Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ben baby me almıştım ilk yıkandığında bi tık koku vardı kurutunca geçti anam

Bende de var aynı sorun düzenli tekrarlıyor, kaşıntı ve sarı akıntı. Mantar enfeksiyonu bence ve adamakıllı hiçbir şey çözmedi kökten.

Kuruyunca o koku gidiyor canım bende ilk başta kokuyor bu demiştim kuruyunca gitti o koku

Ya eğer açılma ve sancı izin verirse 4-4.5 kg bile doğurabiliriz tabi ki risk almadan doktorla istişare ederek. Yine de korkuyorum tabi büyük bebek durumdan ama açılma,sancı vs durumu uygun olmayınca 3 kg bebeği de vajinal doğuramazsın sonuçta. Her şeyin yolunda gitmesi, doktorunla ilişkinin iyi olması ve güven lazım. Lazım da lazım Benim tam 17 gün var 38e. Babaannesi tam o gün geliyoe çok istiyor doğumu görmek bakalım bekleyecek mi bizim oğlan. Bugün sık sık sancım oldu. Doğum belirtisi falan mı bilemiyorum hiç

Son düzenleme:
Yapmamaya çalış bunu kendine. Doktorun bir tehlike görse söylerdi mutlaka hem şekerden olmadığını da söylemiş. Eski zamanda kaç kilo olacağını bilmiyorlarmış bile. Dayım 5 kilodan fazla doğmuş anneannem anlatıyor. Hastanede doğurduğu için emin yani kilosundan. Zor oldu mu dedim yok dedi diğerleriyle aynı oldu. Hem de ebeler doğurtmuş yani. Şu anda bile tam kestiremiyorlar. Kafanda kurma yani dediğin gibi sezaryen olur vajinal olur. Bir şekilde kavuşacaksın bebişine o anı düşün. Toparlak olursa mıncırcak daha çok eti olur

Bende de var aynı sorun düzenli tekrarlıyor, kaşıntı ve sarı akıntı. Mantar enfeksiyonu bence ve adamakıllı hiçbir şey çözmedi kökten.
İşte hamilelikte yükselen östrojen kaynaklı oluyormuş. Gebelikten sonra biter gider inşallah yoksa insanın yasam kalitesini de düşürüyor resmen. Devam ederse eger dogumdan sonra da benim doktor ozon terapi yapıyormuş iyi geliyormuş inş gerek kalmaz bir seye

midem yanıyor yanıyoooorrrr gaviscon falan fayda etmiyor ağlıyorum izninizle
Yemeyi içmeyi düzenlemeden olmuyor. Dogru düzgün bir sey yemezsem cok daha iyiyim benim bir de agrı daha beter yapıyor keske tek yanma olsa. Meyvelerin cogu kuruyemiş zeytin salcalı yemekler daha bir sürü bir sey hiç iyi gelmiyor.

En fazla doktor biraz kesi atar diker. Ben ilk grbeliğimde dogrudüzgün ıkınamamıştım 3 kg birseydi cocuk ebe karnıma bastıra bastıra cıkartmıştı. Gerek var mıydı bilmiyorum ama doktor bebek küçük olmasına ragmen bile kesmişti. 1 hafta falan oturup kalkarken biraz acıyor ama hiç öyle dayanılmayacak kötü bir sey diil cabuk geciyor zaten kafaya takılcak bir sey değil kesi mesela sonrasında tamamen iyileşiyor belli bile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…