- 26 Eylül 2024
- 576
- 699
30 yasindaysan ideal tabii de 35+ olunca doktorlar ninen duvara düz tırmanmış da çocuk doğurmaya kalkmış gibi davranıyorlarAradaki dengeyi iyi kuran illaki vardır ama 2 yaş ve altı farklarda büyük çocuk da küçük de ayrı heba oluyor gibi geliyor bana ya, denk geldiklerim öyle. Büyük kıskanmasın diye küçük sevilmiyor, e o küçüğün de sevgiye ihtiyacı var. Ya da küçüğün daha çok anneye ihtiyacı var diye büyük bi tık atıl kalıyor. Bana da 4-5 yaş fark ideal gibi geliyor
Ay hemen sterilize edip koyayım en iyisiBen koymuştum pompa ama hastane de hemen getirdi. Hastanenin ki elbette daha güçlü ama memişler o kadar hassas oluyor ki hastane tipi canını acıtıyor . ben bi süre sonra kendi pompama geçtim . Bence koy gene de ne olacak
1 sene ara bana çok az geliyor tabi herkesin kendi tercihi inşallah herkes istediği ilk anda sağlıklı evlatlara sahip olur diyorum hepadet olmasak da ovulasyon olabiliyormuş diye bir bilgi okumuştum.
ben de çok isterim 2. ama hangi vadede gerçekten hazır olurum, bilemedim:) 1 sene ara iyi gibi sanki.
Oh çok şükür. Bol bol dinlenDoktorum geldi, açılma var mı diye bakacaktı ama şiddeti azaldı daha az hissediyorum dedim o zaman muayene yapmicam dedi açıklık olduğunu düşünmüyorum zaten dedi. Akşam 12'ye kadar burdasın akşam uğramaya çalışıcam yarına dönmeye o zaman karar vericez dedi. Şiddeti azalmış zaten nst'de de, sıklığı artmış ama şiddeti az diye çok şey yapmadı. Bi şey yiyebilirmişim şükür
Oh çok şükür. Bol bol dinlenbir keyif kahvesi için eşinle
ilk 20 hafta; bulantılar rahatlayana kadarSabah 7de uyanıp işe gelmek artık yormaya başladı, daha 3 hafta var önümdehamileyken kadınların çalışması yasaklanmalı bence
Yaa kıyamam kızz ye 1-2 kaşık hiçbir şey olmazAy dün öğlen 2'den beri açım ya her şeyi canım o kadar istiyor ki, az önce muhallebi istedi mesela durduk yere niye muhallebi ister bi insan mdmfmg
Eve gidebilirsem yerim şimdi bulamam herhaldeYaa kıyamam kızz ye 1-2 kaşık hiçbir şey olmaz
yemin ederim doğumun kendisinden çok şundan çekiniyorum. serklajda nolur koldan açın diye anestezi doktoruyla pazarlık yaptım. veee kazandımEl üstünden açılan damar yolu kadar iğrenç bişi yokmuş tşk dhggfjh
Ben de kendimi bildim bileli hep 2-3 cocuk derdim ama zaman bana bunun olamayacagini gosterdi 35 de evlendim ,4 sene cocuk icin var gucumle ugrastim 41 e giricem simdi ve ancak bi taneye maddi ve manevi yetebilirim sanirim . allah ona saglikli omur versin de3-5 diye atan tüm arkadaşlarımın tek çocukta kalması
Ben hiçbir zaman peş peşe düşünmemiştim ama biraz çocukla da ilgili galiba. Büyük çocuğum küçükken insanlar çocukları bu kadar küçükken nasıl yeniden bu işe giriyorlar diye hayret ederdim. Bunu bizzat yaşadım yaniAma şimdi hormonlar yine kabarık herhalde, üçüncüyü konuşuyorum çok ara vermeden deneyelim diye yaşla da ilgisi var tabii ki bunu söylememin, yoksa bence de en az 3 yaş annenin ve bebeğin toparlanması açısından çok güzel.
Yine de zaman şunu öğretti, düşündüklerim de bu yazdıklarım da boş. Ne, ne zaman kısmetse o yaşanacak
Ay bi de en ufak bi terlemede çıkıyor bandaj, çıktıkça da acıyor yav. 8 tane bandaj taktırttım çıkmasın diye xmfmyemin ederim doğumun kendisinden çok şundan çekiniyorum. serklajda nolur koldan açın diye anestezi doktoruyla pazarlık yaptım. veee kazandım
doğumda yemez ama sanırım
canım ben de kendimi çok suçladım fazla yemedim,ondan mı acaba biraz kilosu az diye ama sanırım kıtlıkta falan olmadığımız sürece çok alakası yok bizim aşırı yememizle falan. eziyet etme kendine ve bebeğineYok canım şekerle alakalı değildir senin benim tamamen kendi hatam diye düşünüyorum. Şekerim biraz yüksek seyrediyor diye doyana kadar pek yemiyordum şekeri çikolatayı kesmiştim.Sanki çok biliyormuşum gibi kendime kızıyorum. Bebeği iyi besleyemedim diye düşünüyorum. Doktor bişey demedi kan akışı iyi salı tekrar ultrason olacak. Bu süreçte devlette perinatolojiye gittiğim için çok soru soramıyorum kendi doktorum olsa daha iyi bilgi alırdım sanırım. Bi de neden karın çevresi geride diye erken alınıyor daha fazla geride kalmasın diye mi?
Ayyy damar yolu benim travmam valla asiri korkuyorum dogum o kadar korkutmuyoAy bi de en ufak bi terlemede çıkıyor bandaj, çıktıkça da acıyor yav. 8 tane bandaj taktırttım çıkmasın diye xmfm
Benim bilekten de denediler bana da kayıyo dediler. E demek ki kaygan bi bölge açmayıverin ordan dkfkfAyyy damar yolu benim travmam valla asiri korkuyorum dogum o kadar korkutmuyosevmiyorum asla. El ustunden olmadim ama bilekten taktilar kaydi yok damar kayiyo yok bilmem ne bayiltin beni oyle takin demistim
Şükür normalimize döndükAy dün öğlen 2'den beri açım ya her şeyi canım o kadar istiyor ki, az önce muhallebi istedi mesela durduk yere niye muhallebi ister bi insan mdmfmg
Ayy şükür, şimdi çatı muayenesi yapılacak bi şunu da atlatsam bana yetoŞükür normalimize döndük
Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin, bize nasip kısmet edeceklerinin isteğini artırsın, etmeyeceklerinin isteğini içimizden alsınBen de kendimi bildim bileli hep 2-3 cocuk derdim ama zaman bana bunun olamayacagini gosterdi 35 de evlendim ,4 sene cocuk icin var gucumle ugrastim 41 e giricem simdi ve ancak bi taneye maddi ve manevi yetebilirim sanirim . allah ona saglikli omur versin de
Bana doktorum cok yemek yemek cocugun saglikli kilo alacagi anlamina gelmez sana gereksiz kilo aldirir demisti. Saglikli yaglar tuketmek onemli aslinda. Yumurta yemek , kalsiyum almak seker ve karbonhidrattan uzak durmak . Sen kendine ne kadar iyi bakarsan bak cocugun genetik yatkinligindan bile o yediklerin ona yaramayabilir . Doktor ne diyor bu duruma hic sordunmu?Yok canım şekerle alakalı değildir senin benim tamamen kendi hatam diye düşünüyorum. Şekerim biraz yüksek seyrediyor diye doyana kadar pek yemiyordum şekeri çikolatayı kesmiştim.Sanki çok biliyormuşum gibi kendime kızıyorum. Bebeği iyi besleyemedim diye düşünüyorum. Doktor bişey demedi kan akışı iyi salı tekrar ultrason olacak. Bu süreçte devlette perinatolojiye gittiğim için çok soru soramıyorum kendi doktorum olsa daha iyi bilgi alırdım sanırım. Bi de neden karın çevresi geride diye erken alınıyor daha fazla geride kalmasın diye mi?
istediğini yap canım benim ya.Millet benden daha önemli sanki . Ya dese ki biraz iyileş okey . Millet ne ya . Zaten kafam gram yerinde değil. Doğum ani oldu tırnaklarımı bile kesemeden girdim doğuma. Kaşlarım allahlık. Zaten kızım yanımda değil . Anlamıyor kimse ya . Süt sağ yat . Bomboş sağ dur. Aklımdan çıkmıyor zaten bebek . Of ne diyeyim ya. Hep aynı kafa, değişmiyor