Ay buldum buldum altta önerilenlerde cıktı senin linki tıklayınca. ŞuyduAy bu diildi galiba tam aynı gibiydi modeli cünkü
Ben baby me almıştım ilk yıkandığında bi tık koku vardı kurutunca geçti anamBen de ilk parti çamaşırları yıkadımmm, hastane çıkışını ve beyaz yenidoğanları yıkadım. Düşük devirde attığım için kurumasını bekleyip renklilere geçicembana aşırı kokusuz gelmedi Siveno bu arada, yani bi yumuşatıcı kokmuyor tabii ama sıfır koku da değil sanki
Aaa sonradan çıkmış bu modeli, çok kullanışlıydı diğerine göre daha güzel bence. Fiyatı da iyiymişAy buldum buldum altta önerilenlerde cıktı senin linki tıklayınca. Şuydu
Geçer gibi bu da aynen öyle yoğun bi koku değil de hiç kokmuyo denmişti ondan didim. Ben de baby me alcam memnun kaldın mı?Ben baby me almıştım ilk yıkandığında bi tık koku vardı kurutunca geçti anam
Kalmamış hiç yaa keşke alsaymışım önceden tühAaa sonradan çıkmış bu modeli, çok kullanışlıydı diğerine göre daha güzel bence. Fiyatı da iyiymiş
MYROKA Gogo Anne Bebek Bakım Çantası Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben başka bi modelini aldım aynı markanın gayet güzel geldi, şu modeli de benziyor oysho'ya bu nasıl?Kalmamış hiç yaa keşke alsaymışım önceden tüh
MYADA Jumbo Bebek Bakım Sırt Çantası Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şuydu benim aldığım ama kalmamış başka platformda var mı bilmiyorumAy bu diildi galiba tam aynı gibiydi modeli cünkü
Little Baby Elsa bebek bakımı sırt çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şu var ama yani fiyatlı biraz muadil olmasına rağmenKalmamış hiç yaa keşke alsaymışım önceden tüh
Bende de var aynı sorun düzenli tekrarlıyor, kaşıntı ve sarı akıntı. Mantar enfeksiyonu bence ve adamakıllı hiçbir şey çözmedi kökten.O benim başımın belası az gecer gibi olsa da hemen tekrarlıyor ve ne yapsam kurtulamadım artık kabullendim onunla yaşamayı ara ara epey de fitil kullandım. Ona ragmen tekrarlıyor kendini benim ara ara kaşıntı da oluyor bir de simdi sabrediyorum eger normal dogum ihtimalim olursa 38 den sonra doktora sorup tekrar fitil kullanmayı düşünüyorum dogumla bebege falan gecme ihtimali olmasın diye. İnş gebelikten sonra kurtuluruz
Kuruyunca o koku gidiyor canım bende ilk başta kokuyor bu demiştim kuruyunca gitti o kokuBen de ilk parti çamaşırları yıkadımmm, hastane çıkışını ve beyaz yenidoğanları yıkadım. Düşük devirde attığım için kurumasını bekleyip renklilere geçicembana aşırı kokusuz gelmedi Siveno bu arada, yani bi yumuşatıcı kokmuyor tabii ama sıfır koku da değil sanki
Ya eğer açılma ve sancı izin verirse 4-4.5 kg bile doğurabiliriz tabi ki risk almadan doktorla istişare ederek. Yine de korkuyorum tabi büyük bebek durumdan ama açılma,sancı vs durumu uygun olmayınca 3 kg bebeği de vajinal doğuramazsın sonuçta. Her şeyin yolunda gitmesi, doktorunla ilişkinin iyi olması ve güven lazım. Lazım da lazımBenim doktorum da aynısını söyledi kilodan dolayı normal doğum yapabilir miyim dedim. Oda kestiremiyor kısacası senin doktor gibi bebek bi anda da gelişebilir yapamayız sezeryana kalırız. Kontrollü büyür normal yapabiliriz artık bunu bize zaman gösterecek bekleyeceğiz. Belirsizlik zor ama aşağı yukarı bence 37 sonu 38 de belli eder kendini kilosu 3500 i geçerse zaten ben sezeryan olacağım seni bilmiyorum bu hesaba göre de benim iki buçuk haftam kaldı. 38 de, doğum olursa
Evet bence baya iyi, fiyatı da çok uygundu 5lik almıştım ben. Incia da aldım indirimden kıyaslarımGeçer gibi bu da aynen öyle yoğun bi koku değil de hiç kokmuyo denmişti ondan didim. Ben de baby me alcam memnun kaldın mı?
Yapmamaya çalış bunu kendine. Doktorun bir tehlike görse söylerdi mutlaka hem şekerden olmadığını da söylemiş. Eski zamanda kaç kilo olacağını bilmiyorlarmış bile. Dayım 5 kilodan fazla doğmuş anneannem anlatıyor. Hastanede doğurduğu için emin yani kilosundan. Zor oldu mu dedim yok dedi diğerleriyle aynı oldu. Hem de ebeler doğurtmuş yani. Şu anda bile tam kestiremiyorlar. Kafanda kurma yani dediğin gibi sezaryen olur vajinal olur. Bir şekilde kavuşacaksın bebişine o anı düşün. Toparlak olursa mıncırcak daha çok eti olurBen sezaryene razıyım ya yeter ki sağ ve sağlıklı olsun. Çok kötü şeyler okudum kendimi de çok korkuttum fazladan şu an resmen anksiyete geçiriyorum yani. Ben nasıl bekleyeceğim son haftaları bu saatten sonra bilemiyorum
Yok valla heryere baktım kendi sayfalarında da yokMYADA Jumbo Bebek Bakım Sırt Çantası Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şuydu benim aldığım ama kalmamış başka platformda var mı bilmiyorum
Bu da güzelmiş ama birerbir aynı modeli sevmiştim bir de siyah istiyordum. Gidicem oyshoya bi dünya para bayılcam galibaMYROKA Gogo Anne Bebek Bakım Çantası Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben başka bi modelini aldım aynı markanın gayet güzel geldi, şu modeli de benziyor oysho'ya bu nasıl?
Aa evet bu aynısı oysho 3200 tl bu yine. Daha iyi cok saol cnmLittle Baby Elsa bebek bakımı sırt çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şu var ama yani fiyatlı biraz muadil olmasına rağmen
İşte hamilelikte yükselen östrojen kaynaklı oluyormuş. Gebelikten sonra biter gider inşallah yoksa insanın yasam kalitesini de düşürüyor resmen. Devam ederse eger dogumdan sonra da benim doktor ozon terapi yapıyormuş iyi geliyormuş inş gerek kalmaz bir seyeBende de var aynı sorun düzenli tekrarlıyor, kaşıntı ve sarı akıntı. Mantar enfeksiyonu bence ve adamakıllı hiçbir şey çözmedi kökten.
Yemeyi içmeyi düzenlemeden olmuyor. Dogru düzgün bir sey yemezsem cok daha iyiyim benim bir de agrı daha beter yapıyor keske tek yanma olsa. Meyvelerin cogu kuruyemiş zeytin salcalı yemekler daha bir sürü bir sey hiç iyi gelmiyor.midem yanıyor yanıyoooorrrr gaviscon falan fayda etmiyor ağlıyorum izninizle
En fazla doktor biraz kesi atar diker. Ben ilk grbeliğimde dogrudüzgün ıkınamamıştım 3 kg birseydi cocuk ebe karnıma bastıra bastıra cıkartmıştı. Gerek var mıydı bilmiyorum ama doktor bebek küçük olmasına ragmen bile kesmişti. 1 hafta falan oturup kalkarken biraz acıyor ama hiç öyle dayanılmayacak kötü bir sey diil cabuk geciyor zaten kafaya takılcak bir sey değil kesi mesela sonrasında tamamen iyileşiyor belli bile olmuyorYa eğer açılma ve sancı izin verirse 4-4.5 kg bile doğurabiliriz tabi ki risk almadan doktorla istişare ederek. Yine de korkuyorum tabi büyük bebek durumdan ama açılma,sancı vs durumu uygun olmayınca 3 kg bebeği de vajinal doğuramazsın sonuçta. Her şeyin yolunda gitmesi, doktorunla ilişkinin iyi olması ve güven lazım. Lazım da lazımBenim tam 17 gün var 38e. Babaannesi tam o gün geliyoe çok istiyor doğumu görmek bakalım bekleyecek mi bizim oğlan. Bugün sık sık sancım oldu. Doğum belirtisi falan mı bilemiyorum hiç