Aman iyi olsunlarda çok şükür normal sanırım artık böyle ağrılarBacım 34 tam bende hastanedeyim bizim beybiler yaramaz olcak bence ondandır şükür bende açılma ve yüksek sancı çıkmadı
34 haftalığım canım ağrım çok derilerim bile acıyor ondan dedi bakalım diye 2 hafta sonra gene gelicemNeden bu kadar detaylı bakıldı kaç haftalıksın
Canım okudum yazdıklarını maşallah gğzel kilo akdırmışssın bebeğe şekerim çıkmasa bende yüklenicem yemeğe ama ciper geliştiriciden sonra şekerim iyice bi ilginç oldu. Benim de bebek her an gelebilir sata göre benden 1 gün öndesin ciğer gekiştirici hatırlatma dozunu ne zaman yapmayı düşünüyor doktorun. Bende her ihtimale karşı tekrar yapılmasını istiyorum ama doktor bişey demedi o yüzden soruyorumŞuan 35+2 deyim 16 sında tam 37 haftalık oluyorum doktor o yüzden 37 yi doldurmayı hedefliyor ciğer gelişmesi için yinede hatırlatıcı doz yapacaz dedi kuvöze girme ihtimalini azaltmak için
Anladım bende 34 üm bende bu aralar tuhaf tuhaf ağrılar yaşıyorum normal demek34 haftalığım canım ağrım çok derilerim bile acıyor ondan dedi bakalım diye 2 hafta sonra gene gelicem
Bana normalmiş ama sen gene de çok artarsa doktoruna danış ben doğuracam sandım o kadar zor geçti 2 3 günAnladım bende 34 üm bende bu aralar tuhaf tuhaf ağrılar yaşıyorum normal demek
Canım mesajını görmemişim arada kalmış. İnşallah gönlünce olur. Senin içinden hangisi geçiyor vajinal mi istiyorsun yoksa riske atmamak adına ssvd olmasın diye sezeryan mı istiyorsun.benimde aynisi bacaklarimin arasinda artik ve kafasini da tutabiliyorum tam sezaryen kesigimin orda benimki de beklemez canim ya erken alacaklar 37 gibi plesanta cok dusukse ya da vajinal yolla gelecek plesanta yukselmisse. artik ust karnim tamamen bos benim
bu carsamba detayli ultrasona giriyorum orda belli olacak
kendime hedef koyuyorum haftaya cmrtesi 35 olacagim sabret diye sonraki hafta 36 sonra rahatlicam iki hafta dursun.
cuma da grip asisi olacagim doktor dogum suresinde en istemedigimiz sey ekstra bir hastalikla ugrasman dedi o yuzden gribi elemek istiyorum.
Anladım canım 35 sonrası kuvoz riski çok çok aza düşüyor sen hiç endişelenme. Havuca falan da yine yüklenmeye devam et elinden geleni yapıyorsun zaten ne kadar durabilirseŞuan 35+2 deyim 16 sında tam 37 haftalık oluyorum doktor o yüzden 37 yi doldurmayı hedefliyor ciğer gelişmesi için yinede hatırlatıcı doz yapacaz dedi kuvöze girme ihtimalini azaltmak için
Sık sık olmuyor uğruyor mesela dün gün boyu karnım çok fazla taş gibi oldu kasıldı toplandı. Adet sancısı uğradı bi iki kere. Randevum haftaya pazartesi olmazsa cumaya çekerim randevuyu. Dinlenmeye çalışıyorum. Merdiven çok sık in çık yapıyorum artık dayanamıyorum bu günler de oda, etkiliyor olabilirBana normalmiş ama sen gene de çok artarsa doktoruna danış ben doğuracam sandım o kadar zor geçti 2 3 gün
O bıçak sapması sabah uykumdan uyandırıyor beni. Eşimi uyandırmazsam imkanı yok yataktan tek başıma kalkamıyorum. Yaşasın ağır vasıta olmakBenim karnım çok ağır hissettiriyor ya. Bazen bıçak saplanır gibi oluyor ama aşırı sık olmadığı için çok önemsemedim. Ayağa kalkmak falan zorlaştı ama nedense
ben bu cumaya aldim grip asisi randevusu hem aile hekimi hem hastane ol diyor antikoru bebege geciyormus, beni de koruyor kis vakti dogum sirasinda ve sonrasinda bir de griple ugrasamazsin dediler aklima yatti olacagim ben.Canım mesajını görmemişim arada kalmış. İnşallah gönlünce olur. Senin içinden hangisi geçiyor vajinal mi istiyorsun yoksa riske atmamak adına ssvd olmasın diye sezeryan mı istiyorsun.
Bende neden erken vakitte grip aşısı olmadığımı düşündüm yıllardır hep oluruö. Oandemş vakti bulamadığımız için o zamandan berş vurunmuyordum. Şimdi de geç kalmışım gibi düşünüyorum benim bebeğin ne zaman geleceği belli değil diye
Ay aman ne kıymetli paşa oğulları varmış hayret bir sey vallahi. Laf cakıyor senin kv de resmen oglumu yorma uykusuz bırakma demeye getiriyor işte. Sanki annenin evinden getirdin bebegiBenim görümce kvbana diyor ikiliyi de yaptır ben senin yerinde olsam üçlü dörtlüyü de yaptırırdım vs. Kv de diyot işte oğlum dayanamaz uyumaz yukarı yanıma gelir bağırır kızar bebek ses yapınca falan filan. Sustum ama yani sanki benim bebeğim oğlunun düşmanı ne kasar heyecanla bekliyor halbuki oğlu doğsun. Bu kv hepsi aynı
Valla hastaneye git gel bile zulüm yakın olmasına rağmenSık sık olmuyor uğruyor mesela dün gün boyu karnım çok fazla taş gibi oldu kasıldı toplandı. Adet sancısı uğradı bi iki kere. Randevum haftaya pazartesi olmazsa cumaya çekerim randevuyu. Dinlenmeye çalışıyorum. Merdiven çok sık in çık yapıyorum artık dayanamıyorum bu günler de oda, etkiliyor olabilir
Tüm gün ayaktaysan hareket etse de çok bellı olmaz uzan biraz sırt üstü hareket eder,benim kı de genelde çok hareketlı bazen duruyor bellı olmuyor mesela suan hıc durmuyorBugün bebo çok sakin ya, doktor günde 10 hareket iyi dedi sıkıntı yoktur tabi ama insanın canı sıkılıyor yine de. Gerçi yorgunum da epey. Sizinki de değişken mi böylegenelde kuduruktu bugün garibime gitti.
Koşturdum biraz spora gittim alışveriş yaptım evi toparladım vs şimdi oturdum hareket etti. Ediyor zaten şükür ama epeydir sakin değildi hiç, şaşırdım. Öğlen hıçkırıyorduTüm gün ayaktaysan hareket etse de çok bellı olmaz uzan biraz sırt üstü hareket eder,benim kı de genelde çok hareketlı bazen duruyor bellı olmuyor mesela suan hıc durmuyor
Söyleyecek çok şeylerim var ama susmayı tercih diyorum brn yeni evliyken de bu sefer oğlum başka yatakta yapamaz dayanamaz iki gün sonra yukarı gelir beş gün sonra gelir bir ay sonra gelir dedi dedi o kadar çok şey dediler ki o bide görümce ama dedikleri olmadıkça çatladılar yerlerindeAy aman ne kıymetli paşa oğulları varmış hayret bir sey vallahi. Laf cakıyor senin kv de resmen oglumu yorma uykusuz bırakma demeye getiriyor işte. Sanki annenin evinden getirdin bebegi
Evet oda zor benim ki yarım saat uzaklıkta trafik yok neyse ki direkt gidiyoruz. Eskisi gibi yaptığım ufak tefek dolanma toparlama ütü çamaşır vs sanki oda bu dönemlerde zorlamaya başladı. Benim bebek bide rahim ağzına da yakın yatmaya çalışacağım. Allah büyük yardımcımız olsun hepimizin zamanında sağlıkla doğuralım.Valla hastaneye git gel bile zulüm yakın olmasına rağmen
Bi kaç gün evvel beş gün oldu olmadı. Ağlayacaktım neredeyse ikindiye kadar neredeyse hiç etmedi hareket. Doktor da takip et diyordu yani artık haftası da büyüdü korkudan çok kötü oldum sonra akşama doğru ikinci gün normale döndü. Bazen demek olabiliyor. Seviyor bebekler bizi heyecana koymayıKoşturdum biraz spora gittim alışveriş yaptım evi toparladım vs şimdi oturdum hareket etti. Ediyor zaten şükür ama epeydir sakin değildi hiç, şaşırdım. Öğlen hıçkırıyorduheyecan dolu bir tüp birey…