- 16 Şubat 2019
- 627
- 559
- 33
Bizde de tek gün kalınıyor. Bir sorun sıkıntı yoksa ikinci güne gerek kalmıyor zatenSezeryan dogumu 2 gundur ya genlde tek gun duymamistim hic. Hemde ozel hastane . Gerci trabzondaki ozelden ne hayir gelir. Oraya geldigimde yildizlidaki medical parka gittim bi nevi devlet hastnaesi gibi ki suan oradaki en iyisi
Hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın ya daha ne yapacaksın bebişin erken gelmek istiyor dünyaya demekkiKontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan
Kaç haftalık oluyor 16sında? Bence kilo alması daha önemli yaa sevindimKontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan
Dediği tarihte 18 inde kaç haftalik olmuş oluyorsun canimKontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan
ben zaten tiroid hastasıyım 5 senedir. ama şeker inşallah kalmaz hadi ilaca alıştık da iğneye alışmasam iyi olurİnşallah geçer inşallah. Şekerin tiroidin kalıcıya dönüşmesi korkusu bende de var. Elimizden geleni yapıyoruz bence geçecektir
Kaç haftalık oluyor 16sında? Bence kilo alması daha önemli yaa sevindim
Şuan 35+2 deyim 16 sında tam 37 haftalık oluyorum doktor o yüzden 37 yi doldurmayı hedefliyor ciğer gelişmesi için yinede hatırlatıcı doz yapacaz dedi kuvöze girme ihtimalini azaltmak içinDediği tarihte 18 inde kaç haftalik olmuş oluyorsun canim
Bence doğumu görelim öyle ekleyelim canım yine de. Belki daha erken gelmek ister bebek yine sezaryen olsa da farklı tarihte olurHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahoutoffit canım gün alanları da listeye ekleyebilirsin tarihleri bence tabi tutarsa tutar inşallah
İnşallah canımben zaten tiroid hastasıyım 5 senedir. ama şeker inşallah kalmaz hadi ilaca alıştık da iğneye alışmasam iyi olur
skiphop aldım canım ben. en güvenilir o göründü gözüme.Küvet işini nasıl yaptınız ne aldınız kızlar bi eksik o kaldı benim içime sinen bulamadım ya
ben de 6 kilo aldım, 4’ü 1 ay içinde oldu. temmuz-ağustos arasıBen de 1.5 ayda 800 gram aldım, bebo benden daha çok almışbirden bire 5 kilo alıp üzerine 2 kilo aldım hiç anlamadan, şimdi durdu. Seviniyorum ben de bebo alsın yeter, bizim almamamız daha iyi.
Yaşasın kız kardeşlikYaa sen çok merhametli bi kadınsın ya valla ne zaman yazsan içime dokunuyorteşekkür ederim . İnsan tanımadığı insanlara sempati duyar mı duyuyor yani . İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza .
01/11/2024 30/1 de doğdular teyzoşuHocahnm Canım bebişler de sen de iyisinizdir umarım Doğum tarihini ve doğum haftasını, bir de eğer paylaşmak istersen doğum ağırlıklarını belirtebilirsen bu bilgileri de tabloya işliyoruz
Ben de ondan aldım. Yunluler ayarında 30 derece, 400 sıkmada yıkadım, sorun olmadı.Bu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
delirmişler yemin ederim. nasıl laflar bunlar yaBenim görümce kvbana diyor ikiliyi de yaptır ben senin yerinde olsam üçlü dörtlüyü de yaptırırdım vs. Kv de diyot işte oğlum dayanamaz uyumaz yukarı yanıma gelir bağırır kızar bebek ses yapınca falan filan. Sustum ama yani sanki benim bebeğim oğlunun düşmanı ne kasar heyecanla bekliyor halbuki oğlu doğsun. Bu kv hepsi aynı
O yüzden tutarsa diye dedimBence doğumu görelim öyle ekleyelim canım yine de. Belki daha erken gelmek ister bebek yine sezaryen olsa da farklı tarihte olur
Ben valla lacivert almıştım siyahların arasına attım ona da doğal deterjan falan kullanamıcaktım kendi eşyalarımın arasında kaynadıBu aldığımız hasteneye götürmek için olan organizerleri yıkayacak mıyız? English home'unkini aldım ben. Temiz gibi. Direk kullanılır mı acabası? Yıkamaktan yıldım yeminlen
Maşallah kuzulara01/11/2024 30/1 de doğdular teyzoşu