Bak işteKızlar asıl yenidoganda kusuyor bebekler yayani ilk gün olmayabilir belki ki ona da çok rastladım ama 2 ve sonrası kesin özellikle mama ya da sagılan süt fazla gelirse, reflusu varsa beslenme sonrası azıcık baskı gelirse karnına hemen kusuyorlar. 6 yıl oldu bazı şeyleri unuttum da bunları hatırlıyorum hatta ben çok korkup ağlamıştım bir kere çok fazla miktarda kustu diye
ben de ergobaby aldım (babası özellikle çok kullanır gibi geldi artı olarak) ama ilk ay hatta belki 2 ay için sling aldım. yeni doğan bebeği ergobaby’de hayal edemedim aslaBen Yenidoğanda inşallah severse sling kullancam ya zaten eman
Çok teşekkür ederim. Biraz kaygılı, biraz akışa bırakarak halledicez bu süreci. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. En önemlisi oYok çok haklısın, ilk doğumumda yalnız bırakılıp gitmek konusunda ben de aynısını hissederdim. Etiket kesin yazılmalı, hatta içindekiler de yazılabilir. Hiç merak etme, ilk dogumumda yanımda annem de vardı ama onu doğumdan sonra gönderdik. Eşinle gayet güzel halledersiniz, zaten hemşireler çok yardımcı oluyorlar, için rahat olsun
Ben de çok sıkılganım bu durumdaBen mi çok sıkılganım bilmiyorum ama 7/24 aynı insanla sıkılmadan kalmak bence de kolay iş değilSen de o güne kadar kendini yormadan evde son yalnız zamanlarının tadını çıkarırsın hem, güzel olmaz mı
kabin boy yetmiyor mu diyorsunuz?Ben minimal şekilde kabin boy valize hazırlamama rağmen evde normal kullandığımız tek takım yetmedi ikinci bir set sipariş etmek durumunda kaldım.
canım benim fiyatı doktorum verdi direkt.Bu gittigimde ben de sorayim . Sana dogum ucreti n soylediler ?
Tatlıyı canım çok çekmiyor da sakatat özledim baya canım çekiyor yaaaHastaneye tatlı sipariş etmeyi, eve gelirken de tatlı alıp gelmeyi, tüm kışı portakal mandalina yiyerek geçirmeyi hayal eden kaç kişiyiz kızlar ?
Gece zaten hiç uyuyamadım hormonlardan, eşim horul horul uyuyor karşımdaayy kalbimi yumuşacık yaptı bu mesaj
Ben de onla başladım ama sığdıramadım. Orta boy valize koydum. Ama aklıma gelen her şeyi valize koymak istediğim için. Kıyafetler, bebeğin tüm ihtiyaçları, terlik, makyaj çantası, saç düzleştirici, annemin ve eşimin de pijamaları vs.kabin boy yetmiyor mu diyorsunuz?
ben kafadan direkt kabin boya hazırlarım diyordum:/
Bence çok yeterli senin çantan, hatta ben bir gecelim bir pijama koyarım diye düşünüyorum. Çok iyi oldu teşekkür ederimHemşireye verilecek organizere hastane çıkışı setinin içinden battaniye, alt üst takım, kruvaze zıbın, eldiven, şapka, 2 adet bez.
Kendim için 2 gecelik bir pijama takımı, 2 emzirme sütyeni, 1 emzirme atleti, 2-3 tane çorap ve iç çamaşırı, 1 çift terlik, birkaç tane depend ve ped.
Bebek için yedek 4 takım (ikisi tulum, ikisi alt üst takım) Hepsinin içine birer bez, ağız mendili, şapka, kendinden eldivenli değilse eldiven, tulumlara çıtçıtlı, alt üst takımlara kruvaze zıbın katlayıp koydum giydirme sırasına göre. Bebeğin kıyafetlerini biraz çok koymuş oldum ama az yer kapladığı için yedekli olsun dedim.
Ayrı bir organizere bir penye battaniye, bir kalın battaniye. 2 adet büyük müslin (kundak ve hastanede örtü gibi kullanılabilir diye düşündüm). 2 adet orta boy müslin. 4-5 tane ağız mendili.
Setin en küçük içi görünen organizerine alt açma örtüleri, yedek bezleri ve musteladan tester gelen minik pişik kremi ve göğüs ucu kremi vardı onları koydum. (Tester olmasa koymazdım galiba büyük boyunu) Ayrıca valizin içine bir paket ıslak mendil ve bir paket pamuk koydum. Paketli oldukları için organizere ihtiyaç duymadım.
Kaşık biberon, gümüş kapak ve mochi manuel pompayı da sterilize ettikten sonra ayrı ayrı kilitli poşetlere koyup bunları da tek bir organizere koydum.
Böyle bakınca çok şey koymuşum gibi ama küçük valizde hala da yer kaldı yani kıyafet falan konulabilir daha.
Hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafet, kişisel bakım ve makyaj malzemelerini ve eşimin eşyalarını da not aldım. Onları şu an kullandığımız şeylerden götüreceğimiz için hastaneye giderken çantaya atıp çıkarız dedik. Normal doğum gibi bir ihtimal olursa bir de havlu eklerim sancı esnasında duşa girmek iyi oluyor demişlerdi. Bu sonradan eklenecek kısmı bir sırt çantası yaparız valizi tekrar açacağımı sanmıyorum. Eksik bir şey olursa zaten eşim gidip evden alır gelir gibi. Sizce eksik olan bişey varsa yazın bana da.
Severim ama tatlı isteğimin önünde bir şey yok sanırım şu anTatlıyı canım çok çekmiyor da sakatat özledim baya canım çekiyor yaaaciğer kokoreç falan. Hastaneye bile sipariş verebilirim
Kuzucum hakkınızda hayırlısı olsun ❤ miniş erken gelmek istiyorsa vardır bir bildiği. Kendini stres yapmadan akışa bırakarak geçir süreci. Stres yapsan da yapmasan da herşey olacağına varacak. Umarım gönlüne göre hastane ve doktor bulabilirsin canımGittim açılma var moralim çok bozuldu doğum olucak gibi konuşuldu yeni doğan tadilatta şimdi başka doktor hastane arıyoruz ona gıdıcez doktor 8 ay sonra gerçek yüzünü gösterdi resmen burda doğuma alıp bebeğimi başka yere göndercekler kabul etmedim. Yatışı kabul etmedim çıktım şimdş ordan ağrım çok
Ben aldım Login • Instagram şuraya yaptırdım. Ben de foto çekimi düşünmüyorum ama anı olarak saklarım diye düşündüm. Renkli Baskılılar da vardı ama onlar yıllar içinde çıkar diye nakışlı tercih ettim kuzum.Kızlar isimli hastane çıkışı aldınız mı?
Bence çok mantıklı. Acaba burcu kova mı? Aynı benim kafadanKayınvalidemle de konuştum akşam. Sen ağırlaştım gel dediğinde gelcem dedi. Valla seni darlamak istemiyorum ama ufacık ayağa kalksam nefes nefese kalıyorum dedim. Sen doktoruna doğum tarihini de sor ben 10 gün sonra geleyim, zaten beraber olcaz erken gelmek istemedim sıkılmayalım birbirimizden diye dedi ndgmg
yok kabin boy yeter ama kabin boyun içine tek organizer seti yetmedi. ikinci bir setin birkaç parçasını daha kullanmış oldum.kabin boy yetmiyor mu diyorsunuz?
ben kafadan direkt kabin boya hazırlarım diyordum:/
Refleksif bir tepki gibi değil de akıyor işteBak işteOrangegreysky kusuyormuş Benim okuduğum ya da izlediğim kaynakta kusma refleksi emme refleksi kadar hızlı girmez devreye birkaç gün alır diyordu ama sen tabi ki bana değil daha önce doğuranlara güven
Anladım canımRefleksif bir tepki gibi değil de akıyor iştebazı kapaklardan bahsediliyordu unuttum şimdi dediğin gibi bence bir şeyler gelismedigi için oluyor zaten. Sonrasındaki kusma olayı daha farklı. O bayağı refleksif.
Aa iyi hatırlattın salam sosisi de özledimSeverim ama tatlı isteğimin önünde bir şey yok sanırım şu anHastaneye sipariş bir gelenek bence Orangegreysky sende birkaç aç bitir salam at valize
Rica ederim ne demekBence çok yeterli senin çantan, hatta ben bir gecelim bir pijama koyarım diye düşünüyorum. Çok iyi oldu teşekkür ederimerken doğum riskim yok şu an 31.haftadayım, daha hazırlamadım. Kasım sonu hazırlayacağım, geceliklerimi yıkamadım daha