Bebek daha yukarda olduğu için ağrı hissetmiyorsun . Ama zamanı dolsa aşağıda olsa o ağrı çatı kemiklerine vuruyor bebek kanala iniyor o zaman o büyük sancılar geliyor . Ben vajinal doğum da yapmıştım ordan biliyorumHissediyorum ya yan yatınca hissetmiyorum da o da bebek rahat olduğu içinmiş öyle dediler. Ha ben sancı denince hastaneye koştur koştur ben doğuruyorum korkusuyla gidilecek bi ağrı oluyor sanıyordum öyle yok ama ağrı hissediyorum her kasılmada
Olabilir evet bak bu. 200 ml’miş ama bayağı gider bebeğe bozmadan saklayabildikten sonra. Benim dün attığım litrelikti galiba. Yine de hastaneye o kadarına hiç gerek yok89 tlye buldum bak. Belki bu alınabilir.
Vay beee neler var. Gözünü sevdiğimin tıbbı. Magnezyum kullanıyor muydun ?Sancıyı durdursun diyesine
Haa ondan demek ki bugün de aydınlandım bak, filmlerde falan sancıdab hastaneye gidiyorlar ya hemen o kadar bi ağrı olmuyo diyodum çünkü. Demek ki erken diyeBebek daha yukarda olduğu için ağrı hissetmiyorsun . Ama zamanı dolsa aşağıda olsa o ağrı çatı kemiklerine vuruyor bebek kanala iniyor o zaman o büyük sancılar geliyor . Ben vajinal doğum da yapmıştım ordan biliyorumbu doğumdaki sancıyı ben sadece burulma şeklinde hep hissetmiştim . En son iki gün mide ağrısı gibi göbek bölgesinde sancılar vurdu . Ama yine de öyle vajinal doğum sancısı gibi gelmiyor .
Ay güldürüyosun beni ndfk kullanıyodum kuşumVay beee neler var. Gözünü sevdiğimin tıbbı. Magnezyum kullanıyor muydun ?
4 saatte bir muhtemelen 6 tane oluyor öyle. Benimde sancım vardı bu şekilde baya belimin ağrısından falan duramadım bi ara ama nidicart baya iyi geliyor. Tansiyon ilacı ama damarları genişletip rahatlattığı için kasılmayı da engelliyor. Hiç sorun olmaz korkma4 içtim canım 4 saat sonra tekrar vericez dedi ama kaç tane bilmiyorum
4 saatte bir muhtemelen 6 tane oluyor öyle. Benimde sancım vardı bu şekilde baya belimin ağrısından falan duramadım bi ara ama nidicart baya iyi geliyor. Tansiyon ilacı ama damarları genişletip rahatlattığı için kasılmayı da engelliyor. Hiç sorun olmaz korkma
Evet mükemmel bir şey ya . Hep dua ediyorum evine gelsin diye . Bugün kimliği geldi kızımın , kendisi artık bir bireyBöyle farklı duygular içeren mesajları tek postta yazmayın ne emoji atacağımı şaşırıyorum jdjffn
Minnoş da tosun gibi olacak toparlayacak inşallah, sesinizi bile nasıl tanımışşş
Senin açıklığın da yok çok şükür . Bebek biraz atraksiyon istemiş olabilirHaa ondan demek ki bugün de aydınlandım bak, filmlerde falan sancıdab hastaneye gidiyorlar ya hemen o kadar bi ağrı olmuyo diyodum çünkü. Demek ki erken diye
1 hafta daha sık dişini canım 37+0 olsun ondan sonra kafana takmaBeni de hastane geç anladı ağrım var dedim ultrason bakıp gönderdi 1 hafta sonra acile gittim açılma var dedi sancı var dedi idrar yollarına bakılsa belki bu kadar ağrım da artmazdı da işte artık iş işten geçti. 36 haftada olmasam inan sezeryan isticem o kadar dayanamıyorum ateşim vs yok ama ağrım çok
O yüzden sık çağırdığını düşünüyorum bende canım yoksa daha önümüzdeki hafta çağırmaya başlardı bence 37 ye girdiğim gibi hayırlsıı ne olacaksa o olsun dua ediyorum hepimiz içinde dua ediyorum kızlarO zaman biraz daha gözlemler bence canım. Bana 33. hafta gibi söylemişti. O zamandan beri gelişimine bakıyor. Belki sende bu seferlik bir durgunluk olmuştur, belki düzelir. Doğum zamanını belirlemek için de yakın takipte tutuyorlar. Yani doğunca küvöze girmeyecek kadar anne karnında kalsın ama anne karnında kaldığı süredeki riskleri de yaşayacak kadar da uzun kalmasın gibi. Doktorun bu anlamda iyi değerlendirmesi ve doğru yönlendirmesi çok önemli.
İkisi kıyaslanacak arabalar değil, ben balios almaya gittim eezy twist aldım. Balios süspansiyon olarak çok iyi ama inanılmaz ağır geldi bana, tek başıma bagaja vs kaldırmam mümkün değil. Şu an bagajım büyük ama jeepin bagajını bile kaplıyormuş balios, instagramda obenalkan kullanıyordu ordan görmüştüm. Eezy twist kabin boy olup konforlu olan nadir arabalardan, yönünü de oturma ünitesinden değiştirebilmek benim için çok önemliydi niyeyse artık sapından veya ünitesinden dönen araba üretmiyorlar artık. Oturma ünitesi bana da çok dar gelmişti o yüzden istemiyordum ama bu konuda herhangi bir şikayet yok, büyük araba alındığında %99 küçük bir araba daha alınıyor. Kalabalık yapmak istemedim o yüzden, yerim de yok zaten. Yer, bagaj problemi ve 12 kiloyu kaldıracak sıkıntınız yoksa balios da çok güzel bir araba.Kızlar pusetli bebek arabası tercihiniz ne oldu cybex ezzy baktık ama cok dar cybex baliosu begendık karar veremedim
İnanıyorum ben beklenilen o güzel etkiyi de göreceksin ilaçtan. Sağlıcakla birkaç hafta daha karnında duracak oğluşunEvet evet açıkladı doktor ilacın çalışma prensibini, ilk 4 etki etmedi ama bakalım diğeleri eder inşallah. Sende hemen etki etmiş miydi
Canımsın teşekkür ederim anamİnanıyorum ben beklenilen o güzel etkiyi de göreceksin ilaçtan. Sağlıcakla birkaç hafta daha karnında duracak oğluşun
Ben de ankaradayım eğer ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım gerçekten
Artık son aylar yavaş yavaş dökülmeye başladık. Açıklık ile bi kaç hafta doğum yapmayan çok sende açıklık zaten yok stres yapma. Allah yardımcın olsun zamanında sağlıkla doğur inşallah.Evet evet açıkladı doktor ilacın çalışma prensibini, ilk 4 etki etmedi ama bakalım diğeleri eder inşallah. Sende hemen etki etmiş miydi
Ben balios aldim once bi tereddut ettim biraz agir tabi diger modele gore ama daha guvenilir ve tok geldi bana hissiyat olarak yoksa ayni marka sonucta ezzy de oyledir eminim.Kızlar pusetli bebek arabası tercihiniz ne oldu cybex ezzy baktık ama cok dar cybex baliosu begendık karar veremedim
Bi arakadaşım ufak götür yanında dedi. Doktor gündüz değil gece isteyebiliyor mamayı dedi. Yan taraftaki hastadan almıştık dedi. Benimki devlet olacağı için belki tedarik edemeyebilirim bi anda gece isterseOlabilir evet bak bu. 200 ml’miş ama bayağı gider bebeğe bozmadan saklayabildikten sonra. Benim dün attığım litrelikti galiba. Yine de hastaneye o kadarına hiç gerek yok