Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bende gebeliğin başından beri 81 dim. Doktora gittim iki hafta sonra yani son 81 kilodayken o randevudan sonra. Tartıldım 85 iki hafta da dört kilo büyük şok bana 35. Haftadasın Nst’ye koyması gerekiyordu aslında. Ben ilk 33+4 de girdim. Pazartesi randevum var muhtemelen artık her hafta çağırır muayeneye nst de yapılır galiba

Ay ben gidince sorayım bi haber edeyim size de, bence zararı yoktur yaa üff zaten yediğimiz her şey sanki çok yararlı ndndnd sık sık banyo yapmaktan huylu gibi valla esmer halimle norveçlilere dönücem jdjdnd
Off ben de telefonda arkadaşı bişey sordu uzadı diye aşırı triplendim ki normalde hiç huyum değil işime bile gelir jdjdj ama nedense ağrı sızı beni de çok huysuz yaptı ya geriliyorum ve ağlıyorum hemen

Bundan alan oldu mu? Alıyor muyuz kızlar? Süt arttırmak için? Ben ebebekteki maltardan da alacağım. Bunu da alacak mıyız acep?

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-09-14-09-35-361_trendyol.com.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 29
Kizlarrrr selammmm oto koltuğu için alan oldu mu Kraft Royal pr i size için ne dersiniz ben düşünüyorum da fikirlerinizi almak istedim

İşlerin yolunda olmasına sevindim canım. Sakin bir çocuk demek, bu durumda bizimkiler kuduruk galiba Neyse kilolarını çabuk verir Nst’de çıkan kasılma türü bir sancı gibi değildi canım dünkü ya bildiğimiz adet sancısıydı geçti ama yine. Ben zaten bu saatten sonra en ufak değişime giderim artık doktora

Gittin mi cano ne dedi doktor

Kızlar şu karamsar doktora muayene oldum abartısız 45-50 dk muayene etti ve konuştu, beynimizi de yaktı. Telefonda söylediklerine benzer şeyler söyledi. Kansızlığımın olması ve geçmişte sigara öykümün olması nedeniyle bu çocuk daha fazla büyümemiş yoksa şimdiden de 4 kiloları bulup doğardı falan dedi. Ya da eğer şekerim olmasa bu kadar kansızlık seviyesine 2.200 kg’de falan şu sıralar doğarmış. 45 yaşından sonra kesin diyabetlisin, ikinci üçüncü gebeliklerin olursa kesin insülin kullanmalısın falan dedi. Plasenta yaşım 38 haftaya ulaşmış maks 2 haftaya ama muhtemelen 10 güne sancılanırsın doğuma gidersiniz dedi. Bebek de kanala girmemiş ama baş aşağı duruyormuş. Yine de bence de normal doğurman riskli dedi. Suyu fazla gibi olduğu için eli kolu kordonu kendinden önde gelebilir. Gelmeyedebilir dedi. Gerçekten çok bir şey anlamadık çok garip yorumlar yaptı.

45 yaşını nereden biliyomuş?

Kizlar size bi soruyla geldim şu ayak ayak usdune atma teorisi yapan varmi ben denedim ya şaşırdımda ben cok zor atdim ne varki diyodum da ay dogruymus sizde denedinizmi bi deneyin deneyimlerinizi paylasin benle

İleriye dönük eskiye dönük o kadar şey anlatmış ki kafanı çok karıştırmış. Hiç şekeri olan sigara içen insanlar yok mu. Yani doktor kötü desem doktor değilim bende tam anlamam. Bence bu saatten sonra yapacağın bi iki doktora daha gözükmek. Plesanta yaşın öndeyse, bunu kendi doktorun bile anlaması lazım o sana öyle birşey yok diyorsa bu var diyor mutlaka bi doktor daha görmeli diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun. Hayırlısı olsun senin de bebeğin içinde

Kizlar size bi soruyla geldim şu ayak ayak usdune atma teorisi yapan varmi ben denedim ya şaşırdımda ben cok zor atdim ne varki diyodum da ay dogruymus sizde denedinizmi bi deneyin deneyimlerinizi paylasin benle
Ben onun ne olduğunu bilmiyorum ya diğer anne gruplarında da gördüm de. Napmamız lazım

Ben onun ne olduğunu bilmiyorum ya diğer anne gruplarında da gördüm de. Napmamız lazım
Ay ben yapdim dun gece aklima geldi ne var diyordum ayak ayak usdune atmakda ama ben cok zor atdim ve sancimda var galiba zaten benimki acalecide deneyin lutfen ben cok zorlandim atarken ya gercekden benim gunum yakinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…