- 12 Temmuz 2022
- 22.918
- 84.332
Benimkilerin de içi boşaldı gibi. Öyle bi doluluk dolgunluk hissetmiyorum açıkçası ilk zamanlardaki gibiKizlar sizde de oldu mu ? Gobek goguse dayaninca goguslerim sondu kuculdu sanki bi ara dev gibiydiler inanamamistim . Suan eski hallerine donduler . Sizde durum nedir ?
Evet ve sarktıKizlar sizde de oldu mu ? Gobek goguse dayaninca goguslerim sondu kuculdu sanki bi ara dev gibiydiler inanamamistim . Suan eski hallerine donduler . Sizde durum nedir ?
bunu duymak iyi olduŞimdi doktor muayenesinden çıktım, bu aşağıda olma durumunu sordum. Evet aşağıda, hareketleri de ağırlığı da aşağıda hissediyorsundur ama bu erken doğuma dair bir gösterge değil dedi. Hani zorluk hissedeceksin belki ama doğuma dair bir şey değil dedi. İkinci gebeliklerde başından beri hep asagida hisseden de var, ilkinde bebek daha yukarıda oluyor, kafaya takılacak bir durum yok dedi.
Lavman konusunu da sordum. Bazen gaz çıkışı olsun diye sezaryen sonrası yapıyorlarmış ama hastanın özel bir isteği olmazsa vajinal doğum öncesi yapılan bir uygulama değilmiş. Her hastanede uygulama farklı anlaşılan.
Evet aynı benim de oyle oldu bir de asagı sündü gibi geliyorKizlar sizde de oldu mu ? Gobek goguse dayaninca goguslerim sondu kuculdu sanki bi ara dev gibiydiler inanamamistim . Suan eski hallerine donduler . Sizde durum nedir ?
Ben de 2.12.24 e gözümü dikmiştim. 40 haftam 4ünde doluyor ama 6.12.24 cok iyiymiş. Bir sayısalcı begendim bu patterniAy evet doğru ya kimliklerde yazmıyordu djdjdj. Ben 5 aralıktan sonra doğsun istiyorum 6 aralık mesela6.12.24 mükemmel ötesi bi tarih
Ay hamilelikte denenmez mi acaba ya, kaşıntı rezil bir şey valla anlamadım krem vermişti doktor ama ama hala kullanılır mı bilmiyorum. Şu propolisi bi sorayım belki daha iyi gelirAy yeni okuyorum da. Ben 2 yıl çok çektim mantardan. Kaşıntısı falan efsane bişey oldu evlenince enfeksiyona dönüştürdü falan çok fenaydı. Ne fitiller ne başka şeyler çare olmadı. En son propolis kullandım. 15 gün boyunca bi kaşık bala 10 damla damlattım. Sıfır umut sırf kv almış gelmiş diye kullanmıştım. Bir gün hepsi aktı gitti içimden o günden sonra da hiç olmadı. Hamilelikten sonra bi denemelisin kesinlikle emzirirken kullanılıyorsa. Çok zor bişey olduğu için insanı çaresiz bırakıyor o yüzden zararı olmaz en azından denersin
Benim de ilk başlardaki gibi aşırı sızlıyor ve şişti. Anlamadım uçları falan çok sızlıyor yara gibiKizlar sizde de oldu mu ? Gobek goguse dayaninca goguslerim sondu kuculdu sanki bi ara dev gibiydiler inanamamistim . Suan eski hallerine donduler . Sizde durum nedir ?
Ben de bunun aynısını yaşayınca bi şaşırmıştım demek ki normalmişKizlar sizde de oldu mu ? Gobek goguse dayaninca goguslerim sondu kuculdu sanki bi ara dev gibiydiler inanamamistim . Suan eski hallerine donduler . Sizde durum nedir ?
benim de onceki gibi dolgun degil yumusadilarKizlar sizde de oldu mu ? Gobek goguse dayaninca goguslerim sondu kuculdu sanki bi ara dev gibiydiler inanamamistim . Suan eski hallerine donduler . Sizde durum nedir ?
Bende geçen gün öyleydim gözlerim doluyordu sürekli sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım kocam şokÇok mutsuz uyandım bugün ya durup durup ağlıyorum sabahtır, sebep yok ama nedensiz dkgk
ayy ben de oglumun zir zir aglamasina basim siserek gune basladim. esim kahvalti hazirliyordu baba tablet ac demis o da 5 dk sonra demis sen misin bunu diyen inada binmis sabah sabah aglama krizi.Çok mutsuz uyandım bugün ya durup durup ağlıyorum sabahtır, sebep yok ama nedensiz dkgk
Ay kıyamam, ben de zır zır ağlasam keşke şu anayy ben de oglumun zir zir aglamasina basim siserek gune basladim. esim kahvalti hazirliyordu baba tablet ac demis o da 5 dk sonra demis sen misin bunu diyen inada binmis sabah sabah aglama krizi.
seninki hormonlarindandir, benim hormonlarima sira gelmiyor hic, evde enerjik bir oglum melankolik bir esim var sag olsunlar onlar yasiyor duygularini
soyle cami ac guzel bir hava al istersen disarda kahvalti yap modun yerine gelir
Kız sinir bozucu ama yaaBenim bebe de aynı, 1.5 aydır falan günde 5-6 kez hıçkırıyor ve dediğin gibi 10 dakika falan sürüyor. Videoya çekip yakalıyorum hatta, 31.haftadayım şu an. Bazen pozisyonundan kaynaklı aşırı şiddetli oluyor. Nefes alma egzersizi yapıyormuş aynen, amniyon sıvısını yutuyormuş yanlışlıkla çıldırıciimdoktor hareketten sayılır onlar bir şey değil dedi, 33.haftada kontrolüm var soracağım sıklığını.
Adam mutfak topluyo şimdi ağlayamam ayıp dngjgkBende geçen gün öyleydim gözlerim doluyordu sürekli sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım kocam şok
Ben de tam dün bir yerim ağrımıyor yazdım ya tüm gece ağrım oldu. Adet sancılarım var karnımda belimde bacaklarımda. Uykudan uyandıracak kadar çok ağrıdı gece. Ağrı kesici mi içsem diye düşündüm yani. Şu an da çok ağrıyor neyin nesi bu ya doğuracak mıyım yoksaÇok mutsuz uyandım bugün ya durup durup ağlıyorum sabahtır, sebep yok ama nedensiz dkgk