- 12 Temmuz 2022
- 23.056
- 84.588
Ben de giderken eşime bi de gör bak sancı çıkıyomuş ehehe demiştim, demez olaydım ndkfkf boğa dolunayı zamanı boğa burçlarının aklından geçen başına geliyo galibaBende bu aksam nstye giricem rutin kontrolum var bisey oldugundan degil ama burada sancilari okuyunca sanirim psikolojik olarak bi tirstimbi an once girsem de ciksam modundayim valla . Orangegreysky gecmis olsun canim insallah gecicidir oglusun sana fake atmistir aciklik yoksa gerci korkma diyorlar ama haklisin insan bir tedirgin oluyor
Başka bır şey gecırseymıssın ya içindenBen de giderken eşime bi de gör bak sancı çıkıyomuş ehehe demiştim, demez olaydım ndkfkf boğa dolunayı zamanı boğa burçlarının aklından geçen başına geliyo galiba
En az 48 saat demişti cano, bugün toparlansa belki yarın kalmazdım ama yan yatmama rağmen yine çıkıyor 5.nidicard'ı içtimBaşka bır şey gecırseymıssın ya içindenhastane de mı kalacaksın buyun yoksa çıkış verecekler mı bellı mı
Niye ayıplayacakmış millete neymişPsikolojim çok bozuk ara ara ağlama geliyor . Ateşim var su gibi terliyorum moralim bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum .
Bi saç boyatayım dedim . Annem söylemediğini bırakmadı . Ayıplar gören diyor . Ne alaka ya ne alaka. Kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var anlamıyor kimse .
Sakin ol canım ağlamak istiyorsan ağla ben artık öyle yapıyorum kendimi sıktıkça daha kötü oluyorum çünkü. Kimseye kulak asma senin şuan elinden gelen bi durum yok bebişini beklemekten başka tabiki kendini daha iyi hissetmek için bişeyler yapmak hakkın boşver yaptığında tuhaf bir şey yokPsikolojim çok bozuk ara ara ağlama geliyor . Ateşim var su gibi terliyorum moralim bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum .
Bi saç boyatayım dedim . Annem söylemediğini bırakmadı . Ayıplar gören diyor . Ne alaka ya ne alaka. Kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var anlamıyor kimse .
İkisi birbirinden çok farklı kullanım amacına göre karar vermelisin. İlk çocuğumda travel sistem kullandım ve İstanbul’da yaşıyordum. Arabaya koy arabadan al şeklinde geçiyordu. Ve bagajın çok büyük kısmını kaplıyordu. Başka bebekli arkadaşımla aynı arabada gidemiyorduk. Yer yoktu onun bebek arabasına. Ama eviniz yürüyüş yerlerine yakınsa ya da araç kullanmadan bebek arabası kullanacaksanız kesinlikle balios bence. Kullanımı çok rahat çünkü. Ben eezy twist tercih ettim çünkü küçük bir yerde yaşamama rağmen evin yokuş mecbur yine arabaya koy çıkar şeklinde kullanacağım.Kızlar pusetli bebek arabası tercihiniz ne oldu cybex ezzy baktık ama cok dar cybex baliosu begendık karar veremedim
Sakin ol canım ağlamak istiyorsan ağla ben artık öyle yapıyorum kendimi sıktıkça daha kötü oluyorum çünkü. Kimseye kulak asma senin şuan elinden gelen bi durum yok bebişini beklemekten başka tabiki kendini daha iyi hissetmek için bişeyler yapmak hakkın boşver yaptığında tuhaf bir şey yok
Niye ayıplayacakmış millete neymiş
Canım lohusasın sen çok normal böyle hıssetmen bırde bebegını düşünüyorsun ıster ıstemez öyle hıssedersınPsikolojim çok bozuk ara ara ağlama geliyor . Ateşim var su gibi terliyorum moralim bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum .
O ne demek yahu, boylebiseyi de ilk defa duyuyorum. Sen dinleme kimseyi icinden ne geliyorsa onu yap. Kendimzii iyi hissetmeye ihtiyacimiz var.Psikolojim çok bozuk ara ara ağlama geliyor . Ateşim var su gibi terliyorum moralim bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum .
İnsallah canım bizi de haberdar et mutlakaEn az 48 saat demişti cano, bugün toparlansa belki yarın kalmazdım ama yan yatmama rağmen yine çıkıyor 5.nidicard'ı içtim
Hosgeldin lohusalikPsikolojim çok bozuk ara ara ağlama geliyor . Ateşim var su gibi terliyorum moralim bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum .
Eezy cok dar degıl mı pekı bebekk nasıl yatacak ıcındeİkisi birbirinden çok farklı kullanım amacına göre karar vermelisin. İlk çocuğumda travel sistem kullandım ve İstanbul’da yaşıyordum. Arabaya koy arabadan al şeklinde geçiyordu. Ve bagajın çok büyük kısmını kaplıyordu. Başka bebekli arkadaşımla aynı arabada gidemiyorduk. Yer yoktu onun bebek arabasına. Ama eviniz yürüyüş yerlerine yakınsa ya da araç kullanmadan bebek arabası kullanacaksanız kesinlikle balios bence. Kullanımı çok rahat çünkü. Ben eezy twist tercih ettim çünkü küçük bir yerde yaşamama rağmen evin yokuş mecbur yine arabaya koy çıkar şeklinde kullanacağım.
Anladım canım. Bak tevafuk oldu senden hemen sonra Migros’ta gördüm hem de küçük bir Migros. Fiyatlar böyle 200 ml’de. Bir bardak su ölçüsü. Belli ki açılana kadar dolaba koymana da gerek yok çünkü reyonda satılıyor .Bi arakadaşım ufak götür yanında dedi. Doktor gündüz değil gece isteyebiliyor mamayı dedi. Yan taraftaki hastadan almıştık dedi. Benimki devlet olacağı için belki tedarik edemeyebilirim bi anda gece isterse
1yaş+ diyo ama kullanılıyor muymuş yineAnladım canım. Bak tevafuk oldu senden hemen sonra Migros’ta gördüm hem de küçük bir Migros. Fiyatlar böyle 200 ml’de. Bir bardak su ölçüsü. Belli ki açılana kadar dolaba koymana da gerek yok çünkü reyonda satılıyor .
Hiç takılma ne istersen sana ne iyi gelecekse yap. Öyle rahatlıyor insan. Maalesef bebek olunca en yakını da olsa insanın hayatına müdahale etme hakkını buluyor. Duyma görme en sağlıklı öyle geçiyor bu süreç.Millet benden daha önemli sanki . Ya dese ki biraz iyileş okey . Millet ne ya . Zaten kafam gram yerinde değil. Doğum ani oldu tırnaklarımı bile kesemeden girdim doğuma. Kaşlarım allahlık. Zaten kızım yanımda değil . Anlamıyor kimse ya . Süt sağ yat . Bomboş sağ dur. Aklımdan çıkmıyor zaten bebek . Of ne diyeyim ya. Hep aynı kafa, değişmiyor
Ay bunda ayıplancak ne var ya bizim kültürümüz gerçekten saçma her şey ayıp yasak elalem ne der. Zaten zor bir dönemdesin keşke motive etseler. Boşver şu an ne desem anlamsız ağlama ihtiyacın da vardır muhakkak. Doğum yaptın bebiş hastanede lohusalık zor bir dönemPsikolojim çok bozuk ara ara ağlama geliyor . Ateşim var su gibi terliyorum moralim bozuk. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum .
Sen yarın çık arkadaşım, kuaföre git boyat saçlarını istediğin gibi hazır aktif emzirmiyorken, sonra da süte geçecek diye stres olursun hem hiç gerek yok. Boyat saçlarını, kaş bıyık, manikür pedikür ne istersen yaptır. Kendini iyi hissetmeye bak. Mutlu anne mutlu bebek başka denklem yokMillet benden daha önemli sanki . Ya dese ki biraz iyileş okey . Millet ne ya . Zaten kafam gram yerinde değil. Doğum ani oldu tırnaklarımı bile kesemeden girdim doğuma. Kaşlarım allahlık. Zaten kızım yanımda değil . Anlamıyor kimse ya . Süt sağ yat . Bomboş sağ dur. Aklımdan çıkmıyor zaten bebek . Of ne diyeyim ya. Hep aynı kafa, değişmiyor