Soku atlattım ama agrılar arttı baya ya geliyoe gelmekte olanNasılsın canım? İlk şoku atlattın mı, daha iyi misin?
32+1'de aldım ben, 31+da zaten çalışabilir durumda olduğunuz için 32+ daha doğru gelmişti banaÇalışabilir raporu 31+ lı haftalarda mı 32+ lı haftalarda mı alınabiliyor. 6 aralığa randevu buldum o gün 32+2 oluyor alabilir miyim çalışabilir raporu
Ay iyi bari rahatladım. Ben 4 aya kadar zorla emmişim sonra da direk reddetmişim zorum neyseBen de 6 ay bile emmemişim benim kızlar ilki 2yıl 15 gün ikincisi 2.5 sene emdihatta görüyor ve arttırıyorum annemin hiç açılma olmamış biz tüm kardeşlerim sezaryan dogmusuz benim ilk dogumum cok güzel ilerlemişti değişiyor yani
Sağlıkla gelsin, zamanın çok güzel seninSoku atlattım ama agrılar arttı baya ya geliyoe gelmekte olansabah bir de cok sacma sapan bir rüya gördüm. Göbegim bacaklarıma kadar düşmüş cocuk gelmek üzere resmen koca göbegi elimle kaldırarak tutuyorum doktora ulaşamıyorum muayenehanesinin oldugu binaya gidiyoruz güya bir katta kalıyoruz dolan dolan cıkış yok cıkamıyoruz cingene gibi birileri var burdan cıkış yok biz de bulamadık diyorlar uf o kadar gerildim ki rüyamda saat caldı uyandım neyse ki. Artık ne kadar etkilendiysem
4. ayda meme reddi yasanabiliyor canım, zorun yok yani, bebeklik yaptınAy iyi bari rahatladım. Ben 4 aya kadar zorla emmişim sonra da direk reddetmişim zorum neyseama şükür sağlık sorunu falan da yaşayan biri değilim çabuk hastalanmam kemiklerim de güçlüdür. Bana arkadaşlar emmiyor işte arada mama veriyorum diyince kendimi örnek gösteririm hep aman bişey olmaz diye annemin doğumlar kolay olmuş orada ben çekebilirim bak ablamın da inat gibi hepsi sezaryen oldu ona benzemiyim de
Ya evet eskiden annelerimiz bizim kadar bilinçli değilmiş 2 kere emmeyince ugrasmayıp bırakıveriyorlarmış. muhtemelen benim de oyle meme reddi zamanıydı annem bilmediğinden emmiyor bu diye ek gıdaya falan gecti. Biz 4 kardeşiz bir erkek kardeşim cok emmiş annemin dediği, cok emmek de 8-9 ay yani. Biz yine yol yordam teknik su bu biliyoruz ugrasıyoruz bebelerle4. ayda meme reddi yasanabiliyor canım, zorun yok yani, bebeklik yaptın
Ya zaten stres hepten tetikliyor ama şuan belime bacağıma bile ağrı vuruyor akıntım ve kasılmam da var bekliyoruz öyle bilmemek işte stres yapıyor bende iyi mi ne zaman saat kaçta doğucak tek mi olucam trafik olsa eşim beni almaya nasıl gelicek sağlıklı mı derken kafam da çok kuruyorumBen diil ama dün gece direkten döndüm sandım1-2 saat işe gtmek zorunda kaldım dönerken başladı agrı kasılma tüm akşam baya bir kasılma yasadım bel ve karın agrım da oldu allahm cok uykum var bari sabaha kadar uyuyayım diye yattım Bugün evde dinleniyorum gündüz daha iyiyim cok sükür. Hayır sezaryan planladık da planlıdan plansıza gecmesek bari pztyi beklesin oğluş da oyle apar topar hastanelere düşmesek
Evet artık gerisi boş bu saatten sonra tek istegim cocuklarıma kavuşayım saglıkla hem karnımdakine hem evdekilereSağlıkla gelsin, zamanın çok güzel seninHayrolsun diyelim, şu hamilelikte rüyalardan ne aksiyon ne gerilim yaşadık cidden Olsun, çok yakında evde 3 çocuk olacak, biz oraya odaklanalım
Aynen dediğin gibi canım. Bizim tek çocuğa harcadığımız mesai onların daha fazla çocuğa harcadığı mesainin toplamından daha az genellikle. Ben 2 ay, kardeşim de dediğin gibi göreceli daha çok emmiş 6 ay.Ya evet eskiden annelerimiz bizim kadar bilinçli değilmiş 2 kere emmeyince ugrasmayıp bırakıveriyorlarmış. muhtemelen benim de oyle meme reddi zamanıydı annem bilmediğinden emmiyor bu diye ek gıdaya falan gecti. Biz 4 kardeşiz bir erkek kardeşim cok emmiş annemin dediği, cok emmek de 8-9 ay yani. Biz yine yol yordam teknik su bu biliyoruz ugrasıyoruz bebelerle
Benim de esimin işyeri cok uzak su an ani bir sey olsa hemen hastaneye ulaşmam lazım bebek ters olunca dogum süreci ilerlemeden sezaryan olmam lazım eşimin istanbul trafiğinde 1 saatte burda olmasına imkan yok. Dedim artık kardeşime söylerim onun işyeri daha yakın atlar gelir. Olmadı siteden komşum bana haber ver ben hallederim dedi. Akşam bagaja indirtcem valizi ne olur ne olmazYa zaten stres hepten tetikliyor ama şuan belime bacağıma bile ağrı vuruyor akıntım ve kasılmam da var bekliyoruz öyle bilmemek işte stres yapıyor bende iyi mi ne zaman saat kaçta doğucak tek mi olucam trafik olsa eşim beni almaya nasıl gelicek sağlıklı mı derken kafam da çok kuruyorum
Aa yok ben 3 çocuk kısmını bayıldığım için söylemiştim, bolluk, hayata dair zenginlik hissi veriyor bana evde çok çocuk olmasıEvet artık gerisi boş bu saatten sonra tek istegim cocuklarıma kavuşayım saglıkla hem karnımdakine hem evdekilere3 cocuk kısmına odaklanmamayı seciyorum ehehe o kısım cok flu odaklanırsam elim ayagım birbirine dolancak gibi. Hiç kafamda plan program bir sey yok hem iş hem ev hem cocukların bakımıyla ilgili. Önce allaha sonra kendime güveniyorum . Akışına bıraktım, yaşıcam bakalım Allah ne göstericek. Su an böylesi daha iyi sanırım cünkü sen ne plan yaparsan yap günün sonunda hersey olacagına varıyor
Ben de aldım ne olur ne olmaz diye. Duruma göre kullanırım öyleyseBen işbirden aldım canım ama kayınvalidem çok kalın terletir bu üstüne çarşaf da sersek dedi, peluş gibi biraz.
Ben yataştan aldım biri tavsiye etmişti buradan. Yani kendi kullandığım gibi geldi ince öyle kalın değilKızlar yatak için sıvı geçirmez koruyucu alez aldınız mı
Valla istanbulu biliyorsun ataköy 1 saatte gidemedim 14 kmlik yol gece 20 dk eşimin gelmesi de trafiğe göre 1 saat üstü gündüz biraz sıkıntıBenim de esimin işyeri cok uzak su an ani bir sey olsa hemen hastaneye ulaşmam lazım bebek ters olunca dogum süreci ilerlemeden sezaryan olmam lazım eşimin istanbul trafiğinde 1 saatte burda olmasına imkan yok. Dedim artık kardeşime söylerim onun işyeri daha yakın atlar gelir. Olmadı siteden komşum bana haber ver ben hallederim dedi. Akşam bagaja indirtcem valizi ne olur ne olmazama takmamak lazım hele bir de ilk dogum ve normal gibi duruyorsa süreç oyle hızlı hızlı ilerlemiyor merak etme herseye zaman olur. bir bilinmezlik oldugu için enşeleniyor insan ister istemez ama emin ol korktukların basına gelmicek
Bu da güzelmişBen yataştan aldım biri tavsiye etmişti buradan. Yani kendi kullandığım gibi geldi ince öyle kalın değil
Yataş Mini Bambu Sıvı Geçirmez Bebek Alez 70 x 130 cm
Evet ben de anneme dediğimde hiç uğraşmadın mı diye bilmiyordum ki uğraşmam gerektiğini falan demişti. Erkek kardeşimde de uğraşarak 1 yaşına kadar uzatabilmişti anca. Bir de eskiden doymuyor stresi daha ağır basıyormuş herhalde. Ay doymadı doymadı diye diye hemen mamaya geçiş yapmışlar.Ya evet eskiden annelerimiz bizim kadar bilinçli değilmiş 2 kere emmeyince ugrasmayıp bırakıveriyorlarmış. muhtemelen benim de oyle meme reddi zamanıydı annem bilmediğinden emmiyor bu diye ek gıdaya falan gecti. Biz 4 kardeşiz bir erkek kardeşim cok emmiş annemin dediği, cok emmek de 8-9 ay yani. Biz yine yol yordam teknik su bu biliyoruz ugrasıyoruz bebelerle
Ehehe yok geçmedi, en büyük derdimiz bu olsun napalımAaa senin bulantılar geçmedi mi ? en son bıraktığım yerde kalmışsınKumraladamavituna1 önemli olan başka sorunlar olmasın
Canım içini rahatlatacaksa soyleyim. Benim eşimin iş yeri de eve 45 dakika. Ev hastane çok yakın ama saatine göre trafiği de çok yoğun bir yol. Eşim doktora sordu, nasıl yapacağız diye, doktor nereden bilecekseYa zaten stres hepten tetikliyor ama şuan belime bacağıma bile ağrı vuruyor akıntım ve kasılmam da var bekliyoruz öyle bilmemek işte stres yapıyor bende iyi mi ne zaman saat kaçta doğucak tek mi olucam trafik olsa eşim beni almaya nasıl gelicek sağlıklı mı derken kafam da çok kuruyorum