu uzadı. 1.5 hafta önce 3 kilo olmuş demişti şimdi 2900 çıktı normal sanıyorum. 3 küsür olur doğana kadar. Nst de normal gibi görünüyor bizde durumlar böyle😄
Maşallah 🧿 Bize de hep tecrübe. Son haftaları görmeden erkenden üzülecek bir şey yokmuş bu gelişim konusunda bak ☺️

yaa benim bebis de azcik iri ondan cikmaz etmez sonlara kalmiyim istiyorum. Ben de yuruyuse cikayim iyi aklima getirdin 😅😅😅
Yürümeye de yükleniriz artık. Yarından itibaren tüm tuşlara basmaca. Benim tahminim 3,5 kilo olmuştur bizimki yarın öğreneceğiz ama dediğin gibi bir haftaya doğursak çok da zorlanmadan şöyle 😂

37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa 😄😄
Ben şuna başladım. Ama henüz ordakiler kadar keskin yapmıyorum. Bugün akrep burcu yaya dönsün yapıcam 😁😁 Bir de pilates topuyla yaptığı hareketler bel ağrımı rahatlattı. 3 gündür her akşam bunu yaptım. Tabi sabah yine yürüyemeyerek kalkıyorum o ayrı 🤣

36 hafta kontrolünden selam 😍 2780 olmuş. Sancı falan çıkmadı. Evde yalancı sancılar oluyor bile diyemedim nst o kadar düzdü ki 😂 her hafta gideceğiz bakalım. Aşağıda plesanta ile normal doğumu deneyeceğiz bence bir şey olmaz dedi 😂 ne derse tamam diyorum zaten o ara bir mallık geliyor amuda kalk dese bir dakika diyip deneyecekmişim gibi geliyor.
DUN BENDE SANCILANDIM NST DE BENIMDE DUMDUZ CIKTI VALAH DOKTORADA YALAN DAN NAZ YAPYRMUSUZ GBI GELCEK DYE AMMA TEDIRGIN OLDUM . SNARDAN DEDIM AMA AGRIM VAR . NASIL OLUYOR BENIMDE PLESANTA PRIVEA ASAGIDA BENM NET SEZERYAN . BIRDE CALSYRM BEN BUTUN GUN SANDALYE TEPESINDE SANIRIM ALTA SIKISYR AGRI YAPYR SANIRIM YALANCI SANCILAR DEDI DKTR :) . BIZIMDE ARALIK 14 DOGUM VERDI . NORMLDE ARALIK SONUYDU AMA BEKLEMICEK . GERCI 37 HAFTADA OLUYRM AMA . DAHA ERKEN GE-ELMZSE BEBISIMIZ BAKALM .

X