Valla listemi bi tekrar göz gezdirirken şunu gördümMaşallah baya araştırmışsınız kuzum ❤
Gider beybim sen yiyip ölçmeye devam et bak benim bazı günler ne diyet kar ediyo ne insulin. Şükret diyetle düzene giriyorBence diyetle birlikte gerek duymazlar da. İyi çünkü 5 gündür falan. Elimden gelen daha fazla şey olabilirdi. Çok rahat davrandı doktorum hala da rahat. Bana bu suçluluk hissini ve vicdan azabını yaşattığı için affetmicem. İnşallah her şey yolunda gider bu saatten sonra korkulduğu gibi şeyler olmaz..
O benim başımın belası az gecer gibi olsa da hemen tekrarlıyor ve ne yapsam kurtulamadım artık kabullendim onunla yaşamayı ara ara epey de fitil kullandım. Ona ragmen tekrarlıyor kendini benim ara ara kaşıntı da oluyor bir de simdi sabrediyorum eger normal dogum ihtimalim olursa 38 den sonra doktora sorup tekrar fitil kullanmayı düşünüyorum dogumla bebege falan gecme ihtimali olmasın diye. İnş gebelikten sonra kurtuluruzKızlar akıntılarınız ne durumda benim sapsarı akıntı hala geçmedi ve artarak devam ediyor korkuyorum
İnşallahGider beybim sen yiyip ölçmeye devam et bak benim bazı günler ne diyet kar ediyo ne insulin. Şükret diyetle düzene giriyor
O benim başımın belası az gecer gibi olsa da hemen tekrarlıyor ve ne yapsam kurtulamadım artık kabullendim onunla yaşamayı ara ara epey de fitil kullandımKızlar akıntılarınız ne durumda benim sapsarı akıntı hala geçmedi ve artarak devam ediyor korkuyorum
Buydu galibaKızlar oysho muadili bebek bakım cantalarından hangisi iyiydi? Cok önceden konuşulmuştu sanki
Bana da doktor 3 kere gynomax fitil verdi hiç işe yaramadı artık bende alıştım yeterki bebişe zararı olmasınO benim başımın belası az gecer gibi olsa da hemen tekrarlıyor ve ne yapsam kurtulamadım artık kabullendim onunla yaşamayı ara ara epey de fitil kullandım
Benim de aynı şekilde akıntım oluyor ve rengi sarıKızlar akıntılarınız ne durumda benim sapsarı akıntı hala geçmedi ve artarak devam ediyor korkuyorum
Yaa minikolar sağlıkla çıksınlar ınsallah annesiBebeklerimin kimlikleri geldigözyaşım pıt pıt
Saglikla gelsin inşallahAy kızlar şimdi doktordan çıktım ayın 14 üne gün verdi doğum olacak riske atmayalım dedi bir haftalık suyu kalmış dedi haftya perşembe doğuruyorum
Aynen canım bir haftalık suyun kalmış dedi doktorHayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahzaman daralıyor yavaş yavaş doğurmaya başlıyoruz. Benim de bir ay kaldı. 38 de doğurursam iki haftam suyun azaldığı için mi sezeryana alınıyorsun.
Bi kaç yerde okudum artan östrojen hormonu sebebiyle de olabiliyormuş bakalım çarşamba gidicem kontrole bidaha doktora sorucam bu haftalardan sonra akıntının bebeğe zararı var mı diyeBenim de aynı şekilde akıntım oluyor ve rengi sarıbu aralar suyu az içiyorum ondan mı diye düşünüyorum
Ay bu diildi galiba tam aynı gibiydi modeli cünküBuydu galiba
Lucina Oslo Anne Bebek Termal Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lucina Oslo Anne Bebek Termal Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Model aynıydı anam değişti mi acebaAy bu diildi galiba tam aynı gibiydi modeli cünkü
benim mutfağı annem yaptı geri kalanlar için kadın çağırdım ev dün pırıl pırıl oldu. önümüzdeki hafta dolap gelecek yıka kaldır hastane çantasıyla geçecek sonra da beklemece artık.Koltuk halı sandalye sil tül perde yıka derken benim doğuma hazırlık bel boyun fıtığı ile sonuçlandı arkadaşlarçok yoruldum be