- 16 Şubat 2019
- 710
- 618
- 33
Düşük bence de ama ilk saat değil 2. Saat hatta belki biraz daha geçmiştir. Benim de yemem içmem de sorun yok sadece şekere yine dikkat ediyorum ama öksürük var belki vücut bağışıklığa harciyordur60 tokluk için çok düşük değil miBenim sabahları 50 civarı bazen 60,70 oluyor. Gayet şeker yükseltecek şeyler yememe rağmen tokluk ilk saat 90,100. Bir haftadır asla 100ün üstünü görmedim ama sürekli ölçmüyorum. Yemem de arttı bence. Sadece çalışırken kahvaltı ve öğle yemeği yiyordum bu hafta izne çıktığım için kahvaltı ve öğle yemeğini bir yiyorum. Üç ana öğünden ikiye düştüm ama ara öğünlerim fazlalaştı.
Bagisiklikla alakalı sanırım ya. Diyete de dikkat edince böyle oldu.Açlık en düşük 85 sabahları. Genelde de 90-95. Gün içinde de bundan daha düşük bir değer göremiyorum zaten diyete rağmen. 60lar çok düşük ama cihazda hata yoksa. Hipoglisemi düzeyi neredeyse.
Ben de öyle olurdum ya haklısınDiyemedim djdjdj ehe oldum kaldım. Doktor bozunca sesim çıkmıyor zaten hızlı konuşup cevap veriyor kalıyorum öyle dkdk
Emzik ve pompa koymayayım diyorum ben ama bilmiyorum ki. Hastane eve çok yakın hem ihtiyaç halinde alınır hem de hastanede pompa olacaktır illa ki diyorum sonra da diyorum ki sen koy ihtiyaç olursa kullanılır hemen kafam çok karışıkGene hazırlamışsın kuzum, bi valize koymak kalmış, buna şükür.. Ben en son biberon, emzik, kaşık biberon, pompayı falan yıkadım. Onları yerleştiricem. Giysiler hazır. Bir kaç ufak eksik kaldı, inşallah bitecek bu hafta sonu
Hissetmek demeyelim de totem diyelim saçma tabiHem şaşırdım hem gülümsedim okurkenama hissediyor da olabilirsin bir şey diyemeyecegim
Di mi ya saçma bir totem işte ama içim rahat etmez benim deay ben de tatile giderken cocuklara tedbir amaclı ilaç koyamıyordum cantaya. Sanki ateş düşürücüleri falan alırsam yanıma kötüyü cagırmış olucam ve cıcuk hastalanıcak kullanmak zorunda kalcaz gibi sacma düşüncelerim oluyodu. Sonra 2 sene once bodruma tatile gttiğimizde ufaklık ilk geceden ateşlenince ve 1 saat uzaklıktaki nöbetci eczaneye erişmeye calışınca gece gece totemimin sacmalıgının farkına vardım
Anamm tahin şeker mi yükseltiyormuş cahilliğime verTahin yasak yavrum seker yuzunden mentollü sakız deneyebilirim ama şekersiz bulursam
Nasıl gördün kız
Oh sevindim iyi olmanaNasıl gördün kıziyiyimm sabaha karşı olan nst daha iyiydi sanırım en azından ben daha iyi hissettim ama doktor ne dicek bakalım, hala bişi yedirmiyolaa
Kış geldi totolarınızı örtün plzz jfkgOh sevindim iyi olmanabebeğe oda bakmaya gitmişiz bi bakıyorum sende oradasın aaa diyorum sende mi buradasın hani hastanedeydin diyorum sonra terlik almaya gittik senle hastane için yok hepsi seçilmiş tekleri kalmış hahaha kıçım biraz açıkta kalmış galiba
adet olmasak da ovulasyon olabiliyormuş diye bir bilgi okumuştum.Ne kadar olmazsan o kadar iyi ya, acaba regl olmazken gebe kalınıyor mu kocamı da kandırırım aşko çocuk olmaz zaten bizim bebo tüp diye o arada kendiliğinden kalırım falan misss ajfkdks
İyi canım şükür, değerlerini takip edecekler bi süre. Ben de iyiyim düne göre, çok teşekkürlerGünaydın kızlar
Orangegreysky Canım annen ameliyat olmuş, iyi mi? Çok geçmiş olsun annene de, Allah iz bırakmayan şifalar versin sen nasılsın, nasıl hissediyorsun?
Pompa icin bisey diyemem de emzik gereksiz , 20 gunden sonra verin diyolar genelde . Cocuk zaten emmeyi yeni kavrayacakken emzik vermeyiz diye dusunuyorum.Emzik ve pompa koymayayım diyorum ben ama bilmiyorum ki. Hastane eve çok yakın hem ihtiyaç halinde alınır hem de hastanede pompa olacaktır illa ki diyorum sonra da diyorum ki sen koy ihtiyaç olursa kullanılır hemen kafam çok karışık
1 sene miadet olmasak da ovulasyon olabiliyormuş diye bir bilgi okumuştum.
ben de çok isterim 2. ama hangi vadede gerçekten hazır olurum, bilemedim:) 1 sene ara iyi gibi sanki.
büyEvet ya bu bana da cok ters geliyor. 39 hafta olmuş gebenin hiç bir sıkıntısı yok suyu iyi sancı yok acılma yok bebişin keyfi yerinde 3 gün sonra gel dogmazsa suni sancı verelim başlatalım diyor doktor. Orda bir korkutma politikası işte bütün ihtimaller tek tek sıralanıyor falan e sen de napıcan konunun uzmanı karşısında mecbur bir bildigi vardır diye tamam diyorsun. Üzülüyorum acıkcası sonra gelmeyen sütler ememeyen bebeler vs
büyük konuşmayayım ama eğer su gelmesi, açılma, sancı vs olmazsa planlı sezaryeni ancak 39+6’da falan olmaya sıcak bakarım sanırımEvet ya bu bana da cok ters geliyor. 39 hafta olmuş gebenin hiç bir sıkıntısı yok suyu iyi sancı yok acılma yok bebişin keyfi yerinde 3 gün sonra gel dogmazsa suni sancı verelim başlatalım diyor doktor. Orda bir korkutma politikası işte bütün ihtimaller tek tek sıralanıyor falan e sen de napıcan konunun uzmanı karşısında mecbur bir bildigi vardır diye tamam diyorsun. Üzülüyorum acıkcası sonra gelmeyen sütler ememeyen bebeler vs
Ben koymuştum pompa ama hastane de hemen getirdi. Hastanenin ki elbette daha güçlü ama memişler o kadar hassas oluyor ki hastane tipi canını acıtıyor . ben bi süre sonra kendi pompama geçtim . Bence koy gene de ne olacakEmzik ve pompa koymayayım diyorum ben ama bilmiyorum ki. Hastane eve çok yakın hem ihtiyaç halinde alınır hem de hastanede pompa olacaktır illa ki diyorum sonra da diyorum ki sen koy ihtiyaç olursa kullanılır hemen kafam çok karışık