Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Doğumdan sonra kendi iyi olsun da yeter ki o da kabulüm kız 36da deseler ona da tamam derim yani içeride daha fazla risk altındaysa kurtarsınlar benim bedenimden madem

kuzum ben ne bu gebeligimde ne bir oncekinde glikoz testi olmadim hic sekerimi olcmedim oyle gelisiguzel yiyorum vucudumda bir tepkide gormedigimden bir sorun oldugunu dusunmedim hic, hicbir bilgim de yok ornegin bu konularda. cok vardir bu sekilde hamile.
seni tek endiselendiren bebegin iri olusu mu yoksa sende baska belirtiler de var mi yemekten sonra halsizlik carpinti vs gibi? stres de cogu seyi tetikliyor rahat tutmaya calis kendini

Benim dediğim olayda aynı keçiörende olup şehir hastanesine sevk edilmiş olay çok benzer gelince aynı kişi mi dedim. Diyaliz alıyormuş şimdi bilinci yerindeymiş ama
Canım bilemedim ki yaa bizim arkadaş beyin kanamasından yatırılmıştı, diyaliz aldığını duymadım yani böbrek rahatsızlığı yoktu. Zaten en son da servisteydi. İki gündür sormadım belki taburcu olmuştur. Sorayım bakalım ben bi.

Aa belki farklı olaydır anlatınca arkadaşım bir acaba dedim.

magnezyum kullanmıyorum canım, ocean mummynin içinde olduğu kadar işte

Ben de özellikle kahvaltı sonrası çarpıntı, halsizlik durumları hep oluyordu 5 buçuk aydan sonra. Hatta ben ilk bu şikayetle apar topar bir doktora gitmiştim kendi doktorum dışında. O doktor bana bebeğin gelişimi iki hafta önde, suyu fazla ve kafası büyük gibi demişti. Sonra ben kendi doktoruma gittim bir hafta sonrasında. O da bana şeker yüklemesini yapalım bakalım madem dedi. O sırada da muayene etti bebek 10 gün ileride suyu da normal, kafa büyüklüğü genetik olabilir dedi. Şeker yüklemesi sonucuma da iyi, diyabet söz konusu değil dedi. Biz bunun üzerine tam o gün tatile çıktık hatta. Ben tatilde 10 gün rahat rahat canım ne istediyse yedim. Evet rahatsızlık hissediyordum biraz ama sonradan açılıyordum ve doktor da her şey yolunda deyince demek ki bunlar artık olacak normali böyle dedim. En ihmal ettiğim o 10 gündü diyebilirim. Oradan geldikten sonra yine dikkat etmeye gayret ettim. Sıkı bir diyet yapmadım ama mesela 3 dilim ekmek de yemedim kötü hissediyorum sonrasında diye. Yani dikkat ettiklerimi de kendimi kötü hissetmemek için dikkat ediyordum şekerden korktuğumdan değil. Sonra her gitmemize sorduk doktora o da her defasında her şey yolunda sende korkulacak bir şeker yok. Bebeğin gelişimini buna yorma dedi. Ama şimdi bakıyorum bebek bayağı önde, benim üç aylık şeker ortalaması yüksek, başka doktorlar daha korkutucu yorumlar yapıyor. Bu sefer hem kendimden hem de kendi doktorumdan şüphe etmeye başladım. Biz mi rahat davrandık diye? Her şeye rağmen endokrine de hep görünmeli miydim ne bileyim baştan diyetisyene gitmeli miydim? Bu sorularla yedim bitirdim kendimi.

Bu arada kızlar ben emzirme sütyenlerini çok sevemedim. Ablam da aynı şekilde çok sevememiş. Bana şunu önerdi. %22 indirim varmış ne zamandır takip ediyordum düşmüyordu haberiniz olsun
Suwen Invisible Tül Sütyen - Vizon 80B

Kızlar oysho muadili bebek bakım cantalarından hangisi iyiydi? Cok önceden konuşulmuştu sanki

Bu kadar hemen moralini bozma yavrum benim.Bundan sonrasına dikkat edersin her zaman çok kotu şeyler olacak diye bi şey yok. Yine de sınırmış senin zaten benimki kadar kotu değil. Verse de 1 2 doz verir sana

aslinda evet sana bir kac belirti vermis bu saydiklarin ornegin bende hic olmadi bahsettiklerin. doktorun nasil bu kadar rahat davrandi ou anlamadim biri suyu fazla derken digeri nasil normal diyoe. burda ornegin hic ayni doktoru goremiyorum her gidisimde beni verdikleri takimdan sorumlu baska bir doktor oluyor, baska bir goz goruyor yani seni ama hepsi sisteme kayit ediyor ve takip ediliyorsun aslinda.
bazen tek doktorla devam ederken o doktor goremiyor mu farkli mi yorumluyor anlamiyorum. su saatten sonra sana ne onerilirse onu yaparsin artik kendi doktorun disinda da gozuk ozellikle suyun fazla mi bebek kac hafta onde bunlari net ogrenirsin

Ay kızlar şimdi doktordan çıktım ayın 14 üne gün verdi doğum olacak riske atmayalım dedi bir haftalık suyu kalmış dedi haftya perşembe doğuruyorum
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah zaman daralıyor yavaş yavaş doğurmaya başlıyoruz. Benim de bir ay kaldı. 38 de doğurursam iki haftam suyun azaldığı için mi sezeryana alınıyorsun.

Maşallah baya araştırmışsınız kuzum ❤

Aaa sebebi ne ki neden böyle bir şey yapıyor ağır stres mi yaşıyor acaba bebek geleceğini anladığı için
Yok kuzum bizimki kemirmeyi çok seviyor. Veteriner bile dişlerinin beyazlığına hayran kalıyor. Çok sağlıklı diyor. Çünkü bütün evi diş fırçası olarak kullanıyor. Herşeyi kemiriyor bebekken dişleri kaşınıyordu, kemiriyor dünya, şimdi alışkanlık oldu. Bazen dolap falan kemiriyor

Bu kadar hemen moralini bozma yavrum benim.Bundan sonrasına dikkat edersin her zaman çok kotu şeyler olacak diye bi şey yok. Yine de sınırmış senin zaten benimki kadar kotu değil. Verse de 1 2 doz verir sana
Bence diyetle birlikte gerek duymazlar da. İyi çünkü 5 gündür falan. Elimden gelen daha fazla şey olabilirdi. Çok rahat davrandı doktorum hala da rahat. Bana bu suçluluk hissini ve vicdan azabını yaşattığı için affetmicem. İnşallah her şey yolunda gider bu saatten sonra korkulduğu gibi şeyler olmaz..

Öyle yapacağım canım yarın bir doktora görüneceğim sonra riskli gebelik takibi yapan başka bir doktor daha var aklımızda hafta içi de ona gidebiliriz. Erken doğması daha iyiyse erken doğum planlansın artık normalinden de 37sinden de vazgeçtim gerçekten çocuğum sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…