Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
bilmiyorumki dogum yapan kimi srkadasim hstwnede sicak kuvete otutturulmus kimisi dogum topunun ustune kimisi comelme pozisyonu yapmis , biz cihaza bagli sirt ustu yatacak miyiz bir tek cok konforsuz geldi bana dusununce

Çok normal duyguların ❤ bezinden takip ediceksin doyup doymadığını endişe etme midesi minnacık annesi

Evet ablam da aynısını söylüyor, neden bebeği de strese sokuyorsun direkt sezaryan ol bence dedi. Benimki sırf meraktan işte bjr de doktorumun istersen yapabiliriz desteğinden sağolsun. Düşünüp karar verilen inşallah

Aynen oyle vlla cnm hepinjz saglikla kolaylikla kavusun inslh

Hepsini yapıyorum yürüyüş pilates vs vs ama şimdi tüm tuşlara basicam saliya kadar. Teşekkürler ümit oldu bana mesajınız

bilmiyorumki dogum yapan kimi srkadasim hstwnede sicak kuvete otutturulmus kimisi dogum topunun ustune kimisi comelme pozisyonu yapmis , biz cihaza bagli sirt ustu yatacak miyiz bir tek cok konforsuz geldi bana dusununce
Bildiğim kadarıyla nstye bağlı kalıyorlar sancı geldikçe ıkın deniyormuş öyle daha zor olur sanki gibi yada nst kablosunu mu uzatıyorlar ne yapıyorlar garip

37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa
İznim dün başladı 37+1 oldum bende. Bebek hala makatta ya maalesef ben bi umut doktordan rica ettim 40 ı görelim diye evde squata başladım.29 Kasımda bi daha muayeneye gidcm moralim bozuluyor keşke dönse de ameliyata kalmasam hiç istemiyorum vücut bütünlüğümün bozulmasını

Senin doğum gününde gelse sana mükemmel hediye olmaz mı

Benim bebişte 30 da 2000 grdı 32 de 2200 çıktı bana da az geldi ama doktorum hala önde normal kilosu dedi bu hafta biraz daha fazla protein ağırlıklı besleniyorum

37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa
Dün 3 tepsi börek bugün 3 tepsi poğaça yaptım buzluğa atmak için. Şuan belim zonkluyor. Yerleri telleyip el ile silmem lazım inşaat lekeleri çıkmamış tam onu da 37.haftaya saklarım onu yaparsam normal doğururum heralde

benim de ilki makat gelisti 39+5te sezaryen olmustum

Benim bebişte 30 da 2000 grdı 32 de 2200 çıktı bana da az geldi ama doktorum hala önde normal kilosu dedi bu hafta biraz daha fazla protein ağırlıklı besleniyorum
Hiç az değil ya, fazlaydı diğer muayenede sevindim çok kilo almamasına ben. İki kere sormamın sebebi 2-3 gündür kusuyorum beslenmem kötü o yüzdendi ama bozdu beni sağ olsun. Neyse artık

ay ben dun merdiven cikarken biraz hizli davrandim bir de hep bacagim acik cikardim bu sefer kapattim biraz diye bir agrim oldu sag kasigimda ama dinlenince gecti.. dogum sancisi dinlensen de gecmiyormus sanirim.
arkadasim akapuntur ve refleksoloji masaji yaptirdi. akapunkturcu yok su an yasadigim kasabada ama esime ayak masaji yaptiriyorum bilmeden yapiyor birseyler. dusunuyorum refleksolojide ayakta belli noktalari bilip onlara baski uyguluyor masaj yapan kisi, o da beynin belli bolgelerini uyarip endorfin ve oksitosin salgilatiyormus. Bu salgilar da dogum icin gerekliymis sanirim okuduklarima gore. Kisaca ayaktaki sinir noktalarini belirli tekniklerle uyariyor. ben dusunuyorum bunu

Şu an aynı sebepten 38+0’da hastaneye yattım. Suni sancı verildi bekliyorum. Etraftaki insanlar beni de korkutmuştu. Doktorum sağolsun çok güzel açıkladı bence insanlar bilmedikleri konular hakkında fazlaca fikir yürütüyor. Ben hatta normal doğum olmasa da olur bebeği riske atmayalım dedim. Sezaryenin de çok fazla komplikasyonu olduğunu söyledi bebeği riske atacak bir şey olsa ben önerir miyim dedi. Suni sancı oksitosin olduğu için bebek açısından daha iyi olur dedi. Benim yapımın, bebeğin pozisyonunun normal doğuma uygun olduğunu söyledi denememi tavsiye etti. Bakalım henüz ne sancı ne de doğum başlamadı ama ben doktora güveniyorum açıkçası. Umarım güzel de sonuçlanır. Çok takılmıyorum normal veya sezaryen olmasına. Süreçte bir sıkıntı olursa veya sancıya dayanamazsam sezaryene alacaklar. Karar senin, ama doktorundan başkasını dinleme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…