Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 40,8%
  • erkek

OY: 97 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    184
Nişanda pembemsi bir kanamadan bahsediliyor canım ya da bir kan pıhtısından. Öyle bir şey miydi ??
Yok değildi beyaz krem gibi birşey. Kana dair birşey olsa durmazdım zaten. Ama acaba mı dedim çünkü gebelikte fazla akıntı yaşamadım bazen böyle olunca korku giriyor bana.

Yok değildi beyaz krem gibi birşey. Kana dair birşey olsa durmazdım zaten. Ama acaba mı dedim çünkü gebelikte fazla akıntı yaşamadım bazen böyle olunca korku giriyor bana.
Doktor bana kan olmasa bile yapış yapış sümüksü bişey varsa gel demişti ama bilemedim ben de şimdi. Parmaklarını birleştirip ayırıp böyle yapışkan bişey olcak demişti. Beyaz krem gibi biraz daha normal akıntı gibi geldi bana. Sanki daha yoğun seni rahatsız edecek bir yapışkanlıktan bahsetti. Öyle akıntı normalde de oluyor çünkü

Ayy hayırlı olsunn, biz gerçekten kasım anneleri olduk sanırım inşallah çok çok güzel günleriniz olur oğluşla

Onceden yok kese tarihi kalp atisi tarihi yaziyorduk artik dogum tarihlerini yaziyoruz aglayacagim
Ya bana da hem aşırı çabuk geçmiş hem de hiç geçmemiş gibi geliyor daha geçen gün susam kadar diyodum beboya, yaban mersini fotisi çekmişim falan bu kadar şu an diye. Şu an nerdeyse 50 cm bi canlı var içimizde

Doğumun nasıl başladı canım bu arada? Sancın mı oldu, suyun mu geldi, doktor mu artık alalım dedi anlatsana
Canım cumartesi günü nst de sancı çıkıyordu 100-110 lara vurdu. Bebeğin suyu azalmaya başlamıştı. En önemlisi nst de kalp atışında sıkıntı yoktu ama hareketleri çok çok azalmıştı. Yazmıştım ya sezaryenden döndüm o gün son nst güzel diye ama her gün bakilacakti. Pazar sıkıntı yok pazartesi yine aynı şey oldu. O kadar tatlı çikolata yedim kafeinli kahve içtim nst de hareket çizgisi neredeyse dümdüzdü. Ultrasonda da bebeğin kafası inanılmaz asagidaydi ölçüm yapmakta zorlandı doktor. Suyu cumartesiye göre daha da azalmıştı. Ve yine hiç hareket yoktu. Doktorum da bu bebek böyle değildi biliyorsun çok hareketliydi. Muhtemelen sorun yok ama artık gelmek istiyor. Benim içim rahat etmeyecek seni bugün gönderip yarın gel demeye. Dedi. Film başladı

Çok anti bilimsel konuşacağım ama kader kısmet, hiç belli olmaz. Çocuklarıyla ilgili, sorumluluk üstlenen, çok çocuk isteyen babaları da tatlı buluyorum Seçim kadına kalsın istiyorum ben biraz galiba yaş evet bir faktör ama bu ülke torunundan küçük çocukları olan insanlarla dolu. 20-30 yıl önce bu kadar doktor kontrolü olmadığı için 35+ gebeler de kendilerini süper yaşlı hissetmiyorlardi. Yurtdisinda insanlar 40+ yaşlarda çocuk doğurmak konusunda daha rahatlar, burada doktor doğru düzgün test yapmadan tüp bebek diyor. Diyeceğim o ki olacağı varsa, kısmetse oluyor. Tabii önce bir karnımızdakileri sağlıkla kucağımıza alalım, sonrası sonra

Kızlar çok saçma ama komik bisey söyleyeceğim uyurken dün gece eşime sayıklamısım derya32 doğurdu mu diye anlamamış bir daha sormus kızar gibi derya32 doğurdu mu demişim D derya32
Ahhah ay cok güldüm ben de dogurucam diye korkuyordum o sırada sana malum oldu heralde valla burda hiç tanışmadıgımız yakın arkadaşlar gibi olduk kaç aydır ne tatlı

Yaaa Ay evet tümüyle beni buradan çıkarın demiş artık Çok heyecanlanıyorum artık yaa cuma biz de 37+0 olacağız 37yi beklesin istediği vakit gelsin diyordum şükür çok yaklaştık artık kendi isteğiyle gelmek istese çok iyi olur

Kızlar çok saçma ama komik bisey söyleyeceğim uyurken dün gece eşime sayıklamısım derya32 doğurdu mu diye anlamamış bir daha sormus kızar gibi derya32 doğurdu mu demişim D derya32
Ahahahhaha Adam da demiştir ne diyor bu Benim de rüyalarımın baş kahramanları sizsiniz valla artık neredeyse her gün tüm diyaloglarda buradan biri var tüm gün evde olup eşimden başka kimseyi görmeyince en çok takıldığımız yer de burası olunca kaçınılmaz galiba bu artık

Benim sürekli olarak beyaz krem akıntım oluyor idrar kültürü düzenli veriyorum enfeksiyon vs de yok şükür doktor da bu akıntı normal dedi

Oyyy hoşgelmiş sefa getirmiş Arda Tuna'mız. Maşallah kuzum size çok güzel olmuş herşey darısı bize. Ped bilgisi de çok kıymetli. Ben hiç ped koymamıştım. Koyayım o zaman.

Doktoruma attım canım, acil müdahale gerektiren bir durum yok dedi bilemedim. Ben gene bakmaya devam ediyorum. Dediğin gibi 14-15lere çıkınca doktoruma yine haber veririm olmazsa

Ay pozitif bir sey söyleyen bir tek sen oldun biliyor musun? Genelde yorumlar iyi cesaret, biz 2. Ye cesaret edemiyoruz falan oluyor ya da hiç birsey demiyorlar insanın bi canı sıkılıyor iyi geldi teşekkür ederim
birkaç yıl sonra sen de bizi cesaretlendir 3. çocuk için Deryaa

ayyy gözünüz aydınn sağlıklı mutlu bir ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…