Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Bende sirt usti yatiyorum , guluyorum konusuyorum gobrgimi salliyorum uyansin diye ya i yanlis yaptigin bisey yok caniko. Yalniz sezeryan istemene ragmen 40. Hafta demesini ben de anlamadim

Ağrım hiç yok. Akşamları da fazla olurmuş yalancı kasılmalar bu arada. Dinlenme halinde girermiş yaygın olarak. Gündüz napıyosak gerçi
Sanirim artik herkesde ayni bende her aksam olunca dogurcam heralde bugun diyorum benimde basliyor sancilar agrilar karnim taş gibi aliyor aksam olunca basliyor

Kızlar ciğer geliştiriciyi vuruldum yemek yedim hiç düşmüyor şekerim 179 Şuan
Cnm o bir kac gun 1 hafta surer yedilerine dikakt et acligim bile yuksek cikacakdir benim oyle olmusdu zaten doktorumda uyarmisdi beni yediklerine 1 hafta dikkat et diye sabah uyandimda olcuyordum 110larda cikiyordu korkma 1 haftya duzelir

Cnm o bir kac gun 1 hafta surer yedilerine dikakt et acligim bile yuksek cikacakdir benim oyle olmusdu zaten doktorumda uyarmisdi beni yediklerine 1 hafta dikkat et diye sabah uyandimda olcuyordum 110larda cikiyordu korkma 1 haftya duzelir
Evet aslında iki doz vurulmuştum daha önce ama bu kadar yükselmemişti. Allah’a emenat bebeğim artık inşallah bir sorun olmaz

Evet aslında iki doz vurulmuştum daha önce ama bu kadar yükselmemişti. Allah’a emenat bebeğim artık inşallah bir sorun olmaz
Bise olmaz Allahin izniyle korkma bende 31de 2 doz oldum 34 de tekrar 2 doz oldum cnm bise olmaz Allahin izniyle sen sekerli seylere dikkat et 1 hafta bol su ic duzene giriyor bir kac gune enfazla 1 haftaya rahat ol stres yapma bosyere

Bencede çok mantıksız normal raporla aynı mantıkta her ay başı yatmalı sonuçta şu an raporluyuz. Ayrıca özelde çalışanlra eksik yatması da haksızlık

Cnm kacinci haftadasin bu arada normal dogum erken haftalarda yapilabiliyor mu ?

Bende nst de sırt üstü yattım bir kere belim koptu sonrakinde sola dönüp yattım daha iyiydi. Konuştum güldüm telefona falan baktım bir şey olmaz bence kasılma ve bebek kalp atışını ölçüyor sonuçta benimki hep normal çıktı.
Sancı gelebilir 39 40 ta kendiliğinden ama hemen pat diye doğurmazsın zaten sancı gelirse de hemen alırlar sezeryana. Benimki 35+1de 3 kg idi benide biraz 40 a kadar artar mı kilosu diye korkuttu perşembe yine sorcam bakalım

miniğiz. Anneannem de küçük evlenmiş 66 yaşında annem kızlar arasında en büyüğü 43 yaşında sonra 40 36 33 diye gidiyor teyzelerim birde 31 yaşında dayım var o yeni evlendi. kuzenlerin en büyüğü benim 25 yaşında en küçüğü 6 aylık ve 33 yaşında olan küçük teyzem de 12 haftalık hamile 3.çocuğuna kuzenim kendi bebeğimden küçük olcak yanibaba tarafı kuzenlerim hep büyük ama baba tarafında üveylik falan var hiç görüşmüyoru.

Hamile olan teyzeminde kanama alanı var doktor progesteron verdi ayrıca da kese tam birleşmemiş birkaç haftaya birleşmesi lazım dedi doktor sürekli dinlen dedi bu vesileyle onada dua istiyim düzelir inşallah

Sen normal doğum mu istiyorsun kuzum? Heralde o zaman 40a kadar baya kilo alır. Bu hızla giderse ve 40. Haftayı bekletirse bizimki 4-4.5 kilo arası doğacak görünüyor . Normal doğumda baya zor olur.. Nts işini de biraz anlatır sanmıştım kadın, bağladı gitti, konuşmadı bile, ne yapacağımı bilemedim bi an. İyi herkes aynı şeyi yazmış, yanlış birşey yapmamışım.

Bende bağdaş kuruyorum hep arada da o kelebek gibi oturmayı yapıyorum rahat diye. Pazar 37 olcam gelsin hurmalar ananaslar egzersizler

Normal istiyorum zaten devlete gidiyorum sezeryanı gerekince yapıyorlar isteğe bağlı yapmıyorlar. Ama gözlemlediğim kadarı ile doktorum kilo 4 olunca genelde sezeryan diyor. Çıkan kadınların diyaloglarından falan anladığım kadarı ile hatta kabul etmeyen gidenler falan oluyordu. Benide korkutuyor kilo böyle almaya devam ederse sezeryan der yüksek ihtimalle sanırım. Ama normal doğum daha çok isterim. En nihayetinde sağlıkla gelsin tabii

Bise olmaz Allahin izniyle korkma bende 31de 2 doz oldum 34 de tekrar 2 doz oldum cnm bise olmaz Allahin izniyle sen sekerli seylere dikkat et 1 hafta bol su ic duzene giriyor bir kac gune enfazla 1 haftaya rahat ol stres yapma bosyere
Evet canım benim haklısın. Ev yoğurdu vardı onu yedim çok iyi geldi çok hızlı bi şekilde 133 e düştü

Leydiyz grubun enfekte kraliçesi olarak hala anlamadığım bişi var, benim enfeksiyon çıktıydı baya idrar tahlilinde ama kültür temiz çıktı. Kültür temizse idrar tahlili neden enfeksiyonlu çıkıyor?

Cnm kacinci haftadasin bu arada normal dogum erken haftalarda yapilabiliyor mu ?
34+5 teyim tam bugün. Hiç bilmiyorum bugün sordum doğum şeklini zaten rahim ağzı kısalığı var birde açılmada var kolay yapacak gibisin dedi. İlk o şekilde deneriz dedi. İnşallah en azından 36 yı görürüm.

Inslh kuzum saglikla kucagina al ben erken dogumlarda sezaryanyapiliyir diye biiyordum sasirdim inslh sag saglim kucana alirsin hepimiz saglikla kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…