Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Cok amin Doktorumu özellikle secmiştim hem mümkün oldugunca dogal müdahelesiz dogum olsun diye hem de işte ssvd yapan bi avuç doktor var zaten ssvd ihtimalim varsa yaptırsın diye. Bir aksilik olmazsa inş dönmese bile bebek durduk yere değil de kendi gelmek istediği zamanı sectigi zaman sezaryanla dünyaya gelir hiç değilse. Bebişlerimiz saglıkla gelsin biz de ne sekilde olursa olsun cabucak rahatca atlatalım dogum sürecini ve sonrasını inşallah

Bu kadar bilgiden sonra kendimi damızlık inek gibi hissetmem sgfjkfkd

Emzirmeyle ilgili ürünler e bebek satıcısında indirime girmiş. Ben şöyle bi toplamıştım önceden. Genelde yorumu yüksek olanları.
https://app.hb.biz/97ZTUneNs6U5

Süt sağma poşeti almamıştım. Hazır indirime girmişken alayım dedim. Ama çok sağılır mı bilemediğimden 20li mi alsam 50li mi ne dersiniz? Mochi ile özellikle çok sağılıyor mu acaba?

Ivit bostancidayim ben de . Emaara 1 kere gittim ama pek sevmiyorum .

Benim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi. 34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi

Kaç çıktı sancı değeri ya? Yatışta serum verip biraz senin stresini alabilirler aslında. Hemen kendini kötü hissetme hepimizde o haftalarda sancı çıktı bak bir şekilde atlattık

Ne aceleci çıktı bizim bebeler de ya, sen hissetmiyor musun peki? Belirti vs oldu mu direkt nstde mi çıktı? 4 cm açıklıkla haftalardır bekleyen arkadaşımız var yavrum hemen düşmemeye çalış kötü bir şey olmayacak bence. Eve mi döneceksin hastane mi

Kaç çıktı sancı değeri ya? Yatışta serum verip biraz senin stresini alabilirler aslında. Hemen kendini kötü hissetme hepimizde o haftalarda sancı çıktı bak bir şekilde atlattık
Eşim takip etti 70-75'e kadar çıktı 20 dakikada 4-5 kere. Kısa sürüyor ama sık oluyor dedi doktor almadım o nst kağıdını. Yatışta evet bi doz ciğer geliştirici vurabiliriz bazı doktorlar önermiyor bu haftada ben genelde vuruyorum dedi, bakalım

Ya o bi yere toplanıyor dediğim zamanlarda sancı çıktı işte. Demek ki toplanmıyomuş fngm eşime dedim şimdi yükselcek bak diye, tam o zamanlar yükseldi. Eve dönüyorum şimdi

Ya o bi yere toplanıyor dediğim zamanlarda sancı çıktı işte. Demek ki toplanmıyomuş fngm eşime dedim şimdi yükselcek bak diye, tam o zamanlar yükseldi. Eve dönüyorum şimdi
Hepimizinki toplanıyordur ya hepsi sancı mıymış ki? Du bakalım peroda da çıkmıştı sonradan düzeldi serum falan alınca. Bence seninki de düzelecek

nasil birsey sanci nerde hissediyorsun ben ekstra magnezyum kullaniyorum diye mi bilmiyorum hicbirsey hissetmiyorum pelvik kemigi acisindan baska ara sira NST randevusu vermedi hic hastane ne oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…