Gttim gecen salı. Dönse cok net anlarım diyorum ya midemde resmen kafası ayakları gelse cok rahatlıcam eminimyakında kontrole gittin mi ben de dönmedi sanmıştım gala ayakları solda çünkü hissediyorum ama kafa aşağıdaymış yok hala yanda dedim hatta doktora
Gttim gecen salı. Dönse cok net anlarım diyorum ya midemde resmen kafası ayakları gelse cok rahatlıcam eminim
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsünÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
Isık tutcakmışın yok asagıyı ısıtıp yukarıyı sogutcakmışsın sıcaga gidermiş höff bezdum onlarla ugrasamıcam artıkDöner bu hafta senin de plesanta aşağıdaydı di mi öncesinde resmen kader arkadaşımsınbenimki döndü sıra sende bu arada kafa yerine poposu yerini aldığı için mide de hiç rahat etmiyorsun kesin bilgi bir de ışık tutun diyorlar alt taraftan artık ışığa tepki verdikleri için. Tabi tıbbi olarak mı yoksa uydurmaca mı bilmiyorum ama ya tutarsa
Isık tutcakmışın yok asagıyı ısıtıp yukarıyı sogutcakmışsın sıcaga gidermiş höff bezdum onlarla ugrasamıcam artıkmoksa cubugu yakıyorum sabah akşam 15 dk boyunca ayaklarıma tutuyorum bir de sonra bu kafa ğstü hareketi yapıyorum. Akupunktur noktasını uyarıyormuş ısı rahim de ısınıp gevşiyomuş ki cocuk rahat rahat dönsün ama yok anacım bana mısın demiyor. Bir de oyle kotü kokuyor ki balkonda yapıyorum ama mangal gibi kokuyorum resmen. elimden geleni yapıyorum artık gerisi allaha kalmış napalım.
Plasentam asagıda diildi benim canım
aynen yavrum bi de düşün bizi bu kadar etkileyen bebeğe ne yapmaz bi damla vücuduyla. Şurda 2-3 hafta kaldı zaten sıkmaya devam :)Anladım canım. Evet onların vücutları da alışık dediğin gibi. Kuzenim var 15 yaşında tip1 diyabetli henüz üç aylık hamileyken memlekette denk geldik bayramda. Ben bir fenalaştım falan durmaksızın su içiyorum dayanamıyorum. Abla şekerine bakalım mı benim gibi oldun dedi aaa hadi bak dedim. 163tü hiç unutmuyorum, tepkisi şuydu 163 çıktı, çok iyiPardon? Dedim. Çocuk 250 şekerle yaşamaya alışmış 4 doz insüline rağmen vücut bunu normalleştirmiş. 163e çok iyi dedi Gebelikte yükselmesini istememek doğru bir yaklaşım tabi vücudun normali bu değil sonuçta.
Sağlıkla büyüsün minik kızÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
canım ben de egepolde doğurucam 45 bin tek fiyat dediler bize de içinde oda süsleme ve 10 poz fotoğraf da varmış. sezaryenle normal değişmiyor dediler aynı şekilde.Kızlar bir de can hastanesi İzmir de doğum yapacak olan var mı doğum fiyatlarını konuştuk saçma geldi. Tek fiyat 50 bin dediler. Sezaryen normal aynıymış. Normal olursa epidural ya da epiduralsiz de değişmiyormuş. Sezaryen de genel anestezi vs hep tek fiyat dedi değişik geldi. Oda süsleme var dediler ama nasıl sormadım
gözün aydın canım çok geçmiş olsun. inşallah sorunsuz bi şekilde de evinize gidersiniz.Çok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
gözün aydın canım çok sevindimÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
Bende aynısından aldım daha kullanmadan kırılmışKızlar kaşık biberonun köşesi kırıkmış. Yeni almam gerekir mi sizce ?
Ben trendyoldan normal taç aldım üclü sekıldeydı terlıkte croslarımı götürecek ekstra almadımLohusa tacı ve terliği alanlar nereden aldınız
Ben bunu aldım ama 120ydı aldıgımda modernist Pudra Büzgülü,Taşlı,İncili Taç Seti Fiyatı, Yorumları - TrendyolLohusa tacı ve terliği alanlar nereden aldınız
gözünüz aydınnnnnnÇok şükür kızlar kavuştum kızımasabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına