Şimdi sen böyle söyleyince benim de ağlamamay ben direkt ağlıyorum artık ninnilerde
Nasıl ya. Kiki aldık, ikinci katı koydun demi? Nasıl aşağıda kaldı, hiç beklemezdim o zaman bizimki de yüksek gelirPark yatağı kurduk biz de ama yatak yüksek geldi ya üzüldümzaten içinde de yazıyormuş zaten 5 cm döşek kullanın diye
İşbir kiki kuzum işte 11 cm, normal durduğunda sorun yok da anne yanı yapınca çok yapışıyor hiç yükseltisi kalmadı :/ atayım içeri geçinceNe diyosun ya resim atabilcek misin nasıl durdu? Sennki kaç cmdi sanki aynılarını aldık
Küçük tansiyonun 9un üstüne çıkmaması lazım demişti bana hemşire, büyük daha kolay değişiyor sanırım ama küçük önemli yine de doktora gitsen idrara falan baksa mı acaba? İdrarda protein var mı diye kontrol ediyorlarTansiyondan anlayan var mı kızlar? Üç gündür takip ediyorum. Genelde 13ün üstünde. Doktoruma yazdım görüldü attıcevap yazmadı. Panik olmalı mıyım acaba? bu sağ solum. Soldan tansiyonum 10 çıkıyor ikisi aşırı farklı
İkinci kat dediğin ne anam ben mi yanlış koydum acaba kızNasıl ya. Kiki aldık, ikinci katı koydun demi? Nasıl aşağıda kaldı, hiç beklemezdim o zaman bizimki de yüksek gelir
Çalışamaz raporu hiç almıyoruz biz, direk dilekçe ile ilerliyoruz ama rapor varsa da verilebilir bencebana da okulum bir dilekçe örneği verdi bunun için. yanında bir de hastanenin verdiği çalışamaz raporunu versem bir şey olmaz herhalde
İçine bi tane kat koyuyorsun ya o sanırım, ama çıkınca oyun parkı oluyor zaten. Sen de madre almıştın değil mi, yolladıkları yatak ideal ölçü sanırım ben ekstra yatak almadım yaİkinci kat dediğin ne anam ben mi yanlış koydum acaba kız
Ha evet onu çıkarınca oyun parkı gibi olduğu için o takılıyken üstüne koydum ya, Madre cano benimki de evet :/ yazıyormuş içinde 5 cm diye püİçine bi tane kat koyuyorsun ya o sanırım, ama çıkınca oyun parkı oluyor zaten. Sen de madre almıştın değil mi, yolladıkları yatak ideal ölçü sanırım ben ekstra yatak almadım ya
Hiç mi olmadı kız, çok mı yüksek oldu kiHa evet onu çıkarınca oyun parkı gibi olduğu için o takılıyken üstüne koydum ya, Madre cano benimki de evet :/ yazıyormuş içinde 5 cm diye pü
Şimdi cevap verdi. İki kolunu da ölç, müdahale edilecek kadar yüksek değil dedi. Proteine mi bakılıyor demek ben hiç bilmiyordum. Sağol kuzumKüçük tansiyonun 9un üstüne çıkmaması lazım demişti bana hemşire, büyük daha kolay değişiyor sanırım ama küçük önemli yine de doktora gitsen idrara falan baksa mı acaba? İdrarda protein var mı diye kontrol ediyorlar
Bi dibi var. Direk kurunca. Park yeri orası. Bebek büyüyünce 6 aydan sonra koyacaz. Sonra bi asma katı var. Oraya yatagı koyuyoruz asıl.İkinci kat dediğin ne anam ben mi yanlış koydum acaba kız
Anne yanı yaparsam yani o yandaki kısmı indirirsem yatak direkt aynı hizada oluyor inik yeriyle. Ay kayınvalidem kedi çıkmasın diye bişi örtmüş üstüne kaldırıp fotilicemfjfmHiç mi olmadı kız, çok mı yüksek oldu ki
Şuİkinci kat dediğin ne anam ben mi yanlış koydum acaba kız
Beynim yandı dur skfjf şuraya konmuyo mu yatakBi dibi var. Direk kurunca. Park yeri orası. Bebek büyüyünce 6 aydan sonra koyacaz. Sonra bi asma katı var. Oraya yatagı koyuyoruz asıl.
ay çok zor o yatak seçim işi yaHa evet onu çıkarınca oyun parkı gibi olduğu için o takılıyken üstüne koydum ya, Madre cano benimki de evet :/ yazıyormuş içinde 5 cm diye pü
Anne yanında çok yükselti olmuyor sanki ya zaten yatağa yapıştırcaz boşver öyle de olur o. En kötü max 4 ay kullanırız yükseltili sonra indirirz yatağı aşağıya dönmeler başlayıncaİşbir kiki kuzum işte 11 cm, normal durduğunda sorun yok da anne yanı yapınca çok yapışıyor hiç yükseltisi kalmadı :/ atayım içeri geçince
Evet evet protein kaçağı var mı diye bakıyorlar gebelik zehirlenmesi vs olmasın diye ama çok yüksek tansiyonlarda oluyor. 15 16larda falan belki. Bence senin son dönemlere yaklaştığı için yükseliyordurŞimdi cevap verdi. İki kolunu da ölç, müdahale edilecek kadar yüksek değil dedi. Proteine mi bakılıyor demek ben hiç bilmiyordum. Sağol kuzum
Bi dibi var. Direk kurunca. Park yeri orası. Bebek büyüyünce 6 aydan sonra koyacaz. Sonra bi asma katı var. Oraya yatagı koyuyoruz asıl.
Yatağına sabitliycen zaten ya bi kaç ay idare edersin ya dert etme hiçAnne yanı yaparsam yani o yandaki kısmı indirirsem yatak direkt aynı hizada oluyor inik yeriyle. Ay kayınvalidem kedi çıkmasın diye bişi örtmüş üstüne kaldırıp fotilicemfjfm
Ay benim yatak çok yüksek zaten 35 cm miydi neydi, zaten yatakla yapışmıyor park yatak asla. Bi de buna dertlencem şimdi fjkfYatağına sabitliycen zaten ya bi kaç ay idare edersin ya dert etme hiç
Evet oraya koyacan. Bizim yatakta yüksek valla. Bakalım nasıl olacak. Düdük gibi olmaz inşallahBeynim yandı dur skfjf şuraya konmuyo mu yatakEki Görüntüle 3506964
Tamam kuzum sağolasınEvet evet protein kaçağı var mı diye bakıyorlar gebelik zehirlenmesi vs olmasın diye ama çok yüksek tansiyonlarda oluyor. 15 16larda falan belki. Bence senin son dönemlere yaklaştığı için yükseliyordur