Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Evet fiili çalışma istiyorlar malesef. Bilseniz 32 hafta öncesinde kullanırdınız yazık olmuş 20 günde az değil ya aslında işyeri anlayışlı olsa parasını verir de hangi vicdanlı insan yapar o meçhul.

O zaman ben hiç bırakmaya çalışmayayım. Bu akşam içmesem mi ki diyordum da gerek yok ya, o keyifsiz kusmalı ağrılı hallerimi çekemicem
Yok yavrum hiç bırakma bence zararı da yok, aşırı midem yanıyor ağzıma geliyor her şey. Yarın kontrolüm var yazdıracağım bakalım gece nasıl olacak şu an çok zor

Valla burda hepinizin yorumları oyle kıymetli ki kendimi daha bi güclü hissettim resmen. Benim cocukların aralar 5er yıl oldu hep ilk cocugum da evlendikten 4 sene sonra olmuştu yani hepsi sindire sindire oldu resmen. Az yas aralıgı da cocukların arkadaş gibi büyümeleri acısından iyi ama onu ben yapamazdım mesela karakterime uymazdı.
Allah hepimize cocuklarımızla ailemizle güzel günler göstersin inş

Hayırlı uğurlu olsun canımm

Biz 4 kardeşiz ben en büyügüm büyürken gıcık oluyordum biraz kardeşlerime ama simdi cok güzel oluyor mesela bir sey olsa birimizden birimiz koşuyoruz birbirimizin işine. Kardeşin kıymeti genelde biraz büyüyünce anlaşılıyor. Kendi keyfim için cocukları bu güzellikten mahrum bırakmam pek iyi olmazdı heralde. Eşime kalsa 4. Yü de istiyor da bizim aralıklar fazla yaş ileri e bi de zaten bu zor oldu amhım cok düşmüş doktor anca tüp bebekle olur dedi biz dedik aşılama deneyelim cok şükür ilk sefer de tuttu ama sonrasınj bilmiyorum artık bence 3 iyi

Ayy tebriik ederim gözünüz aydın. Grubun bebişleri gelmeye başlıyor artık yavas yavas ne güzel

Memurum canım, evet bilseydim keşke kullanırdım öncesinde ilk aylarda kaç kere iş yerinde kusup çalışmaya devam ettim , onun yerine evde dinlenirdim misler gibi .

Ya işte insanlar da cok acaip sanki kendileri yapıyor cocugu. Gücüm kuvvetim halim vaktim yerinde belki 5 tane cocuk dogurcam senin ne üzerine vazife. Duyunca sinir oluyorum. Niye yapmıyorsun diyenler de niye yapıyorsun diyenler de Size ne? Ama sözüm dogurup dogurup ilgilenmeyenler sacma sapan yetiştirenler için diil tabi, ebeveynliğin hakkını verebilecekler en azından caba sarfedenler dogursun üresin

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeşini bende yarın 37 e gireceğim. Cumartesi 37+2 olacağım dün gece çok şiddetli sancı yaşadım doğuruyorum sandım doktorum da muhtemelen sen 40 ı görmezsin 10 gün erken doğurursun dedi. Beni stres sardı iyice sağ salim pazartesiye gelsem sonrası Allah kerim bide bugün akıntı gibi birşey geldi yarını zor ederim artık çözemedim nişan mı akıntı mı hayırlısı artık

Bence de canım, ileri yaş gebeliklerin de başka riskleri var malum, 3 çocuk varken risk alıp dördüncüye kasmaya bence de gerek yok, bebiş sizi yıllarca oyalayacak zaten Evet, kardeşlik çok güzel yerini ne arkadaş doldurabiliyor ne kuzen ne başka bir şey Allah yokluklarını göstermesin Büyüme aşamasında sorunlar oluyor evet Biz bir de hep kız olduğumuz için özellikle eşya paylaşımında belli bir yaşa kadar çok zorlanıyorduk Ama lise itibariyle her şey güzelleşiyor. 13-14 yaşa kadar olan kıskançlıklar falan yerini bir anda sırdaşlığa, en yakın arkadaşlığa bırakıyor Çocukların da çok şanslı olacak bu anlamda inşallah bizimkilere de nasip olur kardeş

Nişanda pembemsi bir kanamadan bahsediliyor canım ya da bir kan pıhtısından. Öyle bir şey miydi ??

14/9 olunca direk gel denildi bana . Sizin de o sınırlarda geziyosunuz.Acile gidip bir görünün . idrarda protein, kan tahlillerini falan yapıyorlar. benim bu sekilde oldugunda ecopirin başlayalım dedi doktor.Tansiyon sıkıntı biraz mutlaka gidin doktora.

Doğumun nasıl başladı canım bu arada? Sancın mı oldu, suyun mu geldi, doktor mu artık alalım dedi anlatsana

Canım ben de takmadım. Dediğin gibi çok daral geldi bana da çocuk bile sıkılır o ne öyle hiç alan yok

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel haberler bir bir geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…