Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bak işte Orangegreysky kusuyormuş Benim okuduğum ya da izlediğim kaynakta kusma refleksi emme refleksi kadar hızlı girmez devreye birkaç gün alır diyordu ama sen tabi ki bana değil daha önce doğuranlara güven

Çok teşekkür ederim. Biraz kaygılı, biraz akışa bırakarak halledicez bu süreci. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. En önemlisi o

Hastaneye tatlı sipariş etmeyi, eve gelirken de tatlı alıp gelmeyi, tüm kışı portakal mandalina yiyerek geçirmeyi hayal eden kaç kişiyiz kızlar ?
Tatlıyı canım çok çekmiyor da sakatat özledim baya canım çekiyor yaaa ciğer kokoreç falan. Hastaneye bile sipariş verebilirim

ayy kalbimi yumuşacık yaptı bu mesaj
Gece zaten hiç uyuyamadım hormonlardan, eşim horul horul uyuyor karşımda E ben ne yapayım sürekli bebeyi durtuyorum, altına mı yaptı hemen değiştireyim, emzireyim mi ne yapayım sıkıntıdan bakıyorum. Ay bir baktım kaka yapmış minik bir parça, sağlıkla doğmuş da, sindirim sistemi sağlıkla çalışmış da o kaka yapılmış işte öyle bir andı

Allah hepimize sağlıkla, huzurla, kolaylıkla yavrularımızın güzelliklerine şahit olmayı, yanlarında olmayı nasip kısmet etsin

kabin boy yetmiyor mu diyorsunuz?
ben kafadan direkt kabin boya hazırlarım diyordum:/
Ben de onla başladım ama sığdıramadım. Orta boy valize koydum. Ama aklıma gelen her şeyi valize koymak istediğim için. Kıyafetler, bebeğin tüm ihtiyaçları, terlik, makyaj çantası, saç düzleştirici, annemin ve eşimin de pijamaları vs.

Bence çok yeterli senin çantan, hatta ben bir gecelim bir pijama koyarım diye düşünüyorum. Çok iyi oldu teşekkür ederim erken doğum riskim yok şu an 31.haftadayım, daha hazırlamadım. Kasım sonu hazırlayacağım, geceliklerimi yıkamadım daha

Tatlıyı canım çok çekmiyor da sakatat özledim baya canım çekiyor yaaa ciğer kokoreç falan. Hastaneye bile sipariş verebilirim
Severim ama tatlı isteğimin önünde bir şey yok sanırım şu an Hastaneye sipariş bir gelenek bence Orangegreysky sende birkaç aç bitir salam at valize

Kuzucum hakkınızda hayırlısı olsun ❤ miniş erken gelmek istiyorsa vardır bir bildiği. Kendini stres yapmadan akışa bırakarak geçir süreci. Stres yapsan da yapmasan da herşey olacağına varacak. Umarım gönlüne göre hastane ve doktor bulabilirsin canım dualarımız seninle
Kızlar isimli hastane çıkışı aldınız mı?
Ben aldım Login • Instagram şuraya yaptırdım. Ben de foto çekimi düşünmüyorum ama anı olarak saklarım diye düşündüm. Renkli Baskılılar da vardı ama onlar yıllar içinde çıkar diye nakışlı tercih ettim kuzum.
Bence çok mantıklı. Acaba burcu kova mı? Aynı benim kafadan

Refleksif bir tepki gibi değil de akıyor işte bazı kapaklardan bahsediliyordu unuttum şimdi dediğin gibi bence bir şeyler gelismedigi için oluyor zaten. Sonrasındaki kusma olayı daha farklı. O bayağı refleksif.

Anladım canım Çok heyecanlıyım geçmiyor zaman çok sabırsızlanıyoruz yaaa

Rica ederim ne demek Bir gecelik bir pijama çok rahat yeter canım. Ben fazladan gecelik satın aldığım için koyayım bari diyerek koydum. Bu haliyle kabin boyda yer kaldı düşün. İnternette gördüklerim hep koca koca valizlere ne koydular aklım almıyor.
Hazırlama işini de doktor riskli durumdan bahsedince yapmıştım her an doğuma alınırsam diye, 34. haftaydı sanırım. Şimdilik riskli durumumuz ortadan kalktı gibi. Yine de iyi ki hazırladım aradan çıktı diyorum. Riskin yoksa bence 35-36da bile hazırlanır. Ama çok ağırlaşmadan yapayım aradan çıksın diyorsan o da mantıklı benim artık belim falan ağrıyor oturduğum yerden zor kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…