- 12 Temmuz 2022
- 23.174
- 84.940
Aman verdim sipariş en kötü evde kullanırız dkfj ben hastaneden paket almadım çünkü belki paket alanlara veriyodurHer kapıda varsa hastane veriyordur bi hemşireye sor istersen
Hayırla gelsin yavrucak gözünüz aydın olsun kaç haftalıktıSabah hafif kasılmalar vardı sonra yuruyememeye başladım 3 ten sonrada arttı taş gibiydi dinlendim ama yok 6 da geldim açıklık bakıldı 3 cm bebek kanalda gelmek üzere doktor da kasılmalar çok fazla dedi nst zaten uçmuş sonra tahliler yapıldı 1 saat sonra çıktı hemen alındım sezeryana
İhmal etme cnm benim kntr de pazar di Ama cumartesiyi seçti kendi doktorum sabah gelecek nöbete haberi var yanıma gelicek
Soğuk bantlar var sanal marketlerde de satılıyor onlar iyi gelmişti anam bana biraz :/Gece 12den bir baş ağrısı var bende, 3-4 kez tuvalete kalktım uyku arasında ağrı asla azalmamıştı. Tekrar zor uyudum hep şu an hala aynı napıcam kızlar ağlamak üzereyim acıdanSağ gözüm dahil komple başımın sağ tarafı yıkılıyor ağrıdan
Bizimki doğum paketi alanlara veriyormuş bacıkom sizde de belki öyledir. Bir de lohusa şerbeti veriyorlarmış merak ettim tadını daAman verdim sipariş en kötü evde kullanırız dkfj ben hastaneden paket almadım çünkü belki paket alanlara veriyodur
Migren taşı kullanmayı denedin mi bebeğim bir de ılık duşGece 12den bir baş ağrısı var bende, 3-4 kez tuvalete kalktım uyku arasında ağrı asla azalmamıştı. Tekrar zor uyudum hep şu an hala aynı napıcam kızlar ağlamak üzereyim acıdanSağ gözüm dahil komple başımın sağ tarafı yıkılıyor ağrıdan
Ben de hastanedeyken beyime dedim git az bak insanların odasına çaktırmadan masa var mı şerbet var mı diye dkgkg bakmadı...Bizimki doğum paketi alanlara veriyormuş bacıkom sizde de belki öyledir. Bir de lohusa şerbeti veriyorlarmış merak ettim tadını daanaylan babaya da özel yemek varmış doğum şekline gaz durumuna göre dedi oradaki hemşire o yemeği de çok merak ediyorum
Benim kocacık da doğum katını gezerken ben gelmiyim ayıp olur diyo yazıkBen de hastanedeyken beyime dedim git az bak insanların odasına çaktırmadan masa var mı şerbet var mı diye dkgkg bakmadı...
Valla gece nst takılıyken hemşire kapıyı açık bıraktı. Eşim de uyuyodu ben de kalkamadım haliyle. Yan odadaki bebonun babası kendi odasına girip çıkıyordu hiç umrum olmadı karnım mı açıkmış oram buram mı görünüyomuş amaaan hastanede ayıp olmaz fkfjBenim kocacık da doğum katını gezerken ben gelmiyim ayıp olur diyo yazık
Kötüleşirsem gidecem bugün. Daha iyi hissediyorum bugün, üç gündür kötüydü amaBenimde kendi doktorum yoktu malesef
Buraya kargo da market de gelmiyor ya ilçeye uzak burası. Ama buz küpü var dolapta onu koyayım mademSoğuk bantlar var sanal marketlerde de satılıyor onlar iyi gelmişti anam bana biraz :/
Duş alacağım canım biraz sonra migren taşı yok sanırım evde yaMigren taşı kullanmayı denedin mi bebeğim bir de ılık duş
He o da olur ince bi beze sar accuk iyi geliyor.Buraya kargo da market de gelmiyor ya ilçeye uzak burası. Ama buz küpü var dolapta onu koyayım madem
Her çocuk bir değil derler hareketli bi çocuksa anne karnında da kendini belli eder diyorlarPazartesi 36 bitecek dün azıcık hareket sert bir bir karınla gezdim ödüm koptu. Ondan önceki gün de sancım vardı hafif. Bugün biraz daha hareketli gibi. Sanırım sona yaklaştıkça böyle. Kızım tatilde diye bir sürü plan yapmış planları iptal edip hastaneye de gidemedim. Dün ama diken üstünde gezdim hareket olmayınca. Sona yaklaşıyoruz sanırım artık. Normali bu galiba. İlk hamilelikte sanki hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Ya da silmişim tamamen.
Şekersiz bi Türk kahvesi ve bol su içebilirsin canım geçmiş olsunGece 12den bir baş ağrısı var bende, 3-4 kez tuvalete kalktım uyku arasında ağrı asla azalmamıştı. Tekrar zor uyudum hep şu an hala aynı napıcam kızlar ağlamak üzereyim acıdanSağ gözüm dahil komple başımın sağ tarafı yıkılıyor ağrıdan
Sanırım migren iğrenç birşey sana ilk tavsiyem telefonu indir bakma gözünü bağla yani uyku bandı yoksa birşeyler ile ört Biraz dinlen iyi gelecektir çok az da olsaGece 12den bir baş ağrısı var bende, 3-4 kez tuvalete kalktım uyku arasında ağrı asla azalmamıştı. Tekrar zor uyudum hep şu an hala aynı napıcam kızlar ağlamak üzereyim acıdanSağ gözüm dahil komple başımın sağ tarafı yıkılıyor ağrıdan
ben omo bebek ve yumoş bebek kullanıyorum canikoHanımlar markette satılan hangi bebek deterjanı daha temiz? Ebebekten gidip alacaktım ama doktor çok yorulmamı istemedi rapor işlerini bile eşime demiş sen hallet orange gidip gelmesin diye. Marketten sipariş vereyim diyorum. Var mı şu da temiz hem de sanal markette bulabilirsin dediğiniz bi marka?
ılık bir duş üstüne güzel bir kahve ve kahvaltı, bir de parol salla istersenGece 12den bir baş ağrısı var bende, 3-4 kez tuvalete kalktım uyku arasında ağrı asla azalmamıştı. Tekrar zor uyudum hep şu an hala aynı napıcam kızlar ağlamak üzereyim acıdanSağ gözüm dahil komple başımın sağ tarafı yıkılıyor ağrıdan
Hiç denemedim ama ayakları sıcak su içinde bekletmek iyi geliyormuş migren ağrısına diye duymuştum bı kova içinde öyle bı dene istersenGece 12den bir baş ağrısı var bende, 3-4 kez tuvalete kalktım uyku arasında ağrı asla azalmamıştı. Tekrar zor uyudum hep şu an hala aynı napıcam kızlar ağlamak üzereyim acıdanSağ gözüm dahil komple başımın sağ tarafı yıkılıyor ağrıdan