Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Gerçekten aç kalmak tek çözüm gibi Allah yardımcımız olsun

Gerçekten aç kalmak tek çözüm gibi Allah yardımcımız olsun
Benim birkaç haftadır böyle bir de hafiften bulantı da var kusturucu degil ama rahatsız edici. herşeyi yiyesim var ama midem almıyor ne yesem oturuyor mideme bir yandan da asırı acıkıyorum sacma sapan bir hal içerisindeyim. Sıkıcaz dişimizi artık son haftalar

Evet canım tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum

Doğurmasak da gel kız Ne zaman yolun düşerse beklerim Bir de aralığın 5ine doğururmuşuz inanılmaz bir olay olmaz mı

Gerçi kimliklerimizde doğrusu yazmıyor ispatımız yok elimizde de bebeklerinkini ispatlarız artık Bana benimki mümkün değil 5 aralığa kalmaz gibi geliyor
Ay evet doğru ya kimliklerde yazmıyordu djdjdj. Ben 5 aralıktan sonra doğsun istiyorum 6 aralık mesela 6.12.24 mükemmel ötesi bi tarih

Ben hiç bişey düşünmüyorum doğurmıcakmışım gibi yaşamaya devam ediyorum doktor sürekli daha var daha belli olmaz diyor.
Ah hadi bakalım öyle olsun Ben de geçenlerde epey bir zorlanıyordum ama birkaç gündür geçti hafifledim sanki. Ara ara baskı artıyor alta doğru ve kasılmalar oluyor ama gözle görünür derecede azaldı tüm şikayetlerim doğurmuşum gibi

Benim bugün çok zor geçti ya en çok kasılma sancı baygınlık hissi bugün vardı. Hala daha geçmedi ara ara gelip gidiyor. Hatta bugün şeyi yaşadım taş gibi olmuyor ama o baygınlık hissi geliyor. Yarın sabahtan doktor kontrolüm var diye şimdilik sakinim yoksa bi nstye giderdim herhalde

Yarın ikimiz de doktora gidiyoruz desene bakalım nasıl havadislerle döneceğiz

Benim bebe de aynı, 1.5 aydır falan günde 5-6 kez hıçkırıyor ve dediğin gibi 10 dakika falan sürüyor. Videoya çekip yakalıyorum hatta, 31.haftadayım şu an. Bazen pozisyonundan kaynaklı aşırı şiddetli oluyor. Nefes alma egzersizi yapıyormuş aynen, amniyon sıvısını yutuyormuş yanlışlıkla çıldırıciim doktor hareketten sayılır onlar bir şey değil dedi, 33.haftada kontrolüm var soracağım sıklığını.

Ay gece bende hickirigina uyandim yavrum nasil hickiriyo allahtan kisa surdu bu sefer

Kizlar sizde de oldu mu ? Gobek goguse dayaninca goguslerim sondu kuculdu sanki bi ara dev gibiydiler inanamamistim . Suan eski hallerine donduler . Sizde durum nedir ?

35 olucam yarin ben bir haftadir karnim inik bebek baya asagida ultrasonda da oyle cikti kalana girmemis ama asagiya inmis artik
Şimdi doktor muayenesinden çıktım, bu aşağıda olma durumunu sordum. Evet aşağıda, hareketleri de ağırlığı da aşağıda hissediyorsundur ama bu erken doğuma dair bir gösterge değil dedi. Hani zorluk hissedeceksin belki ama doğuma dair bir şey değil dedi. İkinci gebeliklerde başından beri hep asagida hisseden de var, ilkinde bebek daha yukarıda oluyor, kafaya takılacak bir durum yok dedi.

Lavman konusunu da sordum. Bazen gaz çıkışı olsun diye sezaryen sonrası yapıyorlarmış ama hastanın özel bir isteği olmazsa vajinal doğum öncesi yapılan bir uygulama değilmiş. Her hastanede uygulama farklı anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…