Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
30 yasindaysan ideal tabii de 35+ olunca doktorlar ninen duvara düz tırmanmış da çocuk doğurmaya kalkmış gibi davranıyorlar

Ay hemen sterilize edip koyayım en iyisi ben meme uçlarıma krem plastik agent kalkan ikilisi ve bazen de gümüş kapak desteği uyguluyorum çünkü çok kuruyor bazen . Uçları da genetik olarak hep vardı zaten. Ay inşallah hepimizin yavrusu doyasıya emer

Doktorum geldi, açılma var mı diye bakacaktı ama şiddeti azaldı daha az hissediyorum dedim o zaman muayene yapmicam dedi açıklık olduğunu düşünmüyorum zaten dedi. Akşam 12'ye kadar burdasın akşam uğramaya çalışıcam yarına dönmeye o zaman karar vericez dedi. Şiddeti azalmış zaten nst'de de, sıklığı artmış ama şiddeti az diye çok şey yapmadı. Bi şey yiyebilirmişim şükür

adet olmasak da ovulasyon olabiliyormuş diye bir bilgi okumuştum.

ben de çok isterim 2. ama hangi vadede gerçekten hazır olurum, bilemedim:) 1 sene ara iyi gibi sanki.
1 sene ara bana çok az geliyor tabi herkesin kendi tercihi inşallah herkes istediği ilk anda sağlıklı evlatlara sahip olur diyorum hep ama şu hamilelik sürecini çok güzel atlatmış sağlıklı ilerleyen bir gebeliğim olmasına rağmen (çok şükür) hamile değilkenki hallerimi bile özledim ne yalan söyleyeyim tekrar hamile kalmam için en az bi 3 sene eski halime dönmüş o halimden sıkılmış ve büyük bebeğimin bana olan ihtiyacının azalmış olmasını isterim. En azından oyun okullarına gidebilecek, kreş vs gibi okullara gönderebileceğim yaşta olmasını isterim. Tabi hayırlısı hepimiz hakkında
Evlat sahibi olmak için 2,5 sene uğraşmış birisi olarak şunu da ekleyeyim, olması için uğraşmak olmaması için uğraşmaktan daha yorucu . Allah isteyen herkese istediği ilk anda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Oh çok şükür. Bol bol dinlen bir keyif kahvesi için eşinle

Ben de kendimi bildim bileli hep 2-3 cocuk derdim ama zaman bana bunun olamayacagini gosterdi 35 de evlendim ,4 sene cocuk icin var gucumle ugrastim 41 e giricem simdi ve ancak bi taneye maddi ve manevi yetebilirim sanirim . allah ona saglikli omur versin de

yemin ederim doğumun kendisinden çok şundan çekiniyorum. serklajda nolur koldan açın diye anestezi doktoruyla pazarlık yaptım. veee kazandım
doğumda yemez ama sanırım
Ay bi de en ufak bi terlemede çıkıyor bandaj, çıktıkça da acıyor yav. 8 tane bandaj taktırttım çıkmasın diye xmfm

canım ben de kendimi çok suçladım fazla yemedim,ondan mı acaba biraz kilosu az diye ama sanırım kıtlıkta falan olmadığımız sürece çok alakası yok bizim aşırı yememizle falan. eziyet etme kendine ve bebeğine

Ay bi de en ufak bi terlemede çıkıyor bandaj, çıktıkça da acıyor yav. 8 tane bandaj taktırttım çıkmasın diye xmfm
Ayyy damar yolu benim travmam valla asiri korkuyorum dogum o kadar korkutmuyo sevmiyorum asla. El ustunden olmadim ama bilekten taktilar kaydi yok damar kayiyo yok bilmem ne bayiltin beni oyle takin demistim

Ayyy damar yolu benim travmam valla asiri korkuyorum dogum o kadar korkutmuyo sevmiyorum asla. El ustunden olmadim ama bilekten taktilar kaydi yok damar kayiyo yok bilmem ne bayiltin beni oyle takin demistim
Benim bilekten de denediler bana da kayıyo dediler. E demek ki kaygan bi bölge açmayıverin ordan dkfkf

Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin, bize nasip kısmet edeceklerinin isteğini artırsın, etmeyeceklerinin isteğini içimizden alsın benim de hamile kalmadan yaşadıklarım çocuk işinin kaderden başka bir şey olmadığını, bizim planımızın boş olduğunu gösterdi.

Dediğin gibi öncelikle Allah evlatlarımıza ve bizlere sağlık sıhhat güzel ömürler versin Gerisi için ne desek, ne plan yapsak boş

Bana doktorum cok yemek yemek cocugun saglikli kilo alacagi anlamina gelmez sana gereksiz kilo aldirir demisti. Saglikli yaglar tuketmek onemli aslinda. Yumurta yemek , kalsiyum almak seker ve karbonhidrattan uzak durmak . Sen kendine ne kadar iyi bakarsan bak cocugun genetik yatkinligindan bile o yediklerin ona yaramayabilir . Doktor ne diyor bu duruma hic sordunmu?

istediğini yap canım benim ya.
işte sanırım kuşak çatışması bu tam olarak. millete neymiş yani. sen yeter ki iyi hisset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…