Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
bunu duymak iyi oldu

Ay hamilelikte denenmez mi acaba ya, kaşıntı rezil bir şey valla anlamadım krem vermişti doktor ama ama hala kullanılır mı bilmiyorum. Şu propolisi bi sorayım belki daha iyi gelir

Çok mutsuz uyandım bugün ya durup durup ağlıyorum sabahtır, sebep yok ama nedensiz dkgk
ayy ben de oglumun zir zir aglamasina basim siserek gune basladim. esim kahvalti hazirliyordu baba tablet ac demis o da 5 dk sonra demis sen misin bunu diyen inada binmis sabah sabah aglama krizi.
seninki hormonlarindandir, benim hormonlarima sira gelmiyor hic, evde enerjik bir oglum melankolik bir esim var sag olsunlar onlar yasiyor duygularini
soyle cami ac guzel bir hava al istersen disarda kahvalti yap modun yerine gelir

Ay kıyamam, ben de zır zır ağlasam keşke şu an biraz dışarı çıkıp yürücem birazdan

Kız sinir bozucu ama yaa Yetişkin insanı bu kadar hıçkırık tutsa yıkar ortalığı yani yazık bebelere Eşim bile günün farklı anlarında dokunduğunda yine mi hıçkırıyor bu diyor Neyse kendilerini geliştiriyorlarsa sorun yok shshshs

Çok mutsuz uyandım bugün ya durup durup ağlıyorum sabahtır, sebep yok ama nedensiz dkgk
Ben de tam dün bir yerim ağrımıyor yazdım ya tüm gece ağrım oldu. Adet sancılarım var karnımda belimde bacaklarımda. Uykudan uyandıracak kadar çok ağrıdı gece. Ağrı kesici mi içsem diye düşündüm yani. Şu an da çok ağrıyor neyin nesi bu ya doğuracak mıyım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…