Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Selam kızlar çok aktif olamıyorum artık .. iş yerinde ki işlerimi devretmeye çalışıyorum iş öğretiyorum . Bugün patronumla konuştuk çok şükür geç oldu ama işten erken çıkmaya başladım . 2 saat erken çıkıyorum bugün itibariyle . 34+1 oldum . Kasımın 15 inde ayrılıyorum işten . 1 hafta yıllık izin kullanıp 37. Haftada doğum iznine çıkmış olacağım nasipse … yeni hayatımıza çok az kaldı durup durup ağlama geliyor bana :KK43: 6 senelik iş hayatına biraz mola verecek olmak beni üzmüyor değil ama çokta mutluyum 🥰🥰😍

Ben de ondan aldım. Yunluler ayarında 30 derece, 400 sıkmada yıkadım, sorun olmadı.

Ben valla lacivert almıştım siyahların arasına attım ona da doğal deterjan falan kullanamıcaktım kendi eşyalarımın arasında kaynadı 😁

hadi son bi gayret:)
yıkayalım ya bence. içimiz rahat etsin
İş başa düştü kızlar 🤣 ben de yıkayayım o zaman, eksik kalamam ❤

Ay neler görüp duyucaz daha yaaa 🙄 kendilerine zamanında söylenen ve rahatsız oldukları şeyler bunlar kesin. Kim bunları duyup mutlu olur ki. Yapma arkadaş yapma, sen de şöyle yorum, şöyle şaka yapma, şöyle soru sorma, sen farklı ol. Ama yok, hepsi aynı. Gerçekten insanlar bi tuhaf
Benim görümce kv 😂😂 bana diyor ikiliyi de yaptır ben senin yerinde olsam üçlü dörtlüyü de yaptırırdım vs. Kv de diyot işte oğlum dayanamaz uyumaz yukarı yanıma gelir bağırır kızar bebek ses yapınca falan filan. Sustum ama yani sanki benim bebeğim oğlunun düşmanı ne kasar heyecanla bekliyor halbuki oğlu doğsun. Bu kv hepsi aynı 😂

cahilliklerine veriyorum artık içimden eğleniyorum bile 🤣🤣 allahtan bizimki laf söylüyor, söylemese sinirden çatlardım ama.

ben de 6 kilo aldım, 4’ü 1 ay içinde oldu. temmuz-ağustos arası
Aynen benim de, o temmuz ağustosta noldu hiç bilmiyorum 😂 kusmalarım çok fazla olduğu için ilk 5 ay hiç alamadım, öyle olunca birden bire alınabiliyormuş kilolar. O zamandan beri 2 kilo aldım, umarım 1-2 kilo daha alıp sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri :)

Bu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
Offf aynen ben de öyle, hediye de geliyor bu ara hepsini atıp yıkayabilirim ama özel olarak sadece organizerleri yıkamam ben canım.

Muayeneden çıktım kızlar 🌸
Çok şükür herşey yolunda 🧿
33+0
2340 gram (2 haftada 500gram almış 🧿)
Suyum normal
İki hafta sonra tekrar görecek, doğumu konuşacakmışız. Nts'ye bağlamadı. Sonrakinde bağlanacakmışım.
Hadi gözün aydın canm benim kontrolümde 35. Haftada nst bağlarız dediler 😄

Aynen benim de, o temmuz ağustosta noldu hiç bilmiyorum 😂 kusmalarım çok fazla olduğu için ilk 5 ay hiç alamadım, öyle olunca birden bire alınabiliyormuş kilolar. O zamandan beri 2 kilo aldım, umarım 1-2 kilo daha alıp sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri :)
Ayy ben hıc kusmadıö bugüne kadar 8 kılo almışım 😁inşallah 10 kıloyla bıtıririm 😄

Bana yapılmadı etrafımda da kimseye yapılmadı öyle bir şey. Pis su çıksın vs. gibi bir şey değildir de @nursen6161 arkadaşın dediği gibi kanama kontrolüdür o bence.
O kadar detaylı bilmiyorum ama bastırdıklarını biliyorum. Ablama yapmışlar. İşte ilkinde yapıp ikinci de yapmayınca bende de kafa karışıklığı oldu hangisi doğru diye

Merhaba güzel anneler 34.haftaya gireceğim sizinde sancınız oluyor mu adet başlangıcı gibi bu aralar var bende Bebek bi yere toplanıyor kas kastı oluyor orası
Bende 34+4 üm. Bende iki gündür adet ağrısı yaşıyorum. Adet ağrısı beni korkutuyor ya belime karnıma vuruyor ağrı. Ama geçti arada bu tarz ağrılar uğramaya başladı bana. Sanırım bu haftalar da artık normal. Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz

Bu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
Ben yıkadım ya hepsini, bebek kıyafetlerini falan yıkayıp ütülediğim için öyle koymak içime sinmedi🥲 pis olduğundan değil ama muhtemel toplu üretimde yerlerde sürünüyordur gibi düşündüm

Merhaba güzel anneler 34.haftaya gireceğim sizinde sancınız oluyor mu adet başlangıcı gibi bu aralar var bende Bebek bi yere toplanıyor kas kastı oluyor orası
Bacım 34 tam bende hastanedeyim bizim beybiler yaramaz olcak bence ondandır şükür bende açılma ve yüksek sancı çıkmadı

Bende 34+4 üm. Bende iki gündür adet ağrısı yaşıyorum. Adet ağrısı beni korkutuyor ya belime karnıma vuruyor ağrı. Ama geçti arada bu tarz ağrılar uğramaya başladı bana. Sanırım bu haftalar da artık normal. Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz
Sona yaklaşıyoruz artık normal sanırım 3 gün sonra kontrolüm var nstye girerim sanırım inş herşey yolundadır hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize😊

X