Cok aminCanım ben okuyunca senin adına çok sevindim ki böyle bir doktorun, böyle bir imkanın var. Türkiye şartlarında böyle son ana kadar, sancıyla dönmesini bekleyecek doktor kaç tane vardır ki? Allah karşına bu doktoru çıkarmış, ilk adım tamam. Sen de çok heveslisin, o da tamam. Gerisi artık kısmet. Allah hepimize hayırlısını sağlıkla, kolaylıkla versin, bizim için hayırlı olana da kalbimizi razı kılsın. Dur bakalım ne olacak
Çokk iyi olur kuzummm haber bekliyorum anneme yaptırayım bendeBen kuru kayısıyla yapılıyor diye biliyorum, tazesine rastlamadım hiç. Bugün aldım yapacağım ben de, işe yararsa söylerim size de
Bu kadar bilgiden sonra kendimi damızlık inek gibi hissetmem sgfjkfkdAaaaMalinin de hala durması
Demek arası 24-48 saat kadar bir şey yani..
Ben bu nişan gelme meselesini ilk kez görümcemden duymuştum. Hiç bilmezmişim. O da bana detay vermemişti, dedi ki kocana sor o sana açıklar. Allah Allah dedim o nereden bilecek kiBenim kocam çocukluğunda her yaz dedesine gitmiş ve inek gütmüş. Üni sınavında derece yapan çobanlardan yani
neyse ineklerden bilirmiş nişanı. Bir ineğin nişanı gelirse 10 gün içinde doğumu başlarmış hazırlıklı beklerlermişBu arada eşim hamilelik boyunca her şeyimi inekler üzerinden örnekleyerek anlattı. İlk doğumun zor olur, biz ineğin ilk doğumun da hem veteriner hem köyden birkaç kişi toplanırdık o doğum iki gün bile sürerdi, inek ortalığı yıkardı kendi başına çıkaramazdı falan der, sonraki doğumlarda kendi başına doğurmuş bulurduk der mesela Süt hemen gelmezmiş, elimizle sağmaya çalışırdık izin verdiği kadar ki süt başlasın diye der, ilk gelen süt ağız olurmuş (kolostrum) çok faydalıymış, doğuran inek çok susarmış çok su içermiş bu sayede sütü inermiş offff düşünebiliyor musunuz hep bunları dinleyerek geçti hamileliğim Ve bu kadar benzerlik
Ben yeniden regl olduğumda ağlamıştımBen cocuklar 1.5 yasındayken adet gördüm ilk. Sizi de umutlandırmıyım ama benim süreç tam istediğiniz gibi uzamıştı
IvitEmaarda bu mağazaya girip sadece dolaşıyorsun valla fiyatları görünce buna bu kadar para vermem be yuh olup çıkmıştım. Ama markalar da burda var indirimi de çok iyi geldi demekki indirim dönemlerinde toplıcazsen de mi anadolu yakasındasın ya konudan bağımsız
Aa seninle de yakınmışız vay beIvitbostancidayim ben de . Emaara 1 kere gittim ama pek sevmiyorum .
Araya giriyorum, ben leylayla komşu sayılırımAa seninle de yakınmışız vay beemaarda ben aradığımı bulana kadar yoruluyorum. Ama bazı markalar mağazalar da sadece orda var.
Oo hepimiz mi yakınmışızAraya giriyorum, ben leylayla komşu sayılırım
Kıyafetler yıkanmış sadece çantaya mı atılacak yoksa daha yıkanmadı mı? yıkanmama kısmını düşününce kasılma geldi bakYarin 35 e giriyorum artik hastane cantami yapmam lazim sanirim ama asiri erteliyorum neye guveniyosam
İhihihihi olurOo hepimiz mi yakınmışızgebeş buluşması olmasın mı
Kaç çıktı sancı değeri ya? Yatışta serum verip biraz senin stresini alabilirler aslında. Hemen kendini kötü hissetme hepimizde o haftalarda sancı çıktı bak bir şekilde atlattıkBenim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Ne aceleci çıktı bizim bebeler de ya, sen hissetmiyor musun peki? Belirti vs oldu mu direkt nstde mi çıktı? 4 cm açıklıkla haftalardır bekleyen arkadaşımız var yavrum hemen düşmemeye çalış kötü bir şey olmayacak bence. Eve mi döneceksin hastane miBenim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Eşim takip etti 70-75'e kadar çıktı 20 dakikada 4-5 kere. Kısa sürüyor ama sık oluyor dedi doktor almadım o nst kağıdını. Yatışta evet bi doz ciğer geliştirici vurabiliriz bazı doktorlar önermiyor bu haftada ben genelde vuruyorum dedi, bakalımKaç çıktı sancı değeri ya? Yatışta serum verip biraz senin stresini alabilirler aslında. Hemen kendini kötü hissetme hepimizde o haftalarda sancı çıktı bak bir şekilde atlattık
Ya o bi yere toplanıyor dediğim zamanlarda sancı çıktı işte. Demek ki toplanmıyomuş fngm eşime dedim şimdi yükselcek bak diye, tam o zamanlar yükseldi. Eve dönüyorum şimdiNe aceleci çıktı bizim bebeler de ya, sen hissetmiyor musun peki? Belirti vs oldu mu direkt nstde mi çıktı? 4 cm açıklıkla haftalardır bekleyen arkadaşımız var yavrum hemen düşmemeye çalış kötü bir şey olmayacak bence. Eve mi döneceksin hastane mi
Hepimizinki toplanıyordur ya hepsi sancı mıymış ki? Du bakalım peroda da çıkmıştı sonradan düzeldi serum falan alınca. Bence seninki de düzelecekYa o bi yere toplanıyor dediğim zamanlarda sancı çıktı işte. Demek ki toplanmıyomuş fngm eşime dedim şimdi yükselcek bak diye, tam o zamanlar yükseldi. Eve dönüyorum şimdi
nasil birsey sanci nerde hissediyorsun ben ekstra magnezyum kullaniyorum diye mi bilmiyorum hicbirsey hissetmiyorum pelvik kemigi acisindan baska ara sira NST randevusu vermedi hic hastane ne oluyor bilmiyorumBenim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi