- 15 Aralık 2023
- 1.824
- 2.112
- 28
İnşallah emerler kuzum . İlk bende süt gelmedi diye sağarken çok acıdılar zaten hep hassastı sevmezdim elletmeyi deAy hemen sterilize edip koyayım en iyisiben meme uçlarıma krem plastik agent kalkan ikilisi ve bazen de gümüş kapak desteği uyguluyorum çünkü çok kuruyor bazen . Uçları da genetik olarak hep vardı zaten. Ay inşallah hepimizin yavrusu doyasıya emer
Doğru diyorsun . Sadece kendimi ve bebeğimi düşünmeyi öğreneceğimistediğini yap canım benim ya.
işte sanırım kuşak çatışması bu tam olarak. millete neymiş yani. sen yeter ki iyi hisset
Sana komik gelecek belki ama milletin çatır çatır çocuk yaptığını biz de orada gördük, bir aydınlanma yaşadıkburda oyle resmen cocuk yapma ulkesi millet pespese doguruyor bakiyorsun aralarinda 1 yas farkla boy boy cocuklar her ailede. ben de burda gaza geldim sani Istanbulda yoktu pek cocuk fikrim :)
36+2 deyim. 80 ile hamile kaldım şuan 84 üm. Son kontrol de bebek 2750 kg idi.Arkadaşlar konudan bağımsız ama hamileliğinizde kaç kilo aldınız ben 70ile hamile kaldım 33.haftadayım 95 olmuşum bebeğim 2500 gram çok kilo almışım pskolojim bozuldu yeminle yüzüm ayaklarım vücudum şişlik içerisinde geceleri yaz üstü dönücemde çocuğu zarar gelicek diyede korkudan uyuyamıyorum sırt üstü yatsam bebeğime kan gitmiycek diye korkuyorumuykuya hasret kaldım yeminle ya
ohh sükürler olsuunŞu an nst'deyim 10 dkya yakın oldu 2 kere 60a çıktı sadece galiba. Ay düzelmiş gözlerim yaşlı
Selamlarr bende hep bel sırt ağrısı oluyor ama dün sancılarım 100 çıkarken dayanılmaz hale gelmişti, sürekli olmasıyla o ağrı ayırt ediliyor bence. İlaç verildi 1 doz bebek için ciğer geliştirici vuruldu bana dün 6 nidicard verildi sancı için, bugün 1 tane aldım henüz evde de devam ettirecekler mi bilmiyorumMrb bel agriniz var miydi benmde surekli bel agrim var ara ara kasik agrim oluyor.yatis yapilip ilac verildi mi yoksa sadece istirahat mi ettiniz?
4'te tekrar bi nst'ye takacaklar ona göre taburcu verceklermişOh beee, hadi evine git artıkne zaman çıkaracaklar acaba. Bir gece daha tutarlar mı ki. . Eve git ve sadece dizi film izle yat dınlen uyu yuvarlan horla
78 ile kaldım 93üm. Ya bu çok değişken bir konu ben hep kiloluydum 100 olurum diyordum artık olmam diye umuyorum. 5 kilo alanda var 30 kilo alanda. Zaten bir kısmı doğumla gitcek emzirme ve sağlıklı beslenmeyle kalanı da gider o zamanda motive ederiz birbirimiziArkadaşlar konudan bağımsız ama hamileliğinizde kaç kilo aldınız ben 70ile hamile kaldım 33.haftadayım 95 olmuşum bebeğim 2500 gram çok kilo almışım pskolojim bozuldu yeminle yüzüm ayaklarım vücudum şişlik içerisinde geceleri yaz üstü dönücemde çocuğu zarar gelicek diyede korkudan uyuyamıyorum sırt üstü yatsam bebeğime kan gitmiycek diye korkuyorumuykuya hasret kaldım yeminle ya
Tesekkur ederimSelamlarr bende hep bel sırt ağrısı oluyor ama dün sancılarım 100 çıkarken dayanılmaz hale gelmişti, sürekli olmasıyla o ağrı ayırt ediliyor bence. İlaç verildi 1 doz bebek için ciğer geliştirici vuruldu bana dün 6 nidicard verildi sancı için, bugün 1 tane aldım henüz evde de devam ettirecekler mi bilmiyorum
4'te tekrar bi nst'ye takacaklar ona göre taburcu verceklermiş
herseyi yapmislar onlem olarak insallah 37yi bekler bebis sonrasinda icin daha rahat olur. daha erken gelirse bile hazirliklisin artikSelamlarr bende hep bel sırt ağrısı oluyor ama dün sancılarım 100 çıkarken dayanılmaz hale gelmişti, sürekli olmasıyla o ağrı ayırt ediliyor bence. İlaç verildi 1 doz bebek için ciğer geliştirici vuruldu bana dün 6 nidicard verildi sancı için, bugün 1 tane aldım henüz evde de devam ettirecekler mi bilmiyorum
4'te tekrar bi nst'ye takacaklar ona göre taburcu verceklermiş
herseyi yapmislar onlem olarak insallah 37yi bekler bebis sonrasinda icin daha rahat olur. daha erken gelirse bile hazirliklisin artik
hayat bu, hersey olabilir gozuyle bakmak lazim :)Sana komik gelecek belki ama milletin çatır çatır çocuk yaptığını biz de orada gördük, bir aydınlanma yaşadık
Belli olmaz, ne belli olmaz diyaloğunuza çok güldüm ama ben de belli olmaz diyorum
yani bir kac hafta daha beklese premature olmaz diye bekletmek istemistir. simdi de dogsa dogar tabikiAynen canım yapılacak olan yapıldı, bazı kaynaklar 34'ten sonra gelen bebeği durdurmayın diyomuş doktorum yine de erken olduğunu düşündü yoksa salacaktı da kendi haline.
Ay çok şükür evine git dinlen bir iki hafta daha en azından sonrası Allah büyükAynen canım yapılacak olan yapıldı, bazı kaynaklar 34'ten sonra gelen bebeği durdurmayın diyomuş doktorum yine de erken olduğunu düşündü yoksa salacaktı da kendi haline.
Balon standı deniyor, na şöyle. Ben almadım da alacağım, balon rengine karar vermedim daha parti malzemeleri satan bi yer var evin orda bakarak alırım diye şey ettimAynen canım yapılacak olan yapıldı, bazı kaynaklar 34'ten sonra gelen bebeği durdurmayın diyomuş doktorum yine de erken olduğunu düşündü yoksa salacaktı da kendi haline.
Benim sancılara enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi ebe. Ayağını üşütmüş bile olabilirsin, bi ara inanmazdım ama inanıyorum artık dedi :))Ay çok şükür evine git dinlen bir iki hafta daha en azından sonrası Allah büyük❤ benim uygulamam da öyle diyor bu arada
Eki Görüntüle 3504600
A evit bunlardan. Bi de baby yazan kutulardan koymuşlar ama onu taşıması zor olur sanki düz balon daha iyiBalon standı deniyor, na şöyle. Ben almadım da alacağım, balon rengine karar vermedim daha parti malzemeleri satan bi yer var evin orda bakarak alırım diye şey ettim
Balon Standı 7 Çubuklu - Parti Dükkanım
Balon Standı 7'li 75 cm boyutunda en uygun fiyatları ile Parti Dükkanım'da. Balon standı kurulum videosunu izlemek ve sipariş vermek için tıkla!partidukkanim.com
Baby yazan kutuları ben de beğendim anam ama uğraşır mıyım bilmiyom, planlı sezaryen olursam alırım ama çok güzel duruyor. Onları kutu şeklinde götürmüyorsun, katlı veriyorlar sana, hani organizerler de kapalı ve katlı geliyor ya onun gibi. Yer kaplamıyor yani. İçine ya ufak balon koyuyorsun ya da normal balonu az şişiriyorsun galibaA evit bunlardan. Bi de baby yazan kutulardan koymuşlar ama onu taşıması zor olur sanki düz balon daha iyi