Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Benim 34’de 9cm idi 36.haftada 10’u geçti doktor çok zorlanırsın diyor. Belki çatısı uygun birisi rahat doğum yapabilir bana henüz muayene yapılmadı bana. Birisi bu şekilde doğum yapmış dikiş falan atıldı ama çok sorun olmadı yazmıştı mesela. Ama benimki tüp bebekte olduğu için o riske girmeyeceğiz gibi duruyor. Bir de kafa çapı yüksek olunca kanala da zor giriliyormuş.Yani 39. 40.haftaları beklesen daha da büyüyecek o nedenle bu tarz durumlarda eğer açılma varsa suni ile başlatıyorlarmış doğumu. Dün okuduklarım genelde bu şekilde doğum yapmıştı.

Kafa büyüklüğü bizim ailede genetik zaten neredeyse tüm sulalenin kafa buyuk oyle diyeyim. Çatı genisligimde sorun yok sadece bir kemik hafif basıkmış. Bebek manevra yapip kemiğin altından gecebilrse sorun yok gibi, Perşembe günü kontrolumde karar vereceğim inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için

Keşke baksalardı ya en azından fikir olurdu. Yani kendi doktorun bebek için risk olmaz demiş ama insan korkuyor haklı olarak zor bir durum. Biraz araştır bakın düşünnasıl gelirse gelsin bebeğine sağlıkla kavuş inşallah

Doğuran kızlar, hastanede terliğe gerçekten ihtiyaç var mı? Hastane otel terliği gibi terlik vermiyor mu? Her şeye tamamım da şu terliği çantaya koyasım hiç yok nedense

Orangegreysky sen de o ortamlarda bulundun Kadınların ayaklarına bakmış mıydın canım

ben de cekinmem hic sonucta seksapalite iceren bir davranis yoksa vucudun parcalari tek basina birsey ifade etmiyor yok emzirirken memem gorunmus biraz yok hasta halimle yatarken gobegimi bacagimi gormus goren gorsun valla herkeste olan seyler nihayetinde.
bakmak istemeyen kafasini cevirir ben dusunemicem bunlari

Ben bu konuda tamamen seninle aynı fikirdeyim ama sorun şu ki burada bakmak istemeyen değil bakmak isteyen bir tür var

Kizlar size bise sorcam ya ben bir kac defadir bisey fark ettim benim bebis elektirikli supurgenin sesini duyunca oynuyor bir kac defada olmusdu tesaduf mu dedim ama ay yok yine ayni boyle bise olabilir mi

Kizlar size bise sorcam ya ben bir kac defadir bisey fark ettim benim bebis elektirikli supurgenin sesini duyunca oynuyor bir kac defada olmusdu tesaduf mu dedim ama ay yok yine ayni boyle bise olabilir mi
Bazen bebekler sesten korkuyormuş belki süpürge sesi hoşuna gitti. Bi kere ablamla kuzenler felan toplandık baya herkes Bi yerden konuşuyor on sohbet dönüyor resmen yani tahmin edersin aşırı hareketlendi hiç durmadı ya korktu ya hoşuna gitti ama bana göre korktu bebişim süpürge ve benzeri sesler bebeklerin hoşuna gidiyormuş çünkü anne karnında organlardan ona benzer ses geliyormuş

Olabilir bilmiyorum kuzum belkide korkdu ama bir kac defa denk gelince ayni olaya tesaduf olmadinj anladim bide makine uzaklacinca duruyor ses yakinlasinca tekrar hareketleniyor dedin gibi korkmusda olabilir ay bebegim senin annen yaninda korkma hicbirseyden annen seni korur hahshshhshs

Çatlaklar ile ilgili bi video izledim ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bi su bardağı gliserine 5 yemek kaşığı gül suyu koyup günlerce masaj yapın yaptıkça açılacak diyor. İkinci tarifte 20 damla ardıç yağına bir çay kaşığı zeytinyağı koyun masaj yapın sürekli diyor. Deneyeceğim ben umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…