Herkes gizliden bir şeyler aşeriyor işteAa iyi hatırlattın salam sosisi de özledimben de son dk atayım valize aç bitir yer de kaplamaz
Ketçaplı mayonezli hardallı bir sosisli sandviç lütfen yaHastaneye tatlı sipariş etmeyi, eve gelirken de tatlı alıp gelmeyi, tüm kışı portakal mandalina yiyerek geçirmeyi hayal eden kaç kişiyiz kızlar ?
Oyyy asla benlik bir şey değilKetçaplı mayonezli hardallı bir sosisli sandviç lütfen ya
BalıkAcaba burcu kova mı?
Bizde orta boy valiz yok bu arada zaten o yüzden kabin veya büyük boy arasından kabini seçmek durumunda kaldımBen de onla başladım ama sığdıramadım. Orta boy valize koydum. Ama aklıma gelen her şeyi valize koymak istediğim için. Kıyafetler, bebeğin tüm ihtiyaçları, terlik, makyaj çantası, saç düzleştirici, annemin ve eşimin de pijamaları vs.
Canları sağ olsun ne diyelimHerkes gizliden bir şeyler aşeriyor işteAma ben bugünleri böyle geçireceğimi hiç düşünmüyordum yaa doğum iznine ayrılırım çeşit çeşit kek pasta tatlı yaparım evde de yalnızım geçerim ekran karşısına yerim bir güzel diye hayaller kuruyordum Bebişim az daha minyon olup anneyi korkutmasaydı ah ah Canı sağ olsun o doğduktan sonra yeriz inşallah
Yarın yazıcam öğlene netleşirÇok geçmiş olsun canım. Moralini bozma lütfen. İnşallah en kısa zamanda iyi bir hastane ve doktor bulursun. Gelişmeleri yaz mutlakaAllah yardımcın olsun
Üstteki bebek çantası ona yedek battaniye sığmadı onun içinde bebeğin yedekleri hastane çıkışı ve bezleri var diğerinde bizim eşyalar orta boy valiz yedek kalın battaniyeler de bizim valizdekabin boy yetmiyor mu diyorsunuz?
ben kafadan direkt kabin boya hazırlarım diyordum:/
Fotoğraf cekımı uçun ıstıyorum nasıl bır şey alabılrım
2 hastane 2 doktor buldum iyi tavsiye üzerine gidicem yarın sabah sancım var gece suyum gelirse de o hastanelere gidicem valla korkutmak istemem kimseyi de işte parmak soktu açılma var dedi nts 50 60 70 diye yükseldi hepQUOTE="ante diem, post: 78463074, member: 668867"]
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursunne kadar açılma varmış?
Ay şu beşik ağlattı beni, dedem almıştı bana çocukluğumun en güzel oyuncağıydıÜstteki bebek çantası ona yedek battaniye sığmadı onun içinde bebeğin yedekleri hastane çıkışı ve bezleri var diğerinde bizim eşyalar orta boy valiz yedek kalın battaniyeler de bizim valizde
Nerde giydircekler kızHemşireye verilecek bebek kıyafetleri gibi bizim için de hemşireye verilecek kıyafet çantası olmayacak mı? Doğumdan sonra bize o verdiğimiz kıyafetleri giydirmeyecekler mi? İçinde sutyen, gecelik, depend olan bir çanta mesela?
Bence 34.haftada hazırlamak gayet mantıklı, ben de öyle düşünüyorum ay sonu hallederim. Ekstra göğüs pompası koyacağım sanırım onu ve kaşık biberonu dezenfekte etmem gerekiyor sadece. Alacağım şeyleri bildiğim için çok sürmez diye düşünüyorum, eşimle beraber hazırlarım muhtemelen üstlerine de yazarım sıkıntı olmaz.Rica ederim ne demekBir gecelik bir pijama çok rahat yeter canım. Ben fazladan gecelik satın aldığım için koyayım bari diyerek koydum. Bu haliyle kabin boyda yer kaldı düşün. İnternette gördüklerim hep koca koca valizlere ne koydular aklım almıyor.
Hazırlama işini de doktor riskli durumdan bahsedince yapmıştım her an doğuma alınırsam diye, 34. haftaydı sanırım. Şimdilik riskli durumumuz ortadan kalktı gibi. Yine de iyi ki hazırladım aradan çıktı diyorum. Riskin yoksa bence 35-36da bile hazırlanır. Ama çok ağırlaşmadan yapayım aradan çıksın diyorsan o da mantıklı benim artık belim falan ağrıyor oturduğum yerden zor kalkıyorum
Doğum yaptığımız yerde işte. İlkinde böyle olmuştu diye hatırlıyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmeyince geçen zamanda bu iş değişti mi diye düşünmeye başladımNerde giydircekler kız
Prof 110 iyiymis benimkinde docent in fiyati 113 ama sezeryan tabi bu dedigim .canım benim fiyatı doktorum verdi direkt.
ama o vermeden önce hastaneyi arayıp sorduğumda uzman 108-107 gibi, prof da 110 küsür gibi bir şeydi sanırım.
Merhaba. İlk gebeliğimde 32. Haftada açılmam vardı. 3 cm. Bir ay öyle durdu. 36. Haftada doğum yaptım. Bebek de kuvöze girmedi. Siz kaçıncı haftadasınız ki?Açılması olan arkadaşlar vardı bir bakabilir mi
Benim ıvır zıvır harici kıyafetler falan komple kabin boya sığdı. İşte mochidir makyaj malzemesidir kişisel bakımlardır onları ekstra bi çanta daha yapıcam sadece el çantası tarzı fazla büyük olmayankabin boy yetmiyor mu diyorsunuz?
ben kafadan direkt kabin boya hazırlarım diyordum:/