Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Şükürler be

Çok iyi kilosu bak diyet hemencik işe yaramış. Sen benden 2 gün öndesin sata göre benim bu pazartesi 3 kg idi tam hemen hemen benzer gidiyoruz normal demişti doktor bana. Kendi doktorun sakin mantıklı bir diğeri zaten deli gibi bir şeydianı oldu sadece boşver. Sağlıkla gelsin minik oğlan

Millet konuşacak bir şeyi mutlaka bulur. Kendin için en iyi olanı yap lütfen. Dünyayı önlerine sersek neden arka tarafa sermedin diyecek milyon tane insanla çevrili etrafımız. Boşuna milleti kafana takma..

Çok sevindim adına. Benimkide öyle yan poz veriyor moral bozmak gibi olacak ama bende aşağı yukarı aynıyız diye demek istedim. Mesela ben hesap yaptım 38. Hafta da 3500 oluyor beklersem doğumu 4 e yol alacak. Aynı senin durum gibi Allah nasip eder 37 sonu 38 doğum olursa sende yapabiliyorsun normal. Ama sende diyelim geçirdin o haftaları senin bebişte 4 ü bulacak. Ben korkuyorum cesaret edemiyorum 3500 i geçerse sezeryan istiyorum. Sen me yapmayı düşünüyorsun. Ha etrafımda teyzelerim çok doğurmuş 4 kg normal ama insan korkuyor yine. Bide ben hiç diyet yapmadım. Bebek haftada 250 gr alıyor ondan 38 de 3500 olacak diyr hesap ettim. Bende böyle çabuk almaması için ne tarz diyet yapabilirim

Aaaa evet öyleyse çok yakınmış kiloları kız söylesene bi bizimki 3 kilonun üzerinde diye de bunalıma giriyordum kendi kendime Gerçekten diğeri öyleydi ya kırmış kafayı İnşallah hepimizinki vaktinde sağlıkla gelsin kuzum

O millet önüne baksın, onlara mı kalmış yeni doğum yapmış evladını bekleyen bir kadına el uzatmak? Eski kadınlar hep böyle galiba, en moderni dahil. Eminim benimki de ne alaka vs derdi. Ağlamak istiyorsan kendini hiç tutma, ağla gitsin. Üzülürse üzülsün yanındakiler de. Saçını boyatmak istiyorsan hiç erteleme, yakında bebon gelince vakit bulamayıp pişman olursun sonra önce sen iyi ol ki bebeğine iyi bakabilesin.

Bana 4ü geçmezmiş gibi geldi artık yaaa haftada 100-150 gram aldırsak böyle 3700-3800de kalır sanki. Onu da aksi söylenmedikçe normalini denerim. Ben 4 kiloya kadar kota verdim kendime o konuda. Doktor çatı kemiklerin müsait dedi normal doğum için. Pilatesi de haftada 3e çıkarırım artık

Evet sen şuan güzel düzen otutturmuşsun dediğin gibi hemen 4 ü bulmaz. Bakalım benimki beni nasıl ilerleyecek. Ben korkuyorum yine de en fazla 3750 yaparım normal hayırlısı olsun hepimiz için çatı muayenesi mi yapıldı bugün sana?

4’ü geçmez bence, görürsün bak. Zaten ben tahmin edilen kilosunda doğan bebek görmedim, hep daha zayıf oluyorlar. Ben de kızım için endişelendim ölçümlere göre 3-4 hafta önde olduğu için ama çevremde iri bebek diye söylenen bebekler max 3700 falan doğdu, Temmuz ayında arkadaşım 4 kg oğlunu normal doğurdu ve çok kolay oldu. Hiç canını sıkma. Yaaaaaa çatı muayenesi mi oldun?

Ay çok şükür ya, demek ki abartılacak bir şey yokmuş. 3500 3700 bence çok iyi kilolar. Darısı başıma umarım bizimki de 3 falan olmuştur

Dediğim buydu edahandro bende bi bakayım migrossaaa evet açıldıktan sonra buzdolabı gerekiyormuş sadece

Ay hadi gözünüz aydın cok sevindim

Evet evet açıkladı doktor ilacın çalışma prensibini, ilk 4 etki etmedi ama bakalım diğeleri eder inşallah. Sende hemen etki etmiş miydi
Evet çok rahatlatmıştı yani iki günde kasılma geçti birdaha kasılma yaşamadım. Ki deli gibi kasılma yaşıyordum. Yani karnım acıyordu artık acısından kasılmanın. Ama en azından haftan çok iyi. Bebeğinin kilosu iyi. Allah korusun erken doğum olsa bile hiç bir şey farketmez içini rahat tut. Bu haftalarda bu kasılmalar normal

O ne demek yahu, boylebiseyi de ilk defa duyuyorum. Sen dinleme kimseyi icinden ne geliyorsa onu yap. Kendimzii iyi hissetmeye ihtiyacimiz var.
Hepinizin her cümlesi o kadar kıymetli ki . Tek tek iyi ki varsınız . Kendi arkadaşlarımdan daha çok desteksiniz teşekkür ederim

Allahtan eşim en destek olan kişi . Annemde öyle aslında ama bazen böyle delirtiyor beni . Lohusa depresyonuna girmeye niyetim yok ama böyle beni bir şey içine çekiyor sanki . İyi olacağız hepimiz bu günler de geçecek elbet .

Ay çok şükür ya, demek ki abartılacak bir şey yokmuş. 3500 3700 bence çok iyi kilolar. Darısı başıma umarım bizimki de 3 falan olmuştur
Evet canım 3,5-4 arası güzel tatlı kilolar 4ten sonra bir tık işin tadı kaçıyor gibi yani doktorlar biraz panik oluyorlar. Olmuştur inşallah Kaçıncı haftadasın?

Çatı muayenesi olmadım canım onu 39dan sonra yapıyormuş ama ultrasondan bakıp konuştu o konuda. Pelvis dışa dönük bu iyi haber mi dedi öyle bir cümle kurdu. Doğuma elverişli görünüyor dedi.
Aslında haklısın bir de söylenenden az doğma durumu var. Ayrıca doğar doğmaz da %10 ağırlık falan kaybediyorlar ödemleri gidiyor. 3 kilo çocuk 200-300 gram çıkmadan kaybediyor zaten. Ben de artık 4 altı doğacağı inancındayım. Sağlıklı olan olsun ikimiz için de önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…