Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Evet herkesin bi fikri var. Bende internette okudum kalp ekstra çalıştığı için yoruluyor çarpıntı yapıyormuş. Daha çok kan pompalıyır zorlanıyor felan yazıyordu. Bence hepsi birleşince oluyor tek birşeyden değil yani

Arkadaşlar konudan bağımsız ama hamileliğinizde kaç kilo aldınız ben 70ile hamile kaldım 33.haftadayım 95 olmuşum bebeğim 2500 gram çok kilo almışım pskolojim bozuldu yeminle yüzüm ayaklarım vücudum şişlik içerisinde geceleri yaz üstü dönücemde çocuğu zarar gelicek diyede korkudan uyuyamıyorum sırt üstü yatsam bebeğime kan gitmiycek diye korkuyorum uykuya hasret kaldım yeminle ya

biraz kolay sallıyorum şu an di mi doğum yaklaştıkça bende de o süre uzamaya başladı aklımda.
ya ama işte benim yaşımdan dolayı, sanki daha fazla ara vermek şansım yok gibi eğer istiyorsam.

o kadar haklısın ki

benim ekleyeceğim tek şey, artı olarak, ben hamileliği çok sevdim. her şeyiyle. bulantısı, nefes darlığı vs dahil. kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim olabilirim. belki ondan güç alıyorum. bir de dediğim gibi yaş faktörü:/

biraz kolay sallıyorum şu an di mi doğum yaklaştıkça bende de o süre uzamaya başladı aklımda.
ya ama işte benim yaşımdan dolayı, sanki daha fazla ara vermek şansım yok gibi eğer istiyorsam.
Sallamak değil bence, bebeği 3 aylıkken yeniden hamile kalan nice cengaverler var, neden olmasın?

Doğum sonrası yaşanacaklar bir faktör olsa da dediğin gibi yaş daha büyük bir faktör. Hücrelerimize gençlik, sağlık diliyorum

Ben de sanırım koymayacağım pompa hastanede vardır ihtiyaç halinde diye düşünüyorum emzik de kullanmayı düşünmüyorum.

Hastaneye bi sor cano, bazılarında olmuyormuş ya da yeterli olmayabilir belki

ben genelde hep saga yattim o sekilde rahat ettim, en iyisi kendi vucudunu dinlemek belkide.. sola yattikca karnim agridi benim su an mesela daha iyi yatabiliyorum ama oncesinde hep saga yattim

48tim 61 oldum

ben de senin gibiyim aslinda 34 gibi evlendim 36da ilk cocugum oldu simdi de 2. olacak insallah. Isterdim aslinda 3. cocugu ama gec kaldim ben de pespese yapilir ama aslinda ama o kadar kendimden vazgecesim de yok cocuk 3 yasina gelene kadar kendini pek ysayaniyorsun sonrasinda da insan gezmek istiyor artik normal rutinine donmek istiyot

ay 3.yu bazen esim konusuyor da yok diyorum hemen hamile kiyafetlerini verelim dedim gecen de biraz cati da saklaylim yerimiz var bellli olmaz dedi. ne belli olmaz dedim artik cok zor kendimde o guc yok erken evlenseydim neyse de

burda oyle resmen cocuk yapma ulkesi millet pespese doguruyor bakiyorsun aralarinda 1 yas farkla boy boy cocuklar her ailede. ben de burda gaza geldim sani Istanbulda yoktu pek cocuk fikrim :)

Benim de hastane yakın ama o an git gel, emziğin yerini tarif et falan uğraşamam. Ne kadarcık yer kaplayacaklar diye koyacağım valla. Emzirme yastığı büyük bi, o kafamı kurcalıyor. Onu nasıl koycam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…