Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Düşük bence de ama ilk saat değil 2. Saat hatta belki biraz daha geçmiştir. Benim de yemem içmem de sorun yok sadece şekere yine dikkat ediyorum ama öksürük var belki vücut bağışıklığa harciyordur

Açlık en düşük 85 sabahları. Genelde de 90-95. Gün içinde de bundan daha düşük bir değer göremiyorum zaten diyete rağmen. 60lar çok düşük ama cihazda hata yoksa. Hipoglisemi düzeyi neredeyse.
Bagisiklikla alakalı sanırım ya. Diyete de dikkat edince böyle oldu.

Emzik ve pompa koymayayım diyorum ben ama bilmiyorum ki. Hastane eve çok yakın hem ihtiyaç halinde alınır hem de hastanede pompa olacaktır illa ki diyorum sonra da diyorum ki sen koy ihtiyaç olursa kullanılır hemen kafam çok karışık

Di mi ya saçma bir totem işte ama içim rahat etmez benim de diyelim evde birinim bir yerine bir şey oldu sargı atel vs var, iyileşir iyileşmez çöpe atarım bir daha ihtiyaç olmasın diye

Nasıl gördün kız iyiyimm sabaha karşı olan nst daha iyiydi sanırım en azından ben daha iyi hissettim ama doktor ne dicek bakalım, hala bişi yedirmiyolaa
Oh sevindim iyi olmana bebeğe oda bakmaya gitmişiz bi bakıyorum sende oradasın aaa diyorum sende mi buradasın hani hastanedeydin diyorum sonra terlik almaya gittik senle hastane için yok hepsi seçilmiş tekleri kalmış hahaha kıçım biraz açıkta kalmış galiba

Kış geldi totolarınızı örtün plzz jfkg

Ne kadar olmazsan o kadar iyi ya, acaba regl olmazken gebe kalınıyor mu kocamı da kandırırım aşko çocuk olmaz zaten bizim bebo tüp diye o arada kendiliğinden kalırım falan misss ajfkdks
adet olmasak da ovulasyon olabiliyormuş diye bir bilgi okumuştum.

ben de çok isterim 2. ama hangi vadede gerçekten hazır olurum, bilemedim:) 1 sene ara iyi gibi sanki.

Pompa icin bisey diyemem de emzik gereksiz , 20 gunden sonra verin diyolar genelde . Cocuk zaten emmeyi yeni kavrayacakken emzik vermeyiz diye dusunuyorum.

adet olmasak da ovulasyon olabiliyormuş diye bir bilgi okumuştum.

ben de çok isterim 2. ama hangi vadede gerçekten hazır olurum, bilemedim:) 1 sene ara iyi gibi sanki.
1 sene mi bi dogur da bence oyle karar ver . Benim 3 arkadasimda hemen ustune dogurucam dediler suan cocuklar 4-5 yaslarindalar aman kalsin diyolar saka bi yana herkesin deneyimi kendine ama 1 sene de az be 3-4 yas ideal ben ama tabiki bu benim gorusum . Ilk cocugunun nasil olduguna da bagli belki de.

büy
büyük konuşmayayım ama eğer su gelmesi, açılma, sancı vs olmazsa planlı sezaryeni ancak 39+6’da falan olmaya sıcak bakarım sanırım

Aradaki dengeyi iyi kuran illaki vardır ama 2 yaş ve altı farklarda büyük çocuk da küçük de ayrı heba oluyor gibi geliyor bana ya, denk geldiklerim öyle. Büyük kıskanmasın diye küçük sevilmiyor, e o küçüğün de sevgiye ihtiyacı var. Ya da küçüğün daha çok anneye ihtiyacı var diye büyük bi tık atıl kalıyor. Bana da 4-5 yaş fark ideal gibi geliyor

Ben koymuştum pompa ama hastane de hemen getirdi. Hastanenin ki elbette daha güçlü ama memişler o kadar hassas oluyor ki hastane tipi canını acıtıyor . ben bi süre sonra kendi pompama geçtim . Bence koy gene de ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…