Yok değildi beyaz krem gibi birşey. Kana dair birşey olsa durmazdım zaten. Ama acaba mı dedim çünkü gebelikte fazla akıntı yaşamadım bazen böyle olunca korku giriyor bana.Nişanda pembemsi bir kanamadan bahsediliyor canım ya da bir kan pıhtısından. Öyle bir şey miydi ??
Gebeligin son zamanlari akinti fazlalasirmis oyle okudum ben .Yok değildi beyaz krem gibi birşey. Kana dair birşey olsa durmazdım zaten. Ama acaba mı dedim çünkü gebelikte fazla akıntı yaşamadım bazen böyle olunca korku giriyor bana.
Doktor bana kan olmasa bile yapış yapış sümüksü bişey varsa gel demişti ama bilemedim ben de şimdi. Parmaklarını birleştirip ayırıp böyle yapışkan bişey olcak demişti. Beyaz krem gibi biraz daha normal akıntı gibi geldi bana. Sanki daha yoğun seni rahatsız edecek bir yapışkanlıktan bahsetti. Öyle akıntı normalde de oluyor çünküYok değildi beyaz krem gibi birşey. Kana dair birşey olsa durmazdım zaten. Ama acaba mı dedim çünkü gebelikte fazla akıntı yaşamadım bazen böyle olunca korku giriyor bana.
Ayy hayırlı olsunn, biz gerçekten kasım anneleri olduk sanırımKızlar selamUmarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar
outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna
Ya bana da hem aşırı çabuk geçmiş hem de hiç geçmemiş gibi geliyorOnceden yok kese tarihi kalp atisi tarihi yaziyorduk artik dogum tarihlerini yaziyoruz aglayacagim
Canım cumartesi günü nst de sancı çıkıyordu 100-110 lara vurdu. Bebeğin suyu azalmaya başlamıştı. En önemlisi nst de kalp atışında sıkıntı yoktu ama hareketleri çok çok azalmıştı. Yazmıştım ya sezaryenden döndüm o gün son nst güzel diyeDoğumun nasıl başladı canım bu arada? Sancın mı oldu, suyun mu geldi, doktor mu artık alalım dedi anlatsana
Çok anti bilimsel konuşacağım ama kader kısmet, hiç belli olmaz. Çocuklarıyla ilgili, sorumluluk üstlenen, çok çocuk isteyen babaları da tatlı buluyorumBiz 4 kardeşiz ben en büyügüm büyürken gıcık oluyordum biraz kardeşlerime ama simdi cok güzel oluyor mesela bir sey olsa birimizden birimiz koşuyoruz birbirimizin işine. Kardeşin kıymeti genelde biraz büyüyünce anlaşılıyor. Kendi keyfim için cocukları bu güzellikten mahrum bırakmam pek iyi olmazdı heralde. Eşime kalsa 4. Yü de istiyor da bizim aralıklar fazla yaş ileri e bi de zaten bu zor oldu amhım cok düşmüş doktor anca tüp bebekle olur dedi biz dedik aşılama deneyelim cok şükür ilk sefer de tuttu ama sonrasınj bilmiyorum artık bence 3 iyi
Ahhah ay cok güldüm
YaaaCanım cumartesi günü nst de sancı çıkıyordu 100-110 lara vurdu. Bebeğin suyu azalmaya başlamıştı. En önemlisi nst de kalp atışında sıkıntı yoktu ama hareketleri çok çok azalmıştı. Yazmıştım ya sezaryenden döndüm o gün son nst güzel diyeama her gün bakilacakti. Pazar sıkıntı yok pazartesi yine aynı şey oldu. O kadar tatlı çikolata yedim kafeinli kahve içtim nst de hareket çizgisi neredeyse dümdüzdü. Ultrasonda da bebeğin kafası inanılmaz asagidaydi ölçüm yapmakta zorlandı doktor. Suyu cumartesiye göre daha da azalmıştı. Ve yine hiç hareket yoktu. Doktorum da bu bebek böyle değildi biliyorsun çok hareketliydi. Muhtemelen sorun yok ama artık gelmek istiyor. Benim içim rahat etmeyecek seni bugün gönderip yarın gel demeye. Dedi. Film başladı
Ahahahhaha
Benim sürekli olarak beyaz krem akıntım oluyor idrar kültürü düzenli veriyorum enfeksiyon vs de yok şükür doktor da bu akıntı normal dediYok değildi beyaz krem gibi birşey. Kana dair birşey olsa durmazdım zaten. Ama acaba mı dedim çünkü gebelikte fazla akıntı yaşamadım bazen böyle olunca korku giriyor bana.
Oyyy hoşgelmiş sefa getirmiş Arda Tuna'mız. Maşallah kuzum size çok güzel olmuş herşeyKızlar selamUmarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar
outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna
Doktoruma attım canım, acil müdahale gerektiren bir durum yok dedi14/9 olunca direk gel denildi bana . Sizin de o sınırlarda geziyosunuz.Acile gidip bir görünün . idrarda protein, kan tahlillerini falan yapıyorlar. benim bu sekilde oldugunda ecopirin başlayalım dedi doktor.Tansiyon sıkıntı biraz mutlaka gidin doktora.
Yani 31+ lı günlerde almalıyımMerhaba 32. Hafta dolduktan sonra alabiliyorsunuz öncesi verilmiyor bana oyle iletilmisti.
birkaç yıl sonra sen de bizi cesaretlendir 3. çocuk için DeryaaAy pozitif bir sey söyleyen bir tek sen oldun biliyor musun? Genelde yorumlar iyi cesaret, biz 2. Ye cesaret edemiyoruz falan oluyor ya da hiç birsey demiyorlar insanın bi canı sıkılıyoriyi geldi teşekkür ederim
ayyy gözünüz aydınnKızlar selamUmarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar
32+ işte canoYani 31+ lı günlerde almalıyım