Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Aynen oksijensiz bebo mu olur bunalır çucuk

Ben sezaryen olacağım ya zaten ilk hafta ben de çok toparlanamam belki ama evet sonra her gün çıkmalı ya, doncak hali yok çocuğun çıplak mı çıkarcaz :))
Yine burda konuşuyor oluruz mutlaka birbirimizi gaza getirelim bence dışarı çıkarma konusunda ben de her gün çıkarmam gerektiğini biliyorum ama kendim tam bi ev kuşuyum

5i mi geçmesin? Benim günde helalinden 20-25 kasılmam vardır yaa ne 5i. Süre 30 saniye falan evet ama 5 çok az geldi bana

Bu eski nesilde hep var bebek üşür şeysi

Benim kv geçen şey dedi ona gençken demişler o da yapmış. Bebeğin ilk kakası var ya mekonyum. Onu almış beşiğin altında saklamış o zaman nazar değmiyormuşdedim bana hiç deme yapmam çok saçma ne alaka. Kokmuyor galan diye açıklıyor birde. Çok saçma adetler var cidden

Yine burda konuşuyor oluruz mutlaka birbirimizi gaza getirelim bence dışarı çıkarma konusunda ben de her gün çıkarmam gerektiğini biliyorum ama kendim tam bi ev kuşuyum
Ben de öyleyim snfkf ama bebo için çıkarım ya, bebek arabası alınca şefim sen sanki dışarı çıkıyorsun da ne para verdin buna dedi bi sinirimi bozdu ben çıkmıyorım diye beboyu da mı çıkarmicam

Ay ne dkfkkfg

İlk 15 gün falan evde durmak iyi olabilir belki hem anne hem bebek için. Hem ancak yaraların falan toparlar bebekle birbirinize alışırsınız. Sonra tabi ki çıkılır 7 ayda evde durmak ne 40 gün bile dursan delirirsin yani. Ki önerilen de mevsim fark etmeksizin dışarı çıkmak her gün düzenli olarak

15 gün zaten ben kendime gelemem ya dikişler acıyormuş, puseti al götür falan zor. Ama yaza kadar no no no

wtf desem ban yemem inşallah
Annem beşiğine sarı kırmızı tülbent bağlarız falan dediğinde bile ay yok anne kaldı mı öyle şeyler demiştim Sarı sarılık olmasın/çabuk iyileşsin diyeymiş, kırmızı da al basması için ‍♀ Biz daha bunları aşamazken b*kunu saklamak kaçıncı seviye acaba

Sarı yelek örmüş kayınvalidem, ben de turuncu, koyu sarı gibi bi battaniye aldım hem turuncu sebepli benim gönlüm oluyor hem de onların gönlü olsun diye dkgkg daha sabah şey dedi çok iyi geliyor sarı örtü gerçekten alıyor sarılığı bebek sarı, örtü de sarı olunca bebeğin sarılığı göze batmıyormuş gibi bi açıklama yapacaktım uğraşmadım battaniyemi örter geçerim dnfk

Yok olmaz, göz göre göre kimsenin depresyona girmesine müsaade etmeyelim, el birliğiyle birbirimizi gazlayalım. Normal şartlar altında ev kuşu olmaktan farklı oluyor, gerçek bir ihtiyaç. Biz ilk çocukta bunların negatif sonuçlarını yaşadığımız için eşim hafta sonu hava aşırı soğuk denk gelirse gerekirse hafta içi izin alır seni çıkarırım diyor. Ağzımız yandı çünkü, sizin de yanmasına izin vermeyeceğim edahandro nun çanta yoklaması aldığı gibi herkesten her gün dışarı çıkma fotosu isterim gerekirse

15 gün zaten ben kendime gelemem ya dikişler acıyormuş, puseti al götür falan zor. Ama yaza kadar no no no
Aynen cano. Kız görümcem o kadar nazlıdır bak, 20 günlükken gittik bebeğini görmeye bütün gün dışarıdaydık İstanbul’da. Gündüz yemeğe gittik, Fatih Korusu’nda yürüdük akşam Kadıköy’de sahilde falandık. Bizi gezdirmeye diye çıktılar tüm gün gece dışarıda gezdik yani yeni yıl gecesiydi hem de o kalabalıkta falan. Bu sene mecbur aynısını biz yapıcaz shhshshs

Ohhhh mis fkgkg kaynım ilkbahar bebesi, eşim kış. İkisi de çok kolay üşüyor, ben kıyamadım diyor kayınvalidem. E kıyamadın da aha ceremesini 30 yaştan sonra çekiyolar işte beyimi de çıkarmadı demek hiç dışarı kış diye

o kadar mutlu oldum ki şu mesaja o günler de tez vakitte gelsin
Maşallah ne güzel haberler bunlar damar yolu da çıktığına göre en kısa zamanda evinizdesiniz inşallah eve bi gelsin ne sütler olur annesi
Buradaki en sevdiğim şey bu galiba, kız kardeşlik hissi Hepimiz birbirimiz için samimi duygularla sevinip üzülüyoruz, destek olmaya çalışıyoruz. Hepimizin birbirimizin hep güzel haberlerini duyalım inşallah

Sarı yelek olmazsa olmaz zaten yaaa ama çooook tatlı her bebekte sarı yelekler bence Ya bunu yaparım beşiğin kenarına bir şey bağlansın bebeği de beni de etkileyen bir durum değil sonuçta annemi kırmaya değmez de kakasını sakla falan dese şansını zorlama diyebilirdim

Öyle bişi derse sen de de ki bebeğin ilk sümüğünü anneannesi babaannesi yemezse bebeğin boyu kısa kalıyomuş benim komşu Müjgan'ın kızı öyle olmuş... Gerisini onlar düşünsün hep onlar mı kelleden sallıcak nfkfg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…