- 26 Eylül 2024
- 566
- 673
Sizin bugün görüş günü değil miydi canım? Gelişmeler nasıl, kızın nasıl?Daha iğrençleri de olacak kuzumrabbim şifa versin
Rahat doktor candır ya şu kadının beni 2 gündür rahatlatması çok iyi hissettiriyor. Boşver diğer doktor kaka diğer doktor püüüüEv yemekçisi falan bulursanız civarda haftada 1-2 öyle de idare edersiniz. Eşin de yapar. Sana da hiç kalkma falan demezlerse sen de yaparsın. Allah kolaylaştırır inşallah canım
İnşallah rahatlarız. Bu bizim kendi doktorumuz her türlü rahat davranıyor zaten 3-5 hafta ileride olana da normal dediği içinAma ben kendimi iyi hissederim
İdrar yolu enfeksiyonu olunca işin rengi değişiyor son aylar pek istenen birsey değil cünkü. Ben 2. Cocuguma hamileyken titreme ateş ve agrılar içinde hastaneye gtmiştim tam 39 haftalkken idrar yolu enf olmuşum tee böbrege kadar dayanmış nerdeyse haberim yok crp cıktı 120 hemen yatış verdiler damardan antibiyotik başlamışlardı. 2 gün yattım sonra cıkacekken nst sonucum cok iyi gelmeyince sezaryana almıştı doktorum beni. Demem o ki enfeksiyona dikkat etmek lazım hemen antibiyotikle onunu almak gerekiyor. Ben anlamamıştım hiç cok ilerlemiştiYa valla iyi gelmiştik 8 aya kadar ama 34 35 hafta derken yıkıldım yani. İlaç içinde işte hamileyken son zamanları içmeyin diyor içerik tabi doktor verdi uzman daha iyi bilir bebeğe geçmesin allah korusun böbrek kasık karın her yerim ağrıyor elleyince derilerim bile acıyor
İlaçlı mi ilacsizmi ben 2020 de kanama oldu 7 ayliktim bana medipol.mega ilaçsız gecelik 1500 demişti ozamanin parasıyla
Aaa geçmiş olsun canım benim bekler ya bence ben senden umitliyim bende ilk hamileligimde serumla durdurmislardi 1 gece bende yatmıştım öncedenHastane geceliği 5-6 bin civarıymış abu dnfjfk doğma oğluş kurban olduğum
İlaç şu an etki etmedi ama bekliyoruz bakalım canım, 6 saatte 1 vereceklerdi 4 saate çektilerAaa geçmiş olsun canım benim bekler ya bence ben senden umitliyim bende ilk hamileligimde serumla durdurmislardi 1 gece bende yapmıştım önceden
O zaman biraz daha gözlemler bence canım. Bana 33. hafta gibi söylemişti. O zamandan beri gelişimine bakıyor. Belki sende bu seferlik bir durgunluk olmuştur, belki düzelir. Doğum zamanını belirlemek için de yakın takipte tutuyorlar. Yani doğunca küvöze girmeyecek kadar anne karnında kalsın ama anne karnında kaldığı süredeki riskleri de yaşayacak kadar da uzun kalmasın gibi. Doktorun bu anlamda iyi değerlendirmesi ve doğru yönlendirmesi çok önemli.Ben evde doğduğum için hiç bilmiyorum genetikte var mısormadı sorsa böyle derim. Kan akışınız suyunuz normal dedi banada kalp atışıda normal dedi canım.. 35+6 da bunlar oldu şuan 36+3 üm ben muayene eder diye düşünmüştüm ancak nst baktı bugün
Gercekten o benım de basımda geldı şekerim cıktı yemeyı baya kestim doktora gıdınce bebegın karın cevresı zayıf kalmış dikkat et küçük kalır dedı ben üç hafta yedım ıkı kılo aldımAy nolduuuu? Ben de diyet yapıyorum az yiyorum ne çıktı ultrasonda bu sefer de zayıf mı kalmışBizim de 16.30da kontrol
Enerjine hayranımİlaç şu an etki etmedi ama bekliyoruz bakalım canım, 6 saatte 1 vereceklerdi 4 saate çektiler
Beni de hastane geç anladı ağrım var dedim ultrason bakıp gönderdi 1 hafta sonra acile gittim açılma var dedi sancı var dedi idrar yollarına bakılsa belki bu kadar ağrım da artmazdı da işte artık iş işten geçti. 36 haftada olmasam inan sezeryan isticem o kadar dayanamıyorum ateşim vs yok ama ağrım çokİdrar yolu enfeksiyonu olunca işin rengi değişiyor son aylar pek istenen birsey değil cünkü. Ben 2. Cocuguma hamileyken titreme ateş ve agrılar içinde hastaneye gtmiştim tam 39 haftalkken idrar yolu enf olmuşum tee böbrege kadar dayanmış nerdeyse haberim yok crp cıktı 120 hemen yatış verdiler damardan antibiyotik başlamışlardı. 2 gün yattım sonra cıkacekken nst sonucum cok iyi gelmeyince sezaryana almıştı doktorum beni. Demem o ki enfeksiyona dikkat etmek lazım hemen antibiyotikle onunu almak gerekiyor. Ben anlamamıştım hiç cok ilerlemişti
Maşallah maşallah baya var o zaman sancı. annene stres olmaktan muhtemelen kuzum. İnşallah dinlenincr iğnelerin etkisiyle sancılar kesilecekNormal doğumda bile bu kadar düzenli sancı görmüyoruz dedi hemşire az önce kdkf iyice arttı püü. Bakalım ilaçların etki etmesi sürecekmiş biraz yine de bişi yiyip içirmiyolar
İnşallah kuşum. Annemi de aradım o da ağlıyor Ata özür dilerim orada değilim diye. Birbirimizi strese sokuyoruz sürekli engellicem anamı djkfMaşallah maşallah baya var o zaman sancı. annene stres olmaktan muhtemelen kuzum. İnşallah dinlenincr iğnelerin etkisiyle sancılar kesilecek
Evet fiyatları çok yüksek toz mamalara kıyasla. Ben anlamadım ama hem muhafaza etmesi daha sıkıntılı hem içeriği az gibi. Boşver bence sıvı mamayı. Hatta alma bile ilk etapta. Hastanede ihtiyaç doğrultusunda verilir sanırım vermezlerse de hemen bir eczaneden alır. Vermeyin mama diyen doktor da çok şimdi aldığınız gibi elinizde kalmasın sonra.
Ah yavru kuş, kadın da napsın çaresiz. Kapa kapa sen gözünü kulaklarını birazİnşallah kuşum. Annemi de aradım o da ağlıyor Ata özür dilerim orada değilim diye. Birbirimizi strese sokuyoruz sürekli engellicem anamı djkf
Sizin bugün görüş günü değil miydi canım? Gelişmeler nasıl, kızın nasıl?
Böyle farklı duygular içeren mesajları tek postta yazmayın ne emoji atacağımı şaşırıyorum jdjffnOrangegreysky
Evet bugün görüş vardı . Kızım dün gece bi kötü olmuş ama hemen toparlamış . Doktor çok normal bir şeydi önemseme dedi ama bide bana sorun . Babasıyla beraber girdik yanına konuştuk bir süre, gülümsedi bize , öyle güzeldi ki :) sonra gözlerini bi türlü açık göremedik dedim. Doktoru da istersen gözlerini açtırırım ama biraz ağlar dedi yok dedim kalsın uyusun ağlamasın1 2 gün daha geçsin emzirmek için çağırırız dedi . Ama net bişi demiyorlar .
Bende daha iyiyim bugün epey toparladım ama sabah çok kötü rüyalar gördüm . Eşimden ilk defa ayrı yatıyorum . Yatak yüksek diyealdatıyordu rüyamda . Acı macı dinlemedim sabah yanına kıvrıldım ağlayarak
Günde kaç kere nidicart. Ben 28. Haftadan beri günde 6 tane kullanıyorum4 tablet aldım nidicard mı ne var ya ondan
4 içtim canım 4 saat sonra tekrar vericez dedi ama kaç tane bilmiyorumGünde kaç kere nidicart. Ben 28. Haftadan beri günde 6 tane kullanıyorum
Ya o cidden hasta. Onun da tedaviye ihtiyacı var. Nst’deyim şu an. Asla kasılmaz şimdi shsjjsRahat doktor candır ya şu kadının beni 2 gündür rahatlatması çok iyi hissettiriyor. Boşver diğer doktor kaka diğer doktor püüüü
Bu ne için?4 içtim canım 4 saat sonra tekrar vericez dedi ama kaç tane bilmiyorum
Sancıyı durdursun diyesineBu ne için?