Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kim korkuttu ya hidrosefali ne alaka nereden
Çıkmış
Ocak mı Şubat mı bilmiyorum bi kadın konu açmış da bebeğin kafası 3 hafta önden gidiyomuş, sıvıdan şüphelenmiş doktoru toksoplazma hidrosefali riskini artırdığı için. Tekrar detaylıya girecekmiş toksoplazma testi de vermiş tekrardan falan
Ya onda doktor başka bir şey görmüştüm sadece kafa büyüklüğü değildir sen de canını sıkma doktor bir şey yok diyorsa yoktur birde sen demedin mi bizde koca kafalıyız diye genetiktir o
Yok aşırı sıkılmadım ya ama bi tık şeyoldum

Kuzum mantigi anlamadim kusura bakma multivitamin kilo aldirmiyormu anlamadim ben bu durumu suan

Kuzum mantigi anlamadim kusura bakma multivitamin kilo aldirmiyormu anlamadim ben bu durumu suan
Multivitamin bebeğe yarıyor daha çok aslında senin depolarını doldurup bebeğe takviye oluyor yani dolaylı yoldan bebeğe kilo yapıyor ama yediklerimiz kadar değildir ben mesela bu bitince süt için ayrı multi kullancam çocuk için yine

Anladim cnm sagol devm edim ozmn bende

Leydiyz neyse ben geri alışveriş moduma döneyim, bebek arabasına takılacak bardaklık falan alan var mı? Ne yazacağımı bulamadım çıkanları sevmedim öyle bardaklık yazınca

Kendisi de ileride giden bebekler için normal kabul ediliyor sanırım canım. Ama kendisi haftası ile uyumlu sadece kafa çapı fazlaysa o zaman akla gelmiş olabilir. Senin bebek kendisi de ileride zaten di mi boşver düşünme aklına getirme. Toxoplasma da bakıldı hepimize başta sonuçta riskli bir durum olsa çıkardı ortaya bence.

Uyluğu bi 5-6 gün önde onun dışındaki her değeri en az 2 hafta önde. Normaldir ya doktor normal olmasa bi yönlendirirdi en azından perinatologa

D vitamini kaçlık alıyorsunuz. Benim tüp bebek doktoru vermişti sonradan gittiğim doktor kullandırmadı yaz sonuydu 45 çıkmıştı değerim Referans 30-100 arası diyordu o zaman yeni doktorum gerek yok dedi. Çok önermiyormuş gibi tavrı vardı. Ama bir arkadaşım da beni baya korkuttu, doğumdan sonra bebeğinin kemik gelişimi zayıf kalmıştı sıkıntılar yaşadı falan mutlaka kullan ihmal etme demişti. Sanırım herkes D vitamini kullanıyor grupta gördüğüm kadarıyla.

Uyluğu bi 5-6 gün önde onun dışındaki her değeri en az 2 hafta önde. Normaldir ya doktor normal olmasa bi yönlendirirdi en azından perinatologa
Aynen öyle kimi doktor 2 kimi doktor 3 haftaya kadar ileride olma durumunu normal kabul ediyor zaten. Bizimki 3,5-4 haftada gerek görmüyor baksana kendi kendime başka doktor bakınıyorum falan

Hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede sağlıcakla bebeklerine kavuşacaksın, sen güçlü ol annesi ama duygularını gizleme içinden geldiği gibi aktar yakınlarına önceden düşünmek gerekiyor soracakların varsa, aklında olanları not alabilirsin doktor bilgilendirirken oradan sorabilirsin, çok doğal öyle olması, bir sürü duygu yükleniyor o sırada, iyi olduklarını görmek bile her şeyi aklından siliyordur. Zaten içeri girmeden güzel bir el yıkaması ve kıyafet giyiyorsunuz, evde de güzel bir duş alın ve yeni yıkanmış temiz kıyafetlerle gidebilirsiniz. Elinizi içeri sokmaya izin vermişlerdir büyük ihtmalle, eğer öyleyse dokunabilirsiniz, çünkü düşünün ki diğer arkadaşlarımız bizlerde elimizi yıkayıp içeri sokup her türlü bakımını günde kaç kere gerçekleştiriyoruz. O yüzden imkan veriliyorsa dokunabilirsiniz, yakında kanguru bakımı yapabilirler bu da sizin çıplak göğsünüze yatırarak oluyor, o zamanlar gömlekle gitmekte fayda oluyor, ve o zaman duş alıp gitmenin çok faydası var beslenmeleri açıldı mı acaba 1-2 ml beslenme gibi

İşte ilk basta bebek önden gidiyordu baya cok kilo almasını istemedigi için kesmişti içinde omega da olan bir multivitamin kullanıyordum. 30. Gaftadan sonra kilosu normale dönmeye başladı 36. Haftamda omega 3 kullan dedi bu sefer de.

Ben en fazla bir ay olmuştur başlayalı canım öncesinde kullanmadım. Yaz dönemi de olduğu için gerek yok diye düşündüm. 1 aydır da en fazla 15 kere içmişimdir. Yani çok düzenli kullanamadım. Doğumdan 15 gün sonra falan bebeğe başlıyorlar zaten d vitamini hemen.

yaa gözlerim doldu okurken maşallah onlara vakitlice güçlenip kucağını doldursunlar

Ben değerime en son Ağustosta baktırmışım. Bu ay devlet hastanesinde tekrar bir baktırmak istiyorum. Doktorun vermemesini anlayamadım nasıl bir zararı olabilir ki. Bu arada bende dünya kadar takviye alıyorum zaten. Tiroid, demir, multivitamin, omega, magnezyum, aspirinde vardı yeni bıraktım. Ama D vitamini kullandırmadı özellikle.

Ahah hiç fena sayılmam yani sayılmazdım özellikle gebeliklerle iyice artan selülit ve kılcal varisleri saymazsak
varisler bende de çok arttı. ince ince damarlar doluştu bacaklarıma. lazerle yakma işlemi yapıyorlarmış. doğumdan sonra düşünüyorum yaptırmayı. senin bir bilgin vR mı canım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…