Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ay hamilelikte denenmez mi acaba ya, kaşıntı rezil bir şey valla anlamadım krem vermişti doktor ama ama hala kullanılır mı bilmiyorum. Şu propolisi bi sorayım belki daha iyi gelir
İnternette genelde kullanılır hatta kullanılsın çok faydalı falan yazmışlar. Bir kaç sayfa gezdim ama tabi güvenemeyiz buna bakarken öksürüğe de iyi geldiğini yazmış sivilceye iyi gelir demiş ben de mi başlasam az önce doktordan çıktım keşke soraymışım

Evde başka çocuk varken zaman sürekli bir ona bir buna bakmakla geçtiği için ikinci nasıl büyüdü anlamadım diyorlar bence seninki de o hesap.

Doktor kontrolün yok muydu canım senin gitmedin mi daha

Ben iki gündür ağrıdan yürüyemiyprum hep uzanır pozisyondayım bi anda geldi bu güncelleme bende anlamadım noldugunu dogurcam sandım valla

Ben akşamları kıpırdayamıyorum karnım falan çok ağrıyor. Bence artık haftamız gereği normal ama bi sor bakalım doktoruna ne dicek gidecektin bugün nasılsa

2de kuzum. Soracağım gidince. Resmen belim ayrılıyor sanki. Asla yorulacak zorlayacak bir şey de yapmadım dün bugün.
Ayaklarını beline falan mı dayadı naptı acaba düzenli bi sancı hissi var mı? Doktorun dediği gibi dalga dalga gelicek hissi falan var mı

Benim de çok ağrım oluyor arkadaşlar birkaç gündür. Adet sancısı gibi diyemem ama belimin sağ tarafından aşağı doğru sürekli bi ağrı. Sağ kalçam, ayağım. Hatta bazen sağ ayağımın üstüne basamıyorum dün gece de çok ağrıdı. Artık iyice zorlaşmaya başladı. Allah yardımcımız olsun

Kızlar yaklaşık 1 saat önce uzanırken bir anda sağ kasığımdan bacağıma doğru bıçak saplanır gibi bi sancı acı oldu. İlk kez bu kadar canım yandı ve yaklaşık 5-6 dk sürdü. Bu sefer doğuruyorum galiba dedim resmen soğuk soğuk ter bastı bir anda anlamadım. Ayağa kalkıp evin içinde yürüyüm dedim o da pek mümkün olmadı. Bugün 35+0 olduk. Mesajlarınıza biraz bakındım bu tarz ağrıları olan var sanırım bu haftalarda beni çok korkuttu

Çok mutsuz uyandım bugün ya durup durup ağlıyorum sabahtır, sebep yok ama nedensiz dkgk
Şaka gibi dün gece ben de aynısını yaşadım durduk yere sinirlendim her şey çok kötü hissiyatına kapıldım ağladım, gece boyu da çatı ve bel ağrısı çektim. Yani en zor gecelerden birini yaşadım dün gece noldu bize ya nazara mı geldik grupça

2 haftadır kilomda milim oynama yoktu. Bu sabah doktor kontrolünden önce bi tartıldım 2 kilo almışım. Nasıl ya nasıl doktor diyor 2 haftada 2 kilo ddjdjdj inandıramadım 2 haftadır oynama olmadığına. Neyseki bebiş de 35 haftada 2500 olmuş. En azından o da kilo alıyor dün sancım var gibi desem de nstye sokmadı karnın normal dedi geçti. Bu arada kordon kanı saklanmasını sordum 3 firma broşürü verdi. Napsak saklattırsak mı bu kanları çok kararsız kaldım. Gerçi kan alındığında illaki saklanıyor gibi bişey yokmuş bazen kaliteli kan olmuyormuş saklamıyorlarmış. Bir de kordonla birlikte saklamak daha iyi oluyormuş falan filan

Kızlar bu arada doktora magnezyumu kesecek miyiz dedim yok öyle bişey son ana kadar kullanabilirsin dedi kabızlığa da iyi gelir ağrılarını da rahat ettirir bırakcak bişey yok diye söyledi. Bi de diyo ki kim uyduruyor bunları djdjdjdjd

Kızlar ben nst ye girdiğimde sancılarım düzensiz şekilde çıktı. Ben hissetmedim hiç. Doktor düzenli ve şiddetli sancı gelirse o zaman ara gece bile demeden bakalım NST ye dedi. Ağrı kesici almak isteyecek kadar sancı varsa mutlaka hastaneye gidin gece demeden NST ye bakılsın. Benim bebeğin hareketleri dün neredeyse yok denecek kadar azdı hatta akşam olduğunda hala almamıstım. Evde dopplerle dinledim kalp atışı vardı. Doktora sordum, o da gel gece demeyelim bakalım dedi …doktorda arkadasım olunca sağolsun ekstra ilgileniyor .gece gittik baktık hastanede ultrasonda benimki gözlerini açıp kapatıyor sakin bir çocuk olabilir dedi. Ama ne yalan söyliyeyim bir anda inanılmaz kötü şeyler kurdum kafamda… yarın 35 doluyor. Bu haftalardan sonra daha dikkatli takip edeceğiz dedi hatta haftada bir bakacağız dedi bana. outoffit

Ben iki gündür ağrıdan yürüyemiyprum hep uzanır pozisyondayım bi anda geldi bu güncelleme bende anlamadım noldugunu dogurcam sandım valla

2de kuzum. Soracağım gidince. Resmen belim ayrılıyor sanki. Asla yorulacak zorlayacak bir şey de yapmadım dün bugün.

Ben akşamları kıpırdayamıyorum karnım falan çok ağrıyor. Bence artık haftamız gereği normal ama bi sor bakalım doktoruna ne dicek gidecektin bugün nasılsa

Benim de sizlerde farkım yok aynı anlattığınız şeyi bi kaç gündür yaşıyorum. En kötüsü bu sabah oldu şiddeti o kadar yüksekti ki adet ağrısıyla karışık sol tarafta sancı, belime vuruyordu alttan ağrıyordu aha dedim doğuruyorum galiba doktora gitmeme ramak kala azalmaya başladı. Evi kalkıp toparladım geçince şöyle yüzeyden topladım lavabo yıkadım tekrar başladı ama ilki kadar şiddetli değil. En azından sizin de yaşadığınızı bilmek güzel. Yani normal diyr düşünüyorum yoksa tek bende olsaydı korkudan artık lavaboya zor kalkardım

Ne bileyim anam ya valla ben de dün kötü oldum uzandım eşimden şarj aletimi istedim, bi surat yaptı gibi geldi ağla ağla içim çıktı akşam. Niye surat yapayım bunun için dedi, ki yapmamıştır da eminim ama herkeste en başta olan şu hassasiyet alınganlık bende yeni çıktı herhalde ağrım var diye kötü hissediyor da olabilirim kendimi

Kordon kanı saklamayı bayadır düşünüyorum. Fikirlerinize açığım, ben de bu kontrolde soracaktım doktora. Yaptırmak istiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…