Bende sirt usti yatiyorum , guluyorum konusuyorum gobrgimi salliyorum uyansin diyeGirdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldümdüdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.
Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.
Öldüm sngkg hastanede ben baya doğuruyor gibi sancılandım ya kıvrana kıvrana. Ağrı hissetmesem de 100 çıktı ve aşırı düzenli çıktı benim nst, normal doğumda göremiyoruz bu düzenli sancıyı dedi doktor da ebe deSonra ne oldu kız?
Ucunu de koy ispanyol ismi gibi olsunUiyyy öyle mi diyorsunuz ikiniz deÖmer Arda olabilir zaten bizde en fazla. İkisi aynı anda olamaz üç isim olur öyle. Kulağına ikisini de söyleyip kimliğe Arda yazdırmak
Evet inşallahAyy o daha iki yaşında teyzoşu bize gelene kadar tam bir salon hanımefendisi olur
Sanirim artik herkesde ayni bende her aksam olunca dogurcam heralde bugun diyorum benimde basliyor sancilar agrilar karnim taş gibi aliyor aksam olunca basliyorAğrım hiç yok. Akşamları da fazla olurmuş yalancı kasılmalar bu arada. Dinlenme halinde girermiş yaygın olarak. Gündüz napıyosak gerçi
Cnm o bir kac gun 1 hafta surer yedilerine dikakt et acligim bile yuksek cikacakdir benim oyle olmusdu zaten doktorumda uyarmisdi beni yediklerine 1 hafta dikkat et diye sabah uyandimda olcuyordum 110larda cikiyordu korkma 1 haftya duzelirKızlar ciğer geliştiriciyi vuruldum yemek yedim hiç düşmüyor şekerim 179 Şuan
Evet aslında iki doz vurulmuştum daha önce ama bu kadar yükselmemişti. Allah’a emenat bebeğim artık inşallah bir sorun olmazCnm o bir kac gun 1 hafta surer yedilerine dikakt et acligim bile yuksek cikacakdir benim oyle olmusdu zaten doktorumda uyarmisdi beni yediklerine 1 hafta dikkat et diye sabah uyandimda olcuyordum 110larda cikiyordu korkma 1 haftya duzelir
Bise olmaz Allahin izniyle korkma bende 31de 2 doz oldum 34 de tekrar 2 doz oldum cnm bise olmaz Allahin izniyle sen sekerli seylere dikkat et 1 hafta bol su ic duzene giriyor bir kac gune enfazla 1 haftaya rahat ol stres yapma bosyereEvet aslında iki doz vurulmuştum daha önce ama bu kadar yükselmemişti. Allah’a emenat bebeğim artık inşallah bir sorun olmaz
Bencede çok mantıksız normal raporla aynı mantıkta her ay başı yatmalı sonuçta şu an raporluyuz. Ayrıca özelde çalışanlra eksik yatması da haksızlıkAllah Allaaaah. Saçmalık. Ben doğumdan iki ay önce izne ayrılmışım gebe olduğum için artık çalışamaz durumda olduğum için. Allah korusun bebekle ilgili bir aksilik olsa para vermemek de ne demek oluyor? Hamile olmasak zaten çalışırız yani o aradaki çalışamama durumu bizim sorunumuz mu hayret bişey..
Cnm kacinci haftadasin bu arada normal dogum erken haftalarda yapilabiliyor mu ?Benimde bugün kontrol günümde ama iyice kısalmış rahim ağzı. 6 mm düşmüş yani ultrasonda ben bile gördüm bir parmak buğumu kadar yakın. 2 doz vurulmuştum ciğer geliştirici bir buçuk ay önce. Şimdi 3. Yü vuruldum yarında 4. Vurulucam her an gelecek gibi. Normal doğumu deneyebilirsin dedi. Artık çok yaklaştık korkuyorum biraz ama bir yandan da kurtulmak istiyorum. İnşallah sağ sağlim atlatırız hepimiz
Bende nst de sırt üstü yattım bir kere belim koptu sonrakinde sola dönüp yattım daha iyiydi. Konuştum güldüm telefona falan baktım bir şey olmaz bence kasılma ve bebek kalp atışını ölçüyor sonuçta benimki hep normal çıktı.Girdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldümdüdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.
Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.
Ya senin teyzenin nasıl 6 aylık bebeği olurrr hakikaten minik bir aile misiniz sizBenim en küçük kuzenim 6 yaşında o da dayım ikinci kez evlendiğinden Yoksa abisi 26 yaşında yani Eşim kuzenlerinin en küçüğü sayılır 30 yaşında sen böyle bahsedince çok garip geliyor bana Evet evet boşver b*K falan koyma sen
Sen normal doğum mu istiyorsun kuzum? Heralde o zaman 40a kadar baya kilo alır. Bu hızla giderse ve 40. Haftayı bekletirse bizimki 4-4.5 kilo arası doğacak görünüyorBende nst de sırt üstü yattım bir kere belim koptu sonrakinde sola dönüp yattım daha iyiydi. Konuştum güldüm telefona falan baktım bir şey olmaz bence kasılma ve bebek kalp atışını ölçüyor sonuçta benimki hep normal çıktı.
Sancı gelebilir 39 40 ta kendiliğinden ama hemen pat diye doğurmazsın zaten sancı gelirse de hemen alırlar sezeryana. Benimki 35+1de 3 kg idi benide biraz 40 a kadar artar mı kilosu diye korkuttu perşembe yine sorcam bakalım
Bende bağdaş kuruyorum hep arada da o kelebek gibi oturmayı yapıyorum rahat diye. Pazar 37 olcam gelsin hurmalar ananaslar egzersizlerben cok yapiyorum bunu tamamen bilgisizce ve nerdeyse son bir aydir asiri rahatlatiyor bacaklarim acik oturuyorum comeliyorum, yerden birsey alacaksam bacaklaeim acik egiliyorum hatta toplum icine cikmaktan cekinir oldum bacagi sonuna kadar acik oturan adamlar gibi
Normal istiyorum zaten devlete gidiyorum sezeryanı gerekince yapıyorlar isteğe bağlı yapmıyorlar. Ama gözlemlediğim kadarı ile doktorum kilo 4 olunca genelde sezeryan diyor. Çıkan kadınların diyaloglarından falan anladığım kadarı ile hatta kabul etmeyen gidenler falan oluyordu. Benide korkutuyor kilo böyle almaya devam ederse sezeryan der yüksek ihtimalle sanırım. Ama normal doğum daha çok isterim. En nihayetinde sağlıkla gelsin tabiiSen normal doğum mu istiyorsun kuzum? Heralde o zaman 40a kadar baya kilo alır. Bu hızla giderse ve 40. Haftayı bekletirse bizimki 4-4.5 kilo arası doğacak görünüyor. Normal doğumda baya zor olur.. Nts işini de biraz anlatır sanmıştım kadın, bağladı gitti, konuşmadı bile, ne yapacağımı bilemedim bi an. İyi herkes aynı şeyi yazmış, yanlış birşey yapmamışım.
Evet canım benim haklısın. Ev yoğurdu vardı onu yedim çok iyi geldi çok hızlı bi şekilde 133 e düştüBise olmaz Allahin izniyle korkma bende 31de 2 doz oldum 34 de tekrar 2 doz oldum cnm bise olmaz Allahin izniyle sen sekerli seylere dikkat et 1 hafta bol su ic duzene giriyor bir kac gune enfazla 1 haftaya rahat ol stres yapma bosyere
34+5 teyim tam bugün. Hiç bilmiyorum bugün sordum doğum şeklini zaten rahim ağzı kısalığı var birde açılmada var kolay yapacak gibisin dedi. İlk o şekilde deneriz dedi. İnşallah en azından 36 yı görürüm.Cnm kacinci haftadasin bu arada normal dogum erken haftalarda yapilabiliyor mu ?
Inslh kuzum saglikla kucagina al ben erken dogumlarda sezaryanyapiliyir diye biiyordum sasirdim inslh sag saglim kucana alirsin hepimiz saglikla kavusuruz34+5 teyim tam bugün. Hiç bilmiyorum bugün sordum doğum şeklini zaten rahim ağzı kısalığı var birde açılmada var kolay yapacak gibisin dedi. İlk o şekilde deneriz dedi. İnşallah en azından 36 yı görürüm.