Suslemisler canim gordum nette ben cok super olmus .İstanbullu anadolu yakalı bacılarım cok alakasız bir soru sorcam. Cocuklarla kadıköye gidesim var bugün sekerci cafer erolu süsledilerse yılbası için? Süslemişler mi istakramım da yok bakamadım. Bi deli cesareti vapurla gidip gezesim var hem de cocuklara da değişiklik olur tabi eşim beyefendi mızırdanmazsa. dogum oncesi köprüden once son cıkışgecen yıl galataporttakine gtmiştik de orasında bit kadar
O zaman bgn sansımı deniyim haftaya hersey için cok gec olabilirSuslemisler canim gordum nette ben cok super olmus .
Foto da koydum bak :)O zaman bgn sansımı deniyim haftaya hersey için cok gec olabilir
Bebişko giyene kadar koku moku kalmaz merak etme
Bu kokulu mudur ki çok
Ayy benim ufaklık cıldırcak saol canımmFoto da koydum bak :)
İlk iki hamileligmde de bi hafta oncesnden ishal baslamsti. Evet hepsi dogum yaklaştığının gostergesi kaslar gevşemeye basladigi icin oluyormuş internetten de okudum.ben 36 dayim aynilarini yasiyorum surekli sertlesme toplanma ve bagirsak hareketliligi. dogumun yaklasmasi demek mi oluyor bunlar
Dimi ya aldım mademBebişko giyene kadar koku moku kalmaz merak etme
Bu baya kokulu hatta güzel koktuğunu bildiğim için bir dönem kendi kıyafetlerim için almıştım. Yenidoğan için değil belki ama ilerleyen süreçte kullanılabilir. Ben şu an için sıvı deterjanlardan yanayım.
Bu kokulu mudur ki çok
Ay sanal marketlerde hiç yok sıvıBu baya kokulu hatta güzel koktuğunu bildiğim için bir dönem kendi kıyafetlerim için almıştım. Yenidoğan için değil belki ama ilerleyen süreçte kullanılabilir. Ben şu an için sıvı deterjanlardan yanayım.
Miktar olarak da az kullanılırsa sıkıntı olmaz bence. Zaten içeriği de temizAy sanal marketlerde hiç yok sıvıaldım şimdilik en kötü 2 durulama yaparım
Az önce yazdım bende36. Hafta üç gündür karnım taş gibi mahvetti beni normal heralde kasılma sayılıyor galiba o
Kızlar nasılsınız? Bugün 36 oldum. Sancım ağrım yok ama karnım taş gibi sert. Acaba doğum yaklaştığı için mi böyle? Sizde durumlar nasıl?
ben 36 dayim aynilarini yasiyorum surekli sertlesme toplanma ve bagirsak hareketliligi. dogumun yaklasmasi demek mi oluyor bunlar
Mamayı hemşireler yapıyor onlar ölçü konusunu hallederler diye düşünüyorum. Ölçülü kaşıklar da var bildiğim. Ya da şırınga ile çok rahat veriyor hemşireler.Leydiyz kayınvalidem geldi bugün. Ben biberon koymicaktım çantaya ama mamayı ölçmek açısından iyi oluyor dedi. Kaşık biberon zor oluyor dedi normal silikon kaşıklardan almışlar ne farkı var bilemedim o da kaşık bu da kaşıkneysem götürürüz bakalım. Hanymish diye bi set almışlar biberon ama ben avent'i götürürüm herhalde
kaşık biberonlar da ölçülü aslında ama bilemedim ben yine alırım kaşıkMamayı hemşireler yapıyor onlar ölçü konusunu hallederler diye düşünüyorum. Ölçülü kaşıklar da var bildiğim. Ya da şırınga ile çok rahat veriyor hemşireler.
ben de yasamamistim, ilki zTen kafa yukardaydi hic asagida inmemisti hem kalbimin altinda midemde hissettim, oyle sertlesme de pek hatirlamiyorum. bu sefer bas asagida ve baya inmis asagiya da sertlik yapiyor kasilma oluyor tamamen yeni seyler benim icin.Pazartesi 36 bitecek dün azıcık hareket sert bir bir karınla gezdim ödüm koptu. Ondan önceki gün de sancım vardı hafif. Bugün biraz daha hareketli gibi. Sanırım sona yaklaştıkça böyle. Kızım tatilde diye bir sürü plan yapmış planları iptal edip hastaneye de gidemedim. Dün ama diken üstünde gezdim hareket olmayınca. Sona yaklaşıyoruz sanırım artık. Normali bu galiba. İlk hamilelikte sanki hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Ya da silmişim tamamen.
Minies’e bakabilirsin Migros’ta olabilir.Evet ya kayınvalidem de bi ton şey getirmiş sende bebek deterjanı vardır burada yıkayalım diye yıkamadım dedi. Ben sadece 1 tane aldıydım siveno'yu kaldı sonra, bugünü kurtarsak sonra eşim çıkıp alır ebebekten yine. Frosch gördüydüm bakayım anam teşekkürler
Her kapıda varsa hastane veriyordur bi hemşireye sor istersenAcaba bizde de mi hastane veriyor ya her kapıda vardı çünkü
Ayyy hayırlı olsun canım, gözünüz aydınSabah hafif kasılmalar vardı sonra yuruyememeye başladım 3 ten sonrada arttı taş gibiydi dinlendim ama yok 6 da geldim açıklık bakıldı 3 cm bebek kanalda gelmek üzere doktor da kasılmalar çok fazla dedi nst zaten uçmuş sonra tahliler yapıldı 1 saat sonra çıktı hemen alındım sezeryana
İhmal etme cnm benim kntr de pazar di Ama cumartesiyi seçti kendi doktorum sabah gelecek nöbete haberi var yanıma gelicek
Etmeye çalışıyorum işte elimden geldiğinceSen de tuza dikkat et canım