Neler olmadı kiAyyy senin ikiz üçüz yeğenlerin vardı di mi hatırladımne gibi olasılıklar olmuştu ? Kız ben de şu son haftaya kadar çok iyi gelmiştim. Eşim şeydiyordu hatta millete bizimkinde hiç öyle ağlama duygusallık falan olmadı. Dedi ve bu hafta şu modda gezen ben
Ben sen dedikten sonra aldım ondan çok zorda kalınca iki çatal yemek için. Gerçi diyetisyen yapay tatlandırıcı içeren şeyleri önermiyoruz falan dedi ona daCanım şu koskanın şeker ilavesiz kakaolu tahin helvasını bi al bak sıfır şeker ve asla şekeri yükseltmiyor ama tadı mük, ben böyle çözüm buldum iki çatal alıyorum sıfır tatlı isteği
Nasıl tadı ben çok beğendim normal helva gibi aynıBen sen dedikten sonra aldım ondan çok zorda kalınca iki çatal yemek için. Gerçi diyetisyen yapay tatlandırıcı içeren şeyleri önermiyoruz falan dedi ona daAy ama ölelim mi yani gebelikte de nefsimiz kalmamalı sanki bu kadar
Ayyyy ne büyük zorluklar yaşamış onlar da. İnşallah ilerleyen zamanlarda hiçbir sağlık sorunları olmaz canımNeler olmadı kiİkizlerde yengemin 3.aydan sonra kanaması oldu hep yatışlıydı. 27.haftasında açılması oldu güç bela bir ay daha tuttular doğdu çocuklar ufacık 1 hafta küvezde kaldılar ben de bakmaya gittim çıktıklarında. Gece gündüz başlarını bekliyorduk. Bir tanesi geceleri uykuda apne yaşıyordu nefesi kesiliyordu bir süre kaç kere annesini uyandırdım nefes alıyor mu diye Üçüzlerde sürekli sancı ve düşük riski vardı serklaj yapıldı erken haftada. Sonra biri 900 gram doğdu 46 gün küvezde kaldı birinin gözünde sıkıntı olabilir vs dediler bir sürü olay yaşadık ya. Şu anda erken ergenliğe girme olabilir falan dediler. Yani risk var hep erken doğdukları için. Ama çok şükür bu hallerine büyüdüler ya o kadar riske rağmen.
Direkt tıklayıp indirenlerKızlar daha önce de söylemiştim belki şimdi daha çok ihtiyaç olur. Bana bi arkadaş sancı sayar indirmemi söyledi. Ben şöyle bişey indirmiştim. Sancı sayar yazınca çıkıyor.
Sjdjdj bende 3 aydır duruyorDirekt tıklayıp indirenler
38’dem sonra 2 hafta gözümde nasıl büyüyor benim de. artık vuslat istiyor insanvajinal dogum isteyenler iki hafta sabir sonra yavastan yuruyusler merdiven inip cikmalar comelme hareketleri cinsel iliski sicak kuvete oturma hareketlerine baslarlar artik :) aklima gelmeyen varsa siz tamamlayin. ben 38den sonra gelsin istiyorum artik 40 a kalmadan hayirlisi olsun
Aynen normal helva gibi bende bir fark sezmedim zaten koku alamadığım için doğru düzgün tat alabildiğim de söylenemezNasıl tadı ben çok beğendim normal helva gibi aynıya bence arada iki çataldan hiç bişey olmaz tamamen kesincede bi yerden sonra insanın saldırası geliyo herşeye nefsi köreltmek lazım arada
ben de pek duramıyorum canım. normaldir bence. alışık olmadığı bi ağırlık var vücudumuzda. kilo alınca da aynı şey oluyor ziraAyakta çok zor duruyorum ya ben, napmam lazım var mı taktiği olan? Köfte yoğururken nefes nefese kalamaz bi insan yani yorulacağım bi iş yapmamıştım, en son sandalyeyi çekip oturarak yaptım. Çok zorlanıyorum normal mi sizce var mı böyle olan
Aklıma geliyordu da unutuyordum hep iyi oldu. Hala vajinal doğuracakmışçasına üzerimize düşen her şeyi yapmakSjdjdj bende 3 aydır duruyorarkadaş 3 ay önce doğurdu bana indir dedi hemen indirdim. En ufak sancı hissinde başlatıp bakıyorum. Ama iyi oluyor dk tutmak daha zor
çünkü anne oldun bileHaklısınız. Valla kendime de eziyet ediyorum etrafımdakilere ve size de son birkaç gündür. Bu yapıda biri de değilimdir normalde. Hamileliğin son zamanlarında yüklendi bu panik modu ben de anlayamıyorumBir de hem doktorlar tarafından korkutuldum hem de abuk sabuk şeyler okuyup ben kendimi korkuttum Her şey yolunda gider inşallah kalan haftalarda da sağlıkla doğarlar bebeklerimiz
Seker yerine ne var içinde tatlandırıcı mı biliyor musun canımCanım şu koskanın şeker ilavesiz kakaolu tahin helvasını bi al bak sıfır şeker ve asla şekeri yükseltmiyor ama tadı mük, ben böyle çözüm buldum iki çatal alıyorum sıfır tatlı isteği
İnşallah canım valla ben de buna dua ediyorum. Umarım beni görmediği için bu kadar olumsuz konuşmuştur. Görüp de muayene edince değişir düşünceleri umarımDiğer doktorlarla görüştükten sonra bakarsın duruma canım. Belki başka verilerle birlikte bebeği görerek değerlendirdiğinde diğer doktor da olumsuz tablo çizmeyebilir. Belki senin doktorun dediğine gelir. Senin doktorun dediğine gelirse zaten konuşmaya da gerek kalmaz.
Tamam canımçünkü anne oldun bile
ama şimdi bebeğini strese sokmadan bitirmeye bak süreci
Kız belli olmaz hiç bişey sancı saymak önemli planlı sezaryen olan ablam bile sancıları erken başladı sancı takip ettiydi ama bunu kötü hikaye düşünmüyoruz sakın ablam da bebesi de gayet iyi zaten sezaryen olcaktı djdjdAklıma geliyordu da unutuyordum hep iyi oldu. Hala vajinal doğuracakmışçasına üzerimize düşen her şeyi yapmak
Ben de 2500 tl+yemek verdim ama helal hoş olsun. Ben bunca işi yapsam doğururdumKadın baktım 1500 + yemek istiyor firmadan baktım koltuk tül perdeli 2 kişi geliyor 4.500 dedim kalk hadi spor yapyapmaz olaydım ama planlı olursa 1 gün önceden evi temizleticem tekrardan ya da mevlüte yapın tekrar bir dip bucak çağırcam artık sancım tuttu
galiba nefes egzersizleri yapmamız lazım. 2 gündür aklımda ama bakamadım ben. ciğer kapasitesi artıyormuş ve hem sen iyi hissediyormuşsun hem bebeğe daha çok oksijen gidiyormuş hem de doğuma anında yardımcı oluyormuşAnne adayı kendini hava alamıyormuş gibi hisseder. Bunun sebebi büyüyen rahmin akciğerlere alttan yaptığı baskıdır. Böyle durumlarda vücudu dik duruma getirmek ve düzenli olarak egzersiz yapmak akciğer kapasitesini arttıracaktır.
Denmiş internette egzersiz yaparken ölürüm ben herhalde
Kendimi tamamen inançlı biri olarak tanımlayamam ama hayatın akışı üzerine inançlıyım. Bazı şeylere ne yapsan da müdahele edemiyorsun olacağına varıyor. Bütün önlemleri alıp çok da fazla düşünmemek gerek ama annelik buna izin vermiyor kiAyyyy ne büyük zorluklar yaşamış onlar da. İnşallah ilerleyen zamanlarda hiçbir sağlık sorunları olmaz canımHer gebelik risk işte, dün aile hekimi şey dedi hamilelik başından sonuna kadar içinde bir sürü risk barındırır. Yani bunları hiç duymasanız da bebeğiniz yenidoğan enfeksiyonundan küvözde kalabilirdi. Ya da işte benim arkadaşımın çok sağlıklı gebelik geçirip doğumdan hemen sonra beyin kanaması geçirmesi. O yüzden evet çok da olumsuzluklara kanalize olmamak gerekiyor
Maltitol şurubu ve izomalt yazıyor canımSeker yerine ne var içinde tatlandırıcı mı biliyor musun canım