Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Sezeryan dogumu 2 gundur ya genlde tek gun duymamistim hic. Hemde ozel hastane . Gerci trabzondaki ozelden ne hayir gelir. Oraya geldigimde yildizlidaki medical parka gittim bi nevi devlet hastnaesi gibi ki suan oradaki en iyisi🤣
Bizde de tek gün kalınıyor. Bir sorun sıkıntı yoksa ikinci güne gerek kalmıyor zaten

Kontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan😅
Hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın ya daha ne yapacaksın bebişin erken gelmek istiyor dünyaya demekki 😁 daha var 16sına kadar 2500ü de geçer o çok da sağlıklı olur inşallah 🥰

Kontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan😅
Kaç haftalık oluyor 16sında? Bence kilo alması daha önemli yaa sevindim

Dediği tarihte 18 inde kaç haftalik olmuş oluyorsun canim

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah outoffit outoffit canım gün alanları da listeye ekleyebilirsin tarihleri bence tabi tutarsa tutar inşallah😂😂

Hocahnm Hocahnm Canım bebişler de sen de iyisinizdir umarım 🥰 Doğum tarihini ve doğum haftasını, bir de eğer paylaşmak istersen doğum ağırlıklarını belirtebilirsen bu bilgileri de tabloya işliyoruz 🥰

Bu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen

Benim görümce kv 😂😂 bana diyor ikiliyi de yaptır ben senin yerinde olsam üçlü dörtlüyü de yaptırırdım vs. Kv de diyot işte oğlum dayanamaz uyumaz yukarı yanıma gelir bağırır kızar bebek ses yapınca falan filan. Sustum ama yani sanki benim bebeğim oğlunun düşmanı ne kasar heyecanla bekliyor halbuki oğlu doğsun. Bu kv hepsi aynı 😂
delirmişler yemin ederim. nasıl laflar bunlar ya

Bu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
Ben valla lacivert almıştım siyahların arasına attım ona da doğal deterjan falan kullanamıcaktım kendi eşyalarımın arasında kaynadı 😁

X