- 12 Temmuz 2022
- 22.992
- 84.442
Dibi Allah'tan beze veya zıbına denk geliyor. Ondan çok kafaya takmadım. Sırtında olmadığı sürece sorun yok. Ben de ilk kökünden kestim, dikiş söküldü, onu diktim bi deBen bi kırptım ama dibi kaldı komple kesebildin mi sen
Sinirlerim bozuldu yav saçma sapan bi şey anlamsızDibi Allah'tan beze veya zıbına denk geliyor. Ondan çok kafaya takmadım. Sırtında olmadığı sürece sorun yok. Ben de ilk kökünden kestim, dikiş söküldü, onu diktim bi debebek giyim sektörü geliştirilmeli
Ben English home'un 2 tane altılısını aldım anca yetecek gibi valla.Ocean Home Textile 6 kızlar hastane çantası için bu takım yeterli olur mu sizce
Yok çok haklısın, ilk doğumumda yalnız bırakılıp gitmek konusunda ben de aynısını hissederdim. Etiket kesin yazılmalı, hatta içindekiler de yazılabilir. Hiç merak etme, ilk dogumumda yanımda annem de vardı ama onu doğumdan sonra gönderdik. Eşinle gayet güzel halledersiniz, zaten hemşireler çok yardımcı oluyorlar, için rahat olsunYa seninki doğrudur muhakkak bu sayılanlar fazladır ama ilk olacak ya bi tecrübemiz yok o yüzden ya lazım olursa diye koyuyoruz. Bir de biz eşimle ben olacağız sadece. Başka refakatçim olamayacak o yüzden eksik birşey olup da gitmesin yanımdan, herşey olsun. Hatta etiket de yazdım üstlerine onun da bulması kolay olsun diye
Hemşireye verilecek organizere hastane çıkışı setinin içinden battaniye, alt üst takım, kruvaze zıbın, eldiven, şapka, 2 adet bez.Ne koydun bizi de aydınlatır mısın ya, ben de ufak bi valizle gitmek istiyorum çünkü
Bu kadar olgun ve anlayışlı bir insan mızaten beraber olcaz erken gelmek istemedim sıkılmayalım birbirimizden diye dedi ndgmg
Canım pişik kremi lazım olur gibi geldi bana. Ağız mendili de ağız suyu için değil anladığım kadarıyla, kusması birşeyi olursa diye.Hastane çantasında pişik kreminin mantığını anlamıyorum ama asıl 4-5 tane ağız bezi ne amaçla kullanılıyor? Diş mi çıkarıyor doğar doğmazOmuz bezi yerine mi kullanıyorlar bu ağız bezlerini çünkü hiçbir listede omuz bezi gibi bebeğin ağzının geleceği yeri hijyenik tutmayı amaclayan bir ürün görmüyorum. Bilmiyorum benim çanta gözüme az görünmüştü zaten, belki bundandır
Sen benden sıkılcan da yolunu yapıyorsun demek ki dedim ben de, boğa burcu olmak alıngan olmayı gerektirir dkgkgBu kadar olgun ve anlayışlı bir insan mıŞu tavır tam benlik ve çok gerçekçi bence, çok sevdim
Kusmuyo diyoCanım pişik kremi lazım olur gibi geldi bana. Ağız mendili de ağız suyu için değil anladığım kadarıyla, kusması birşeyi olursa diye.
Toplumda şüpheli bilgi nasıl yayılır işte böyleKusmuyo diyooutoffit ben ona güvendim...
ayy kalbimi yumuşacık yaptı bu mesajAa doğru kusmayahu ilk günden kusuyor mu bu bebeler? İçtiği ne kadar da neyi kusacak? Aaiiyyyy şimdi çirkin diyorsun ya, görünce içim bir hoş olmuştu. Bebeğin doğmuş, ay bi de ilk kez kaka yapmış bana yine duygu yüklemesi yapıldı
Duvara fışkıran sütleri duya duya bu moda mi geldiniz bilmiyorum ama ilk gün süt ne kadar, bebek ne emiyor da neyi kusacakKusmuyo diyooutoffit ben ona güvendim...
çok para verildi diye seviyor sanırım bebişlerBi yorumda ergobaby omni 360 kangurusunu sevmeyen bebek görmedim demiş bi üye. Araştıran var mıydı bunu
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursunGittim açılma var moralim çok bozuldu doğum olucak gibi konuşuldu yeni doğan tadilatta şimdi başka doktor hastane arıyoruz ona gıdıcez doktor 8 ay sonra gerçek yüzünü gösterdi resmen burda doğuma alıp bebeğimi başka yere göndercekler kabul etmedim. Yatışı kabul etmedim çıktım şimdş ordan ağrım çok
İncecik bişi aldım 2 tane ya ama daha fazla almam mademsi, ben hiç düşünmemiştim gerekliliğini smgmDuvara fışkıran sütleri duya duya bu moda mi geldiniz bilmiyorum ama ilk gün süt ne kadar, bebek ne emiyor da neyi kusacakaklında kalacaksa al tabii ki ne olacak minicik şey
Ben mi çok sıkılganım bilmiyorum ama 7/24 aynı insanla sıkılmadan kalmak bence de kolay iş değilSen benden sıkılcan da yolunu yapıyorsun demek ki dedim ben de, boğa burcu olmak alıngan olmayı gerektirir dkgkg
Ya ben almamıştım hevesim de yoktu pek daha dogrusu başta vardı eşim bu erkek cocuk oyle süslü püslü seye ne gerek var dedi kırdı hevesimi. Basic bi tulum alsam mı acaba diye düşünmeye başladım ben de tam bugün. Trendyolda söyle basit seyler buldum karar vermedim ama alsam mı diyeFotoğraf cekımı uçun ıstıyorum nasıl bır şey alabılrım