- 12 Temmuz 2022
- 22.868
- 84.233
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende en son 32 de gittim almadı simdi 34 oldum haftaya 35 oldugumda gidicem o zaman alırız nstye dediHello kızlar, ben 30+3te gittim kontrole, 33+3te tekrar çağırdı. Nstye giriliyor mu o haftalarda? Bir de sonrasında iki haftada bir mi gitmeye başladınız?
Ben 32de gittim nst ye sokmadı ya, ultrasonda görmedi kasılma falan diye. Ama artık 2 haftada bir gel dedi. 36dan sonra da haftada bir olur heralde. Senin 33 küsür ya belki bi nst isterHello kızlar, ben 30+3te gittim kontrole, 33+3te tekrar çağırdı. Nstye giriliyor mu o haftalarda? Bir de sonrasında iki haftada bir mi gitmeye başladınız?
33de Nts'ye almadı. 35de bakıcaz dedi sonra haftada bire düşecekmiş randevular.Hello kızlar, ben 30+3te gittim kontrole, 33+3te tekrar çağırdı. Nstye giriliyor mu o haftalarda? Bir de sonrasında iki haftada bir mi gitmeye başladınız?
O zaman benim de 2 haftada 1’e düşecek ama nst belirsiz33de Nts'ye almadı. 35de bakıcaz dedi sonra haftada bire düşecekmiş randevular.
32de gittim nst ye girdim. 35 gittim girdim. Sonrası için haftada bir muayene +nstHello kızlar, ben 30+3te gittim kontrole, 33+3te tekrar çağırdı. Nstye giriliyor mu o haftalarda? Bir de sonrasında iki haftada bir mi gitmeye başladınız?
Sezaryen doğum sırasında alınan epidural ve spinal anestezinin farkları
Benim merak ettiğim bir konuydu belki merak eden başkaları da vardır
Çok yakinnn senin adına heyecanlandimŞuan 36. Haftamdayım canım perşembe günü doğumum olacak 36+5 de
Aleovera cok iyi geliyoKızlar bende yine uçuk çıktı ya nasıl geçirebilirim krem sürme dediler var mı doğal birşeyler
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası ya. Damardan ağrı kesici verilebiliyorsa fanteziye gerek yok sankiBen iki saatlik bi ameliyat oldum. Hiç acı hissetmedim. Elimde pompa felan da yoktu. Demek spinal olmuşum. O zaman sezeryan hepsi 20 - 30 dakikalık birşey spinal seçilebilir. Epidurala gerek yok bence. Tabi en doğrusunu doktorlarımız bilir onlara sormak lazım. Bide hep düşündüğüm girişte katater kalırsa nasıl uzanacağız sırtüstü zor olmaz mı.
+1 katılıyorum. Ben o zıbın etiketlerini doğru kesememişim bir de çift dikişliymiş ve çekince çıkıyormuş lime lime ettim kökten kesicem diye her yer iplik iplik olmuştu görsen ev kümes gibiydi. Ütüyü bile 10 dkda bir silmezsem her yanı tüy yumağı oluyordu. Çırp çırp çırp bir hal oldum günlerce evde o kıyafetleri.Sizden bi ricam var.
İlerde bebek kıyafeti işine giren olursa lütfen ama LÜTFEN özellikle yenidoğan olmak üzere kıyafetlere eşek kadar etiket koymayın olur muuuu baya küfür yiyolar çünkü koyanlar, nerden bildiğimi sormayın
Ben bi kırptım ama dibi kaldı komple kesebildin mi sen+1 katılıyorum. Ben o zıbın etiketlerini doğru kesememişim bir de çift dikişliymiş ve çekince çıkıyormuş lime lime ettim kökten kesicem diye her yer iplik iplik olmuştu görsen ev kümes gibiydi. Ütüyü bile 10 dkda bir silmezsem her yanı tüy yumağı oluyordu. Çırp çırp çırp bir hal oldum günlerce evde o kıyafetleri.
O kucugede yedek eldiven şapka çorap koyabilirsin bir takım organizer asla yetmedi ben sadece bebeginkileri organizere koydum benim evde jelatin poşetler de var kendi esyalarimi ona koydum bide kilitli posetlereÇantayı hazır edenler size kaç organizer yetti? Benim aldığım 3 tanesi hurç gibi 3 tanesi ince çanta gibiymiş, hurç gibi olanların birine kendi eşyalarımı (2 pijama, depend koydum şimdilik) koydum, orta boya hemşireye verilecek olanı koydum. Ama küçüğe bişi sığmaz şu an bebeğin diğer eşyalarını vs oraya koyamam yani. E daha terliğiydi bebeğin bezleriydi diğer battaniyeleriydi falan imkanı yok
Videoları izliyorum da en küçüğe koymuşlar hemşireye verilecekleri genelde. Ya benim en küçük fazla küçük ya da ben düzgün katlayamadım dependleri vs o ince çanta gibi olanlara koymuşlar. Bi de öyle deniyim ama bende de yetmez sanırım. Ya yeni bi organizer alayım ya da kilitli poşet alayım bezleri vs koymaya mademO kucugede yedek eldiven şapka çorap koyabilirsin bir takım organizer asla yetmedi ben sadece bebeginkileri organizere koydum benim evde jelatin poşetler de var kendi esyalarimi ona koydum bide kilitli posetlere
Eşin gerçekten annesi gelcek diye öyle düşünmüş olabilir. Haklısın bencede ama hani çok uzun süre kalmış olmıycak anladığım kadarıyla öncede gelse. Biraz gıcık huyları var seninkinin ama yine işe güce yardım eder illa sende az dinlenirsin. Hemde annem gelcekti istemedin olmasın sonrasındaEşimin de babamı neden ısrarla istemediği şimdi daha net ortaya çıkıyor kendi annesi gelebilsin rahat etsin diye. Babam gelse gelmezdi o gitmeden, kayınpeder ilk başta gelmeyeceği için. Oyyy oy bir yanım bencillik yapma senin olduğu kadar onun da çocuğu o da onun annesi diyor, bir yanım da zaten gelecek bir de önden doğuma gelip gitmeye ne gerek var diyor..
Acıbadem mi düşünüyorsun? Orda sanki hep hastane kıyafetleri giydiriyorlar gibi ya, sen ekstra başka bişey giysin diyorsan ver yoksa hiç uğraşma bence o kadar para alıyorlar
Bende bunu kendi kendime düşünmüştüm 40ı geçene suni sancı vermekle aynı mantık sanki ama bilemedimBenim bir arkadaşımın da ilk doğumu vajinaldi. İkinci gebelikte bebek çok önden gidiyordu. Seker yoktu ama tansiyon problemi vardı annenin. 38 de suni sancı verip bi denediler ve başarılı oldular valla. Sadece doğumu bebek baslatmadigi için ebelerin daha çok müdahalesi olmus öyle söyledi