Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Yok tabii alternatifi ayakkabı değil benim için de, hastanenin vereceği terlik. İlkinde de odada ayakkabıyla dolasmadim ama evden terlik de götürmedim. O zaman ben ne giydim? hatırlamıyorum
Ay ben aldım ya hem de 2 tane birkenstocklarımın altını sildim onu koydum. Bir de yıkıyolar sezaryandan sonra ya da normal olursa duşa falan sokuyorlar sancı cekerken hastanede güzel terliklerimi ziyan edemem parmak arası terlik de koydum

Evet bizimde genetik bu durum. Bir de ilerleme ilerki zamanlarda durabilir belki bu şekilde kalır. İlerleyen zamanlarda daha da netleşir. Rica ederim ne demek.

Bizimki veriyor da en ucuz otel terliği incecik olanlardan sinirlerimi bozdu dün

Bence en güzeli doğuma terlikle gitmek sonra onu orada giymek ekstra terlik götürmemek için
Kesinlikle bence de bu en pratik çözüm ama kocam utandı mı ne yaptı, hava yağmurlu olabilir dedi

Beni yıkayan olmadı, yıkarlar mı Ben de güzel terliklerimi ziyan etmek istemiyorum, dönünce onları temizlemek de istemiyorum. Yalnızca parmak arası götürmek bir seçenekse onu götürebilirim ama tatile gitmiş gibi görünür müyüm o ortamda diye çekiniyorum sen ok diyorsan ama benim için bitmiştir

Aiyy o değil de senin bebeler heyecanlilar mı, haftan ilerledi iyice maşallah, çocuklarda nasıl bir hava var

Snkfmg vardı cano otel terliği gibi ama incecik, ben yataktan inip onu ayağıma denk getiresiye düşerim zaten

Snkfmg vardı cano otel terliği gibi ama incecik, ben yataktan inip onu ayağıma denk getiresiye düşerim zaten
Ya evet o terliklerin sorunu bu bence. İki A4 kâğıdının arasına ayak sokar gibi. Aslında yalın ayak gezmek en güzeli de annem beni ayıplaya ayıplaya giydirir zorla ayağıma bu pofuduk lohusa terliklerini

Ya evet o terliklerin sorunu bu bence. İki A4 kâğıdının arasına ayak sokar gibi. Aslında yalın ayak gezmek en güzeli de annem beni ayıplaya ayıplaya giydirir zorla ayağıma bu pofuduk lohusa terliklerini
Hastanede yalın ayak gezsen hastaneyi bulup gelip tokatlarım seni samimiyetimize dayanarak, sorry mdkffk

Buradaki herkesin aynı hisleri paylaştığına eminim Bebelere can kurban da bedenimin özgür halini de çok özledim be
ben de cooook ozledim hep sirt ustu uyurum normalde onu ozledim, cocugumla halinin ustunde oyun oynarim yuz ustu uzanip, uzun yuruyusler yaparim, kiyafetlerimi rahatca giyinmeyi bile ozledim

Normal de ertesi gün yıkanmayı öneriyorlar dikiş için önemli galiba bide bebeğe dokunacaksın hastane pisliği vs. Burda ertesi gün çıkış veriyor hastane sorun yoksa o yüzden banyo evde yapılıyor. Ama birşey oldu çıkışın uzadı sen ekstra önlem açısından kalmak istedin orda sana önerebilirler banyoyu

Ben de öncekinde evde yaptım, yine öyle yaparım diye düşündüğüm için demiştim. Eve her şey yolunda, sağ salim gelip o banyoyu yapmak inanılmaz bir his Allah hepimize hayalini kurduklarımızı yaşamayı sağlıkla kolaylıkla nasip kısmet etsin

Bana da aynı şeyi söyledi doktorum, kafa büyükse kanala girmekte zorluk çekiyormuş bebekler. Hiç riske gerek yok, ben normal doğum düşünüyordum ama galiba riske atmayacağım

Külot bezin üstüne don giyiyor muyuz? Bilen var mı? Bez yetiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…