Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Hayırla gelsin yavrucak gözünüz aydın olsun kaç haftalıktı sağlıklı huzurlu güzel günleriniz olsun hep beraber inşallah

Gece 12den bir baş ağrısı var bende, 3-4 kez tuvalete kalktım uyku arasında ağrı asla azalmamıştı. Tekrar zor uyudum hep şu an hala aynı napıcam kızlar ağlamak üzereyim acıdan Sağ gözüm dahil komple başımın sağ tarafı yıkılıyor ağrıdan

Soğuk bantlar var sanal marketlerde de satılıyor onlar iyi gelmişti anam bana biraz :/

Aman verdim sipariş en kötü evde kullanırız dkfj ben hastaneden paket almadım çünkü belki paket alanlara veriyodur
Bizimki doğum paketi alanlara veriyormuş bacıkom sizde de belki öyledir. Bir de lohusa şerbeti veriyorlarmış merak ettim tadını da anaylan babaya da özel yemek varmış doğum şekline gaz durumuna göre dedi oradaki hemşire o yemeği de çok merak ediyorum

Ben de nidicard'dan sonra çok çarpıntı yaşıyorum ya kalbim yoruldu valla. Doktor olabilir dediği için önemsemedim ama geçse keşke

Migren taşı kullanmayı denedin mi bebeğim bir de ılık duş

Ben de hastanedeyken beyime dedim git az bak insanların odasına çaktırmadan masa var mı şerbet var mı diye dkgkg bakmadı...

Benim kocacık da doğum katını gezerken ben gelmiyim ayıp olur diyo yazık
Valla gece nst takılıyken hemşire kapıyı açık bıraktı. Eşim de uyuyodu ben de kalkamadım haliyle. Yan odadaki bebonun babası kendi odasına girip çıkıyordu hiç umrum olmadı karnım mı açıkmış oram buram mı görünüyomuş amaaan hastanede ayıp olmaz fkfj

Her çocuk bir değil derler hareketli bi çocuksa anne karnında da kendini belli eder diyorlar benimki de hareketi azalttı akşam neyse ki normale döndü yeri aşırı daraldı ondan artık

Şekersiz bi Türk kahvesi ve bol su içebilirsin canım geçmiş olsun

Sanırım migren iğrenç birşey sana ilk tavsiyem telefonu indir bakma gözünü bağla yani uyku bandı yoksa birşeyler ile ört Biraz dinlen iyi gelecektir çok az da olsa

ben omo bebek ve yumoş bebek kullanıyorum caniko

ılık bir duş üstüne güzel bir kahve ve kahvaltı, bir de parol salla istersen

Hiç denemedim ama ayakları sıcak su içinde bekletmek iyi geliyormuş migren ağrısına diye duymuştum bı kova içinde öyle bı dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…