Sana inanmıyorum. 5 yıllık evliyim şu modda asla olamadım. Hala dışardan yiyorum ben djdjd. Ben de tam tersi plansızlık abidesi rahatlıklar kraliçesi herşeyi yarın hallederizciBenim de annem sakın hiçbir şey yapma ben gelicem dedi ama bende manyak bir huy var. Ben yaparım, ben hallederim diye. Hala bütün evi tek başıma temizliyorum ki evim baya büyük benim neredeyse 5+1. Eşime sadece belli görevler veriyorum zavallı onları yapabildiği için mutlu hdjdjd yemek falan da öyle, en az 3 çeşit yemek yapıyorum hala ve her gün olmak zorunda, bunun için kendimi zorluyorum. Bütün kıyafetleri tek başıma yıkadım, sadece belli kısmını eşim ütüledi. Bazen ruhum mu amele acaba diye düşünüyorum, annem de kızıyor eşim de kızıyor ama her şey düzgün ve temiz olmazsa ya da o günkü planım sekteye uğrarsa gece uyuyamıyorum. Çocukla ne yapacağım acaba, psikolog arkadaşlar bi bakın bana hdjdjd
Tek seferde yaparsan daha iyi bence bizim ders 45 dk sürüyor mesela 15 dk’sı nefes yoga ile geçiyor. 30 dk aralıksız her şeyi yapıyoruz bacaklar titreyene kadar zaten hepsi de zor olduğu için çabuk titretiyorAyy iyi yapıyorsun. Sezaryen olsan bile sonrasında ayağa kalkması da çok daha iyi oluyormuş. Hepsini tek seferde mi yapıcaz tek akşamda izlerken yoruldum
Dün şaka maka spor yaptığımı görünce eşim de pilates topunu şişirdi djdjdj bi 10 dkda onunla tepindim. Toplamda 20 dk falan yapmışımdır bence güzelTek seferde yaparsan daha iyi bence bizim ders 45 dk sürüyor mesela 15 dk’sı nefes yoga ile geçiyor. 30 dk aralıksız her şeyi yapıyoruz bacaklar titreyene kadar zaten hepsi de zor olduğu için çabuk titretiyor
Bir psikolog olarak ben de senin gibiyim desem ajfksjdk evi temizleyen biri var annem ben halledeyim diyo o gelmeden ayarlıyorum hemen. Her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum, her gün olmasa bile gün aşırı zorundaymışım gibi. Kıyafetleri de biz yıkadık astık, yarısını ben ütüledim belimin koptuğu yerde anam yaptıBenim de annem sakın hiçbir şey yapma ben gelicem dedi ama bende manyak bir huy var. Ben yaparım, ben hallederim diye. Hala bütün evi tek başıma temizliyorum ki evim baya büyük benim neredeyse 5+1. Eşime sadece belli görevler veriyorum zavallı onları yapabildiği için mutlu hdjdjd yemek falan da öyle, en az 3 çeşit yemek yapıyorum hala ve her gün olmak zorunda, bunun için kendimi zorluyorum. Bütün kıyafetleri tek başıma yıkadım, sadece belli kısmını eşim ütüledi. Bazen ruhum mu amele acaba diye düşünüyorum, annem de kızıyor eşim de kızıyor ama her şey düzgün ve temiz olmazsa ya da o günkü planım sekteye uğrarsa gece uyuyamıyorum. Çocukla ne yapacağım acaba, psikolog arkadaşlar bi bakın bana hdjdjd
Hiç hayalin olmasın yemin ederim ki rezil bir şeySana inanmıyorum. 5 yıllık evliyim şu modda asla olamadım. Hala dışardan yiyorum ben djdjd. Ben de tam tersi plansızlık abidesi rahatlıklar kraliçesi herşeyi yarın hallederizcihangisi iyi bilemedim senin gibi düzenli olmak da benim hayalim
Evet oyle bana yapildi 34 de yatis verdiklerinde kuzum duruma gore degise biliyormus ama gerek olmazsa 37 de yapiliyormus birine 29dan itibaren 37 haftaya kadar bakilmis kisinin durumuna gore sanirim ama erken dogumu tetiklermiyormusHımmm izledim canım. 37den sonra yapıyoruz genelde dedi zaten. İnşallah şu cumartesi günkü doktor da yapalım demez yaaa. Daha vakit var madem gerek yok şimdiden karıştırmayaAile hekimindeki hemşire de biraz ağrılı dedi bana bugün yani baskı yaptığı için rahatsız edici dedi.
SüperDün şaka maka spor yaptığımı görünce eşim de pilates topunu şişirdi djdjdj bi 10 dkda onunla tepindim. Toplamda 20 dk falan yapmışımdır bence güzel3 gün sonra yine böyle 20 dk yapsam mükemmel istikrar. Vücudum esnemeyi özlemiş ama belim bugün daha iyi hissettiriyor. Psikolojik mi bilemedim
Ya ama bende de aklımdadır hep. Yanından geçerim bunu kaldırcam. Bakarım burayı sileceğim. Yatarım yarın bunları halledeyim diye yarın olur yapmam yine yarın derim. Bu sefer ertelemekten işler çığrından çıkar hepsini tek seferde halledememHiç hayalin olmasın yemin ederim ki rezil bir şeyBen de bi kaç güne 4 yıllık evli olucam ama ondan önce de böyleydim, çocukla olacak şey değil bence. Gamsızın işi rast gider benim doktorumun sözüydü bu, hallederiz denilen her şey halloluyor bi şekilde. Ben sadece ya olmazsa modundayım hep
Peki ağrıdı mı yapılırken?Evet oyle bana yapildi 34 de yatis verdiklerinde kuzum duruma gore degise biliyormus ama gerek olmazsa 37 de yapiliyormus birine 29dan itibaren 37 haftaya kadar bakilmis kisinin durumuna gore sanirim ama erken dogumu tetiklermiyormus
Mammauranın jeli bana çok iyi geldi o konuda. Onu sürüp üstüne yağ sürüyorum. Biraz kıyafet falan yapışıyor hissi bi tuhaf oluyor ama kaşıntıya çok iyi geliyor. İndirimdeydi kendi sitesinde bi bak istersen. Aşırı hızlı kargoluyorlar bir deSüperGerçekten yaptıkça daha iyi hissediyor insan. Benim şu an vücudumun herhangi bir bölgesinde ağrı yok çok şükür sırt, bel, bacak, çatı ağrısı vs.Çok yormazsam tabi kendimi. Esneme çabaları sayesinde olduğunu düşünüyorum. İnşallah doğuma ve sonrasına da faydası olur
Keşke pilates göbek kaşıntılarına da çare olabilseYırtmak istiyorum derisini 7/24 öyle bir kaşınıyor ya ne kadar nemlendirsem de emiliyor ve sonra yine aynı
Tencere dibin kara seninki benden kara desene ndjdnd kız böyle olmaz bu iş valla en son sıradan çinko karbon pil gibi düşeriz bi yerde… ama huy yani seni çok iyi anlıyorum, sürekli şey modundayım herkese neden yapmayım düşkün müyüm ben hasta mıyım gayet iyim kdjdjd sonra akşamları ahlan vahlanBir psikolog olarak ben de senin gibiyim desem ajfksjdk evi temizleyen biri var annem ben halledeyim diyo o gelmeden ayarlıyorum hemen. Her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum, her gün olmasa bile gün aşırı zorundaymışım gibi. Kıyafetleri de biz yıkadık astık, yarısını ben ütüledim belimin koptuğu yerde anam yaptıyeni süpürge aldık yerde duruyor kocam kişisinin matkap bulup onu takmasını bekliyorum yaklaşık 3-4 gündür, matkapla beraber kendisini balkondan atmama o kadar az kaldı ki ajfksjsk bir de misafire soyundum işte yarım akıllı olduğum için. Bi şey eksikse çıldırıyorum ama o kadar yorgunum ki yıkayıp kuruttuğum 7-8 parça kıyafet dünden beri sandalyenin üstünde duruyor. Birazdan da son pilates dersine gidip arkasından alışverişe gideceğim. Günde 4-5 kere evi toplayıp süpürdüğümü söylememe gerek yok sanırımajdksjdjd
Ay bu benYa ama bende de aklımdadır hep. Yanından geçerim bunu kaldırcam. Bakarım burayı sileceğim. Yatarım yarın bunları halledeyim diye yarın olur yapmam yine yarın derim. Bu sefer ertelemekten işler çığrından çıkar hepsini tek seferde halledemembenim kafam çok yoruluyor böyle saçma sapan yap geç yani neden erteliyorsun oluyorum ama erteliyorum kendimi engelleyemiyorum. Çocuktan sonra kendimi düşünemiyorum bu konuda ben de. Çocukla bu da olacak iş değil bunca rahatlığa ama panik abidesiyimdir bi yere yetişceksem dakiklikten ölürüm. Misafir gelecekse bir masa hazırlarım dört dörtlük olmalıdır.
He sen kafaya takıp yapmıyorsun bak o daha kötü kdjdjd acaba dışardan bir göz mü aemi etkiliyor yani kendini boşverebiliyorsundur belki ama başkalarına karşı sorumluluk hissin yüksektirYa ama bende de aklımdadır hep. Yanından geçerim bunu kaldırcam. Bakarım burayı sileceğim. Yatarım yarın bunları halledeyim diye yarın olur yapmam yine yarın derim. Bu sefer ertelemekten işler çığrından çıkar hepsini tek seferde halledemembenim kafam çok yoruluyor böyle saçma sapan yap geç yani neden erteliyorsun oluyorum ama erteliyorum kendimi engelleyemiyorum. Çocuktan sonra kendimi düşünemiyorum bu konuda ben de. Çocukla bu da olacak iş değil bunca rahatlığa ama panik abidesiyimdir bi yere yetişceksem dakiklikten ölürüm. Misafir gelecekse bir masa hazırlarım dört dörtlük olmalıdır.
Dün yeter artık 8 aylık hamileyim ben diye bağırdım, kendime tabi ahfksjd bir yandan da hiçbi halta yaramıyormuşum gibi hissediyorum bu arada performansımdan da memnun değilim yaniTencere dibin kara seninki benden kara desene ndjdnd kız böyle olmaz bu iş valla en son sıradan çinko karbon pil gibi düşeriz bi yerde… ama huy yani seni çok iyi anlıyorum, sürekli şey modundayım herkese neden yapmayım düşkün müyüm ben hasta mıyım gayet iyim kdjdjd sonra akşamları ahlan vahlan
Yok ben gayrı bir jel daha almamMammauranın jeli bana çok iyi geldi o konuda. Onu sürüp üstüne yağ sürüyorum. Biraz kıyafet falan yapışıyor hissi bi tuhaf oluyor ama kaşıntıya çok iyi geliyor. İndirimdeydi kendi sitesinde bi bak istersen. Aşırı hızlı kargoluyorlar bir de
Heh işte bu his, hiçbir halta yaramamak… neden böyleyiz ki neye yaramak zorundayız yani…. Bazen ben de kendi kendime diyorum ki içinde insan büyüyor, daha ne yapacaksın hdjdndDün yeter artık 8 aylık hamileyim ben diye bağırdım, kendime tabi ahfksjd bir yandan da hiçbi halta yaramıyormuşum gibi hissediyorum bu arada performansımdan da memnun değilim yanikafam çok dolu zaten devamlı düşünüyorum onun yorgunluğu baki
İkinci modele benzer bir modeli ilk hamileliğimde iş arkadaşlarım ıfisime almıştı yok böyle bir rahatlık. İki dilekçe yazıp geçip uyuyordumaklimdaki modelleri sizinle paylasayim.
2. resimdeki elektrikli o sallanmiyor ama arkasi yatiyor onu uzuyor gun ici bebekle uyumak icin guzel geldi esim icinde iyi sanki tv izler ayagini uzatip :)
geri kalanlar sallanan koltuk o da bebek icin cok iyi emerken uyuyor hemen diyorlar
Çünkü gerçek etkileşimin ve gerçek eğlencenin adresi aralık anneleriKasım annelerinden geliyorum. İnsan gibi 1240 sayfa konuşmuşlar bizim sayfanın haline bak bu kadar çeneli kadın nasıl bir araya gelmişiz kız sldkjfslfd
5 aralık değil miydik biz seninleAy bu benHer cümlenin altına kaşe imza yani Her işim son dakikadır. Ama son dk ve stres altında yaptığım işin kalitesi de hep daha iyi olur Tabi stresten ölmem dışında Sen de mi yay burcuydun?
of keşke para verip en iyisini alınca çatlamasaYok ben gayrı bir jel daha almamLierac ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum ikisi idare etsin artık beni battık yani cilt bakımından hem kendimize hem bebeğe Geçen doktor diyor ki maşallah hızlı büyümesine rağmen çatlatmamışsın karnını. Eşim direkt dedi siz de bin liralık kremin üstüne doğal yağlar sürseniz sizin de cildiniz böyle olur hocam dedi ve kahkahalarla gülüştüler. Yani iltifat mı hakaret mi belli olmayan bu konuşmanın ortasında anladım ki artık bunlarla doğuma kadar idare etmeliyim