Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yok yok korkma acılı bişi değil . Bana da iki kere yaptı ebe . Zaten epiduralli oluyorsun . Sebebi de pıhtıları atıyorsun zaten hissetmiyorsun sadece bi baskı o kadar . Hani Orangegreysky Orangegreysky a demişlerdi ya için pis kalır kalmıyor yoldaşlarım çıkıyor :) Ya ben böyle konuşuyorum sanmayın ha acı eşiği yüksek biriyim . Acımayınca benimki yazasım geliyor sadece olumlu örnek gibi bidüşünün :)
Hemen annemin arkadaşını bulup bu detayı söylemem lazım 😅
Kurum kabul ettiyse bir sorun yoktur😊
Bilmem attım cevap da vermediler 😅 etmişlerdir inşallah

Sağlığın, moralin nasıl canım? Bebişlerden haber var mı 🥰
Sağlığım eh işte . Ameliyat neticesinde öncesi kolay sonrası zor tabi iki bebek çıktı kolay değil . Ama bugün daha iyiyim o pik ağrılar geçti gibi . Moralim de fena değil beklemediğim bir şey değildi hazırlanıştım kendimi . Şu an bir yıpratma sürecine girmemem gerekiyor düşüşler oluyor ama iyileşmem ve süt sağmam gerekli . Bebeklerimden de her gün haber alıyoruz süreç şimdilik olumlu gidiyor . İnşallah sizler zamanınızı doldurana kadar ben de eve getircem bebeklerimi 🤍🤍

Sağlığım eh işte . Ameliyat neticesinde öncesi kolay sonrası zor tabi iki bebek çıktı kolay değil . Ama bugün daha iyiyim o pik ağrılar geçti gibi . Moralim de fena değil beklemediğim bir şey değildi hazırlanıştım kendimi . Şu an bir yıpratma sürecine girmemem gerekiyor düşüşler oluyor ama iyileşmem ve süt sağmam gerekli . Bebeklerimden de her gün haber alıyoruz süreç şimdilik olumlu gidiyor . İnşallah sizler zamanınızı doldurana kadar ben de eve getircem bebeklerimi 🤍🤍
Dedikodu, koca tarafına nefret kusma ve alışveriş önerileri için bizi takip etmeye devam et lütfen 😂❤️

Kızlar bu cumartesi gidebilecek olan varsa bakın isterseniz, ben çok isterdim ama işim var maalesef. Hem kızım bu hastanede oldu, burda transfer edildi bana 🥹 şimdi aynı hastaneye doğum eğitimi için gitmek şahane olurdu, geri kalan 4 çocuğumu da görmüş olurdum hem 🤪🤪

Eklentiler

• IMG_5660.png
    IMG_5660.png
    366,4 KB · Görüntüleme: 44
Dedikodu, koca tarafına nefret kusma ve alışveriş önerileri için bizi takip etmeye devam et lütfen 😂❤️
:)Asla . Aylarımı vermişim bu gruba hiç birinizi tanımıyorum ama aynı zamanda çok iyi tanıyor gibiyim :) instagrama girmiyorum düşün ihtiyacım olmuyor . Çoğu arkadaşım doğum yaptığımı bile bilmiyor . O mecrada değil bu mecrada paylaştım :)

Zenginsin tabi skip hoplar falan 🤣 bizim banyoda kucuk esimle mumkun degil oyuzden odada yikicaz mecbur altina birsey sereriz hop hop 10 dakikadan fazla gerekcyok diyor cocuk doktorlari odada hem usumez giydirmesi daha kolay olur.
Ben o skiphopu almazsam kudururdum zengin olduğumu hissedemezdim sonra djdjdjd 🤣🤣 valla bakalım kaç gün yıkıcaz küvette 😁

:)Asla . Aylarımı vermişim bu gruba hiç birinizi tanımıyorum ama aynı zamanda çok iyi tanıyor gibiyim :) instagrama girmiyorum düşün ihtiyacım olmuyor . Çoğu arkadaşım doğum yaptığımı bile bilmiyor . O mecrada değil bu mecrada paylaştım :)
0 numara beze ihtiyacın oldu mu:) ne kullanıyor kuzular şu an ❤️ deneyimlerini bizimle de paylaşırsın müsait oldukça :)

Doğumdan sonra bana gelen bir komşum lohusanin gönlü yufka olur, bir sıkıntın olursa gel demişti. Baktın moralin azıcık düşüşe geçiyor, sen de gel hemen 🩷 ben süt sağarken falan Avrupa Yakası'nın eski bölümlerinden izlerdim, azıcık güleyim diye 😊

Bugün kızımın bir kazağını katlıyordum, aklıma geldin. Bir gün sen de kocaman kiyafetlerini katlayacaksin yavrularının ve ne ara, nasıl bu kadar oldular diye düşüneceksin. Yolda yürürken ya da yanında uyurken ellerini tutunca o minnacık ellerin yerine gelen kocaman ellere derin bir şükür duygusuyla dokunacaksın. Bu günler çoktan gelip geçmiş, hayatın başka meselelerine düşmüş, birlikte bin defa gülmüş, ağlamış olacaksınız 🤍
İnşallah bizden önce getirirsin bebeklerini eve 🙏🏻🤍 Hep güzel haberlerinizi duyalım ❤️

İndirimden neler stokluyorsunuz kızlar. En fazla kaç numara bez kullanılır acaba? Doğumdan sonra alırım diyordum ama Kasım indirimlerinde fiyatlar bazı ürünlerde ciddi düşüyor alıp kenara koymak istiyorum.

0 numara beze ihtiyacın oldu mu:) ne kullanıyor kuzular şu an ❤️ deneyimlerini bizimle de paylaşırsın müsait oldukça :)
Evet prematüre oldukları için sıfır numara bez istediler . 2 buçuk kiloya kadar kullanıyorlarmış . Yani ben almamıştım da eşimden istemişler o prima almış . Sıfır numara bezler gerçekten minnak 🥲 kız çok bi tecrübem de yok işte ameliyat az bişe lohusalık

İndirimden neler stokluyorsunuz kızlar. En fazla kaç numara bez kullanılır acaba? Doğumdan sonra alırım diyordum ama Kasım indirimlerinde fiyatlar bazı ürünlerde ciddi düşüyor alıp kenara koymak istiyorum.
1 numara için sayısı az olandan kullanmış ablam 3 çocukta da. 2 numara daha uzun gidiyormuş. Şöyle bi görsel vardı bende ama bence 1 numara için son anda almak daha iyi.
Eki Görüntüle 3487369
Şöyle bi ss iletilmişti, ben hangisi cildine iyi gelir hangisini sever bilemediğimden hiç 2-3-4 almadım ya. 1'de de 2 marka aldım sadece

Ben bez stoklamayı düşünmüyorum ya gerçekten hiç belli olmuyor çünkü. Bir de bence paket başına 50-100 lira gibi bir şey oynuyor en fazla, elimde patlamasındansa hangisi iyi gelecek ona göre alırım diye düşünüyorum. Ben 1 numara stoğu yapmışım 2şer tane almışım fark etmeden, 286 tane oldu mesela umarım elimde patlamaz 🤷‍♀️ şimdiki aklım olsa 100 tane alır bırakırdım. Prima premium care ve sleepy bio natural aldım ben.

Kullanıyorum tabi, bırakmayı birkaç ay önce denedim 3 gün yemek yiyemedim serumluk oldum ama 1 tablete düşürmeyi deniyorum arada, 2-3 tablet alıyorum normalde 1 tablet denemelerin perperişan bitiyor 🥲 doğuma kadar devam edeceğim muhtemelen, bugün 2 tablet aldım midem ağzımda uyuyamıyorum kusacağım tahminimce. Minnoş da değil ejderha gibi kusmaya devam ediyorum 😂 of hep aynı şeyleri yiyorumm aslında kuru kuru, hormonlardan bence.
Ah yavrucum çok zor be 😕 Bende de ara ara oluyor da bulantı, kusma, yanma falan biraz yediklerimle alakalı artık. Eskisi gibi her yediğimi kusmak şeklinde değil çok şükür 🙏 Allah yardımcın olsun 😕

Ben bartholin kist ameliyatı olmuştum bana önce belden iğne yaptılar birazdan ayaklarında uyuşma hissedeceksin dediler iğneden sonrada koldan sedasyon verdiler ameliyat sürecinde tedirgin olup tansiyonum yükselmemesi için. Ameliyattan çıkıp odaya gittiğimde sonda da takılı haldeydi muhtemelen ameliyat bitimi hemen taktılar
Anladım canım. Beni önce uyutup sonra ne yaptılarsa yaptılar 😂 Sonda takmamışlardı ama galiba kısa süreceği için gerek duymadılar

Doğumdan sonra bana gelen bir komşum lohusanin gönlü yufka olur, bir sıkıntın olursa gel demişti. Baktın moralin azıcık düşüşe geçiyor, sen de gel hemen 🩷 ben süt sağarken falan Avrupa Yakası'nın eski bölümlerinden izlerdim, azıcık güleyim diye 😊

Bugün kızımın bir kazağını katlıyordum, aklıma geldin. Bir gün sen de kocaman kiyafetlerini katlayacaksin yavrularının ve ne ara, nasıl bu kadar oldular diye düşüneceksin. Yolda yürürken ya da yanında uyurken ellerini tutunca o minnacık ellerin yerine gelen kocaman ellere derin bir şükür duygusuyla dokunacaksın. Bu günler çoktan gelip geçmiş, hayatın başka meselelerine düşmüş, birlikte bin defa gülmüş, ağlamış olacaksınız 🤍
İnşallah bizden önce getirirsin bebeklerini eve 🙏🏻🤍 Hep güzel haberlerinizi duyalım ❤️
Yaa sen çok merhametli bi kadınsın ya valla ne zaman yazsan içime dokunuyor 🥲 teşekkür ederim . İnsan tanımadığı insanlara sempati duyar mı duyuyor yani . İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza .

Sezeryan sonrası pis su çıksın diye karnına bastırıyorlarmış. Ablamın ilk doğumun da yaptılar. İkincisi de yapmamışlar. Acaba neden ikincisi unutuldu mu yapılmaması mı gerekiyor normal de. Çok korkutucu birşey ama 🥴🥴
Bana yapılmadı etrafımda da kimseye yapılmadı öyle bir şey. Pis su çıksın vs. gibi bir şey değildir de nursen6161 nursen6161 arkadaşın dediği gibi kanama kontrolüdür o bence.

Kontrolden geldim kızlar çok şükür yediklerim kilo aldırmış 400 gr almış 2 haftada 2250 olmuş ama kötü haber şu ki suyu daha da azalmış doktor götürebildiğimiz kadar götürcez en azından 2 buçuk kiloyu geçmesini beklicez dedi ve ayın 16 sında kontrol yaptıktan sonra 18 inde alırız muhtemel dedi daha öncesinde bir şey gelişmezse dedi ben dedim o kadar havuç suyu içtim günde 3 litre su içtim hiç işe yaramamış mı öyle düşünme dedi eğer yapmasaydın belkide şuan seni doğuma alacaktım sıfır suyu olacaktı yaptıkların işe yaramış dedi aynı şekilde devam et dedi benim kız akrep burcu olmayı tercih ediyor anlaşılan😅

X