hadi son bi gayret:)Bu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
Ben de ondan aldım. Yunluler ayarında 30 derece, 400 sıkmada yıkadım, sorun olmadı.
Ben valla lacivert almıştım siyahların arasına attım ona da doğal deterjan falan kullanamıcaktım kendi eşyalarımın arasında kaynadı
İş başa düştü kızlarhadi son bi gayret:)
yıkayalım ya bence. içimiz rahat etsin
Ooyyy 37 çok iyi yavrum, -inşallah girmeyecek tabi- ama girerse de çok kısa sürer küvez süreci.Şuan 35+2 deyim 16 sında tam 37 haftalık oluyorum doktor o yüzden 37 yi doldurmayı hedefliyor ciğer gelişmesi için yinede hatırlatıcı doz yapacaz dedi kuvöze girme ihtimalini azaltmak için
Ay neler görüp duyucaz daha yaaakendilerine zamanında söylenen ve rahatsız oldukları şeyler bunlar kesin. Kim bunları duyup mutlu olur ki. Yapma arkadaş yapma, sen de şöyle yorum, şöyle şaka yapma, şöyle soru sorma, sen farklı ol. Ama yok, hepsi aynı. Gerçekten insanlar bi tuhaf
Benim görümce kvbana diyor ikiliyi de yaptır ben senin yerinde olsam üçlü dörtlüyü de yaptırırdım vs. Kv de diyot işte oğlum dayanamaz uyumaz yukarı yanıma gelir bağırır kızar bebek ses yapınca falan filan. Sustum ama yani sanki benim bebeğim oğlunun düşmanı ne kasar heyecanla bekliyor halbuki oğlu doğsun. Bu kv hepsi aynı
Aynen benim de, o temmuz ağustosta noldu hiç bilmiyorumben de 6 kilo aldım, 4’ü 1 ay içinde oldu. temmuz-ağustos arası
Offf aynen ben de öyle, hediye de geliyor bu ara hepsini atıp yıkayabilirim ama özel olarak sadece organizerleri yıkamam ben canım.Bu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
Hadi gözün aydın canm benim kontrolümde 35. Haftada nst bağlarız dedilerMuayeneden çıktım kızlar
Çok şükür herşey yolunda
33+0
2340 gram (2 haftada 500gram almış)
Suyum normal
İki hafta sonra tekrar görecek, doğumu konuşacakmışız. Nts'ye bağlamadı. Sonrakinde bağlanacakmışım.
Ayy ben hıc kusmadıö bugüne kadar 8 kılo almışımAynen benim de, o temmuz ağustosta noldu hiç bilmiyorumkusmalarım çok fazla olduğu için ilk 5 ay hiç alamadım, öyle olunca birden bire alınabiliyormuş kilolar. O zamandan beri 2 kilo aldım, umarım 1-2 kilo daha alıp sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri :)
O kadar detaylı bilmiyorum ama bastırdıklarını biliyorum. Ablama yapmışlar. İşte ilkinde yapıp ikinci de yapmayınca bende de kafa karışıklığı oldu hangisi doğru diyeBana yapılmadı etrafımda da kimseye yapılmadı öyle bir şey. Pis su çıksın vs. gibi bir şey değildir de @nursen6161 arkadaşın dediği gibi kanama kontrolüdür o bence.
Grupta biri yazmış yapıldı diye. Hangisi doğru bende bilmiyorum kimisi yapmış kimisi yapmamış. Doğru olan hangisi yapmak isterlerse izin versem mi bilmiyorumbana yapilmadi boyle birsey canim
Bende 34+4 üm. Bende iki gündür adet ağrısı yaşıyorum. Adet ağrısı beni korkutuyor ya belime karnıma vuruyor ağrı. Ama geçti arada bu tarz ağrılar uğramaya başladı bana. Sanırım bu haftalar da artık normal. Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruzMerhaba güzel anneler 34.haftaya gireceğim sizinde sancınız oluyor mu adet başlangıcı gibi bu aralar var bende Bebek bi yere toplanıyor kas kastı oluyor orası
Ben yıkadım ya hepsini, bebek kıyafetlerini falan yıkayıp ütülediğim için öyle koymak içime sinmediBu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
Bacım 34 tam bende hastanedeyim bizim beybiler yaramaz olcak bence ondandır şükür bende açılma ve yüksek sancı çıkmadıMerhaba güzel anneler 34.haftaya gireceğim sizinde sancınız oluyor mu adet başlangıcı gibi bu aralar var bende Bebek bi yere toplanıyor kas kastı oluyor orası
Neden bu kadar detaylı bakıldı kaç haftalıksınÇatı matı bakılmadık şey kalmadıyorma kendini fazla hızlı hareket etme vs dedi nts girdim iyizz şükür açılma yok
Sona yaklaşıyoruz artık normal sanırım 3 gün sonra kontrolüm var nstye girerim sanırım inş herşey yolundadır hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeBende 34+4 üm. Bende iki gündür adet ağrısı yaşıyorum. Adet ağrısı beni korkutuyor ya belime karnıma vuruyor ağrı. Ama geçti arada bu tarz ağrılar uğramaya başladı bana. Sanırım bu haftalar da artık normal. Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz