Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Tansiyondan anlayan var mı kızlar? Üç gündür takip ediyorum. Genelde 13ün üstünde. Doktoruma yazdım görüldü attı cevap yazmadı. Panik olmalı mıyım acaba? bu sağ solum. Soldan tansiyonum 10 çıkıyor ikisi aşırı farklı

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-20-14-42-24-242_com.miui.notes.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 39
ay ben direkt ağlıyorum artık ninnilerde
Şimdi sen böyle söyleyince benim de ağlamam sonsuz şükürler olsun ninni söyleyecek yavrularımız var, Allah nasip kısmet ediyor Kimsenin kalbi kırık, kucağı boş kalmasın, Allahım isteyip dileyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip kısmet etsin

Küçük tansiyonun 9un üstüne çıkmaması lazım demişti bana hemşire, büyük daha kolay değişiyor sanırım ama küçük önemli yine de doktora gitsen idrara falan baksa mı acaba? İdrarda protein var mı diye kontrol ediyorlar

İçine bi tane kat koyuyorsun ya o sanırım, ama çıkınca oyun parkı oluyor zaten. Sen de madre almıştın değil mi, yolladıkları yatak ideal ölçü sanırım ben ekstra yatak almadım ya
Ha evet onu çıkarınca oyun parkı gibi olduğu için o takılıyken üstüne koydum ya, Madre cano benimki de evet :/ yazıyormuş içinde 5 cm diye pü

Şimdi cevap verdi. İki kolunu da ölç, müdahale edilecek kadar yüksek değil dedi. Proteine mi bakılıyor demek ben hiç bilmiyordum. Sağol kuzum
İkinci kat dediğin ne anam ben mi yanlış koydum acaba kız
Bi dibi var. Direk kurunca. Park yeri orası. Bebek büyüyünce 6 aydan sonra koyacaz. Sonra bi asma katı var. Oraya yatagı koyuyoruz asıl.

Ha evet onu çıkarınca oyun parkı gibi olduğu için o takılıyken üstüne koydum ya, Madre cano benimki de evet :/ yazıyormuş içinde 5 cm diye pü
ay çok zor o yatak seçim işi ya
ben de maxi cosi’nin swift ya da irisi alacaktım park yatak, sonra eşim çok kınadı beni yatak ince rahat olmaz diye. zaten çok az yatak uyuyordu, kendi yatağını da eşim istemedi. sonunda yılıp normal beşik aldım
gerçi onda da 8 ya da 9 cm yatak kullanımı önermişler, anne yanı da olabiliyor çünkü. ben yatağı sanırım 9 ya da 10 cm aldım

İşbir kiki kuzum işte 11 cm, normal durduğunda sorun yok da anne yanı yapınca çok yapışıyor hiç yükseltisi kalmadı :/ atayım içeri geçince
Anne yanında çok yükselti olmuyor sanki ya zaten yatağa yapıştırcaz boşver öyle de olur o. En kötü max 4 ay kullanırız yükseltili sonra indirirz yatağı aşağıya dönmeler başlayınca

Evet evet protein kaçağı var mı diye bakıyorlar gebelik zehirlenmesi vs olmasın diye ama çok yüksek tansiyonlarda oluyor. 15 16larda falan belki. Bence senin son dönemlere yaklaştığı için yükseliyordur

Beynim yandı dur skfjf şuraya konmuyo mu yatakEki Görüntüle 3506964
Evet oraya koyacan. Bizim yatakta yüksek valla. Bakalım nasıl olacak. Düdük gibi olmaz inşallah
Evet evet protein kaçağı var mı diye bakıyorlar gebelik zehirlenmesi vs olmasın diye ama çok yüksek tansiyonlarda oluyor. 15 16larda falan belki. Bence senin son dönemlere yaklaştığı için yükseliyordur
Tamam kuzum sağolasın birazz içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…