Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
İnşallah emerler kuzum . İlk bende süt gelmedi diye sağarken çok acıdılar zaten hep hassastı sevmezdim elletmeyi de şimdi alıştılar ama çok daha az acıyor. Lansinoh kullanıyorum bende valla 5 günde bitirdim bi kutuyu neredeyse yara olacak korkusundan benimkinin de ucu varmış sağıncada iyice büyüdü . Çocuğumun ağzı küçücük, meme ucum büyük gelmez inşallah

burda oyle resmen cocuk yapma ulkesi millet pespese doguruyor bakiyorsun aralarinda 1 yas farkla boy boy cocuklar her ailede. ben de burda gaza geldim sani Istanbulda yoktu pek cocuk fikrim :)
Sana komik gelecek belki ama milletin çatır çatır çocuk yaptığını biz de orada gördük, bir aydınlanma yaşadık

Belli olmaz, ne belli olmaz diyaloğunuza çok güldüm ama ben de belli olmaz diyorum

36+2 deyim. 80 ile hamile kaldım şuan 84 üm. Son kontrol de bebek 2750 kg idi.

Mrb bel agriniz var miydi benmde surekli bel agrim var ara ara kasik agrim oluyor.yatis yapilip ilac verildi mi yoksa sadece istirahat mi ettiniz?
Selamlarr bende hep bel sırt ağrısı oluyor ama dün sancılarım 100 çıkarken dayanılmaz hale gelmişti, sürekli olmasıyla o ağrı ayırt ediliyor bence. İlaç verildi 1 doz bebek için ciğer geliştirici vuruldu bana dün 6 nidicard verildi sancı için, bugün 1 tane aldım henüz evde de devam ettirecekler mi bilmiyorum
Oh beee, hadi evine git artık ne zaman çıkaracaklar acaba. Bir gece daha tutarlar mı ki. . Eve git ve sadece dizi film izle yat dınlen uyu yuvarlan horla
4'te tekrar bi nst'ye takacaklar ona göre taburcu verceklermiş

78 ile kaldım 93üm. Ya bu çok değişken bir konu ben hep kiloluydum 100 olurum diyordum artık olmam diye umuyorum. 5 kilo alanda var 30 kilo alanda. Zaten bir kısmı doğumla gitcek emzirme ve sağlıklı beslenmeyle kalanı da gider o zamanda motive ederiz birbirimizi

Tesekkur ederim

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırdığımda 1. Saat 108 falan çıkmıştı doktor gebelik şekerin yok dedi. 32. Haftada ciğer geliştirici yapıldıktan sonra az bir şey şekerli yesem bile hemen 140-150 çıkıyor. Ciğer geliştirici yükseltir 1-2 hafta sonra normale döner demişlerdi ama 4 hafta oldu az önce kahvaltıdan 1 saat sonra yine ölçtüm 141 çıktı. Bu değerler normal mi ?

herseyi yapmislar onlem olarak insallah 37yi bekler bebis sonrasinda icin daha rahat olur. daha erken gelirse bile hazirliklisin artik

Aynen canım yapılacak olan yapıldı, bazı kaynaklar 34'ten sonra gelen bebeği durdurmayın diyomuş doktorum yine de erken olduğunu düşündü yoksa salacaktı da kendi haline.
herseyi yapmislar onlem olarak insallah 37yi bekler bebis sonrasinda icin daha rahat olur. daha erken gelirse bile hazirliklisin artik

Sana komik gelecek belki ama milletin çatır çatır çocuk yaptığını biz de orada gördük, bir aydınlanma yaşadık

Belli olmaz, ne belli olmaz diyaloğunuza çok güldüm ama ben de belli olmaz diyorum
hayat bu, hersey olabilir gozuyle bakmak lazim :)
Ben almiyim diyorum yine de ama buyuk konustugum benim de basima gelmistir genelde o yuzden hayirlisi diyip susmak en iyisi sanirim

Aynen canım yapılacak olan yapıldı, bazı kaynaklar 34'ten sonra gelen bebeği durdurmayın diyomuş doktorum yine de erken olduğunu düşündü yoksa salacaktı da kendi haline.
Balon standı deniyor, na şöyle. Ben almadım da alacağım, balon rengine karar vermedim daha parti malzemeleri satan bi yer var evin orda bakarak alırım diye şey ettim

A evit bunlardan. Bi de baby yazan kutulardan koymuşlar ama onu taşıması zor olur sanki düz balon daha iyi

A evit bunlardan. Bi de baby yazan kutulardan koymuşlar ama onu taşıması zor olur sanki düz balon daha iyi
Baby yazan kutuları ben de beğendim anam ama uğraşır mıyım bilmiyom, planlı sezaryen olursam alırım ama çok güzel duruyor. Onları kutu şeklinde götürmüyorsun, katlı veriyorlar sana, hani organizerler de kapalı ve katlı geliyor ya onun gibi. Yer kaplamıyor yani. İçine ya ufak balon koyuyorsun ya da normal balonu az şişiriyorsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…