İnternette genelde kullanılır hatta kullanılsın çok faydalı falan yazmışlar. Bir kaç sayfa gezdim ama tabi güvenemeyiz bunaAy hamilelikte denenmez mi acaba ya, kaşıntı rezil bir şey valla anlamadım krem vermişti doktor ama ama hala kullanılır mı bilmiyorum. Şu propolisi bi sorayım belki daha iyi gelir
Evde başka çocuk varken zaman sürekli bir ona bir buna bakmakla geçtiği için ikinci nasıl büyüdü anlamadım diyorlar benceayy ben de oglumun zir zir aglamasina basim siserek gune basladim. esim kahvalti hazirliyordu baba tablet ac demis o da 5 dk sonra demis sen misin bunu diyen inada binmis sabah sabah aglama krizi.
seninki hormonlarindandir, benim hormonlarima sira gelmiyor hic, evde enerjik bir oglum melankolik bir esim var sag olsunlar onlar yasiyor duygularini
soyle cami ac guzel bir hava al istersen disarda kahvalti yap modun yerine gelir
Doktor kontrolün yok muydu canım senin gitmedin mi dahaBen de tam dün bir yerim ağrımıyor yazdım ya tüm gece ağrım oldu. Adet sancılarım var karnımda belimde bacaklarımda. Uykudan uyandıracak kadar çok ağrıdı gece. Ağrı kesici mi içsem diye düşündüm yani. Şu an da çok ağrıyor neyin nesi bu ya doğuracak mıyım yoksa
Ben iki gündür ağrıdan yürüyemiyprum hep uzanır pozisyondayım bi anda geldi bu güncelleme bende anlamadım noldugunu dogurcam sandım vallaBen de tam dün bir yerim ağrımıyor yazdım ya tüm gece ağrım oldu. Adet sancılarım var karnımda belimde bacaklarımda. Uykudan uyandıracak kadar çok ağrıdı gece. Ağrı kesici mi içsem diye düşündüm yani. Şu an da çok ağrıyor neyin nesi bu ya doğuracak mıyım yoksa
2de kuzum. Soracağım gidince. Resmen belim ayrılıyor sanki. Asla yorulacak zorlayacak bir şey de yapmadım dün bugün.Doktor kontrolün yok muydu canım senin gitmedin mi daha
Aynı durum mu? Adet sancısı gibi mi?Ben iki gündür ağrıdan yürüyemiyprum hep uzanır pozisyondayım bi anda geldi bu güncelleme bende anlamadım noldugunu dogurcam sandım valla
Ben akşamları kıpırdayamıyorum karnım falan çok ağrıyor. Bence artık haftamız gereği normal ama bi sor bakalım doktoruna ne dicek gidecektin bugün nasılsaBen de tam dün bir yerim ağrımıyor yazdım ya tüm gece ağrım oldu. Adet sancılarım var karnımda belimde bacaklarımda. Uykudan uyandıracak kadar çok ağrıdı gece. Ağrı kesici mi içsem diye düşündüm yani. Şu an da çok ağrıyor neyin nesi bu ya doğuracak mıyım yoksa
Yok canım adet sancısı gibi değil de böyle bacaklarımdan dayak yemişim gibiAynı durum mu? Adet sancısı gibi mi?
Ayaklarını beline falan mı dayadı naptı acaba2de kuzum. Soracağım gidince. Resmen belim ayrılıyor sanki. Asla yorulacak zorlayacak bir şey de yapmadım dün bugün.
Şaka gibi dün gece ben de aynısını yaşadım durduk yere sinirlendim her şey çok kötü hissiyatına kapıldım ağladım, gece boyu da çatı ve bel ağrısı çektim. Yani en zor gecelerden birini yaşadım dün gece noldu bize ya nazara mı geldik grupçaÇok mutsuz uyandım bugün ya durup durup ağlıyorum sabahtır, sebep yok ama nedensiz dkgk
benim de ptesi randevum var 10 undan sonrasına planlarız demişti 12.12.24 olsun diye darlıcam adamıBen de 2.12.24 e gözümü dikmiştim. 40 haftam 4ünde doluyor ama 6.12.24 cok iyiymiş. Bir sayısalcı begendim bu patterni
Ben iki gündür ağrıdan yürüyemiyprum hep uzanır pozisyondayım bi anda geldi bu güncelleme bende anlamadım noldugunu dogurcam sandım valla
2de kuzum. Soracağım gidince. Resmen belim ayrılıyor sanki. Asla yorulacak zorlayacak bir şey de yapmadım dün bugün.
Ben akşamları kıpırdayamıyorum karnım falan çok ağrıyor. Bence artık haftamız gereği normal ama bi sor bakalım doktoruna ne dicek gidecektin bugün nasılsa
Benim de sizlerde farkım yok aynı anlattığınız şeyi bi kaç gündür yaşıyorum. En kötüsü bu sabah oldu şiddeti o kadar yüksekti ki adet ağrısıyla karışık sol tarafta sancı, belime vuruyordu alttan ağrıyordu aha dedim doğuruyorum galiba doktora gitmeme ramak kala azalmaya başladı. Evi kalkıp toparladım geçince şöyle yüzeyden topladım lavabo yıkadım tekrar başladı ama ilki kadar şiddetli değil. En azından sizin de yaşadığınızı bilmek güzel. Yani normal diyr düşünüyorum yoksa tek bende olsaydı korkudan artık lavaboya zor kalkardımKızlar yaklaşık 1 saat önce uzanırken bir anda sağ kasığımdan bacağıma doğru bıçak saplanır gibi bi sancı acı oldu. İlk kez bu kadar canım yandı ve yaklaşık 5-6 dk sürdü. Bu sefer doğuruyorum galiba dedimresmen soğuk soğuk ter bastı bir anda anlamadım. Ayağa kalkıp evin içinde yürüyüm dedim o da pek mümkün olmadı. Bugün 35+0 olduk. Mesajlarınıza biraz bakındım bu tarz ağrıları olan var sanırım bu haftalarda beni çok korkuttu
Ne bileyim anam ya valla ben de dün kötü oldum uzandım eşimden şarj aletimi istedim, bi surat yaptı gibi geldi ağla ağla içim çıktı akşam. Niye surat yapayım bunun için dedi, ki yapmamıştır da eminim ama herkeste en başta olan şu hassasiyet alınganlık bende yeni çıktı herhaldeŞaka gibi dün gece ben de aynısını yaşadım durduk yere sinirlendim her şey çok kötü hissiyatına kapıldım ağladım, gece boyu da çatı ve bel ağrısı çektim. Yani en zor gecelerden birini yaşadım dün gece noldu bize ya nazara mı geldik grupça
Kordon kanı saklamayı bayadır düşünüyorum. Fikirlerinize açığım, ben de bu kontrolde soracaktım doktora. Yaptırmak istiyorum açıkçası2 haftadır kilomda milim oynama yoktu. Bu sabah doktor kontrolünden önce bi tartıldım 2 kilo almışım. Nasıl ya nasıldoktor diyor 2 haftada 2 kilo ddjdjdj inandıramadım 2 haftadır oynama olmadığına. Neyseki bebiş de 35 haftada 2500 olmuş. En azından o da kilo alıyor dün sancım var gibi desem de nstye sokmadı karnın normal dedi geçti. Bu arada kordon kanı saklanmasını sordum 3 firma broşürü verdi. Napsak saklattırsak mı bu kanları çok kararsız kaldım. Gerçi kan alındığında illaki saklanıyor gibi bişey yokmuş bazen kaliteli kan olmuyormuş saklamıyorlarmış. Bir de kordonla birlikte saklamak daha iyi oluyormuş falan filan