Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Beni hemen paket ettiler ya ameliyata girişimde , hastaneden çıkışımda hızlı oldu . Ama bir gün gerçekten az İki gün kalabilseydim ki bir aydır hastanedeydim nerdeyse kalırdım yine , çok daha iyi gelirdim eve .
Sezeryan dogumu 2 gundur ya genlde tek gun duymamistim hic. Hemde ozel hastane . Gerci trabzondaki ozelden ne hayir gelir. Oraya geldigimde yildizlidaki medical parka gittim bi nevi devlet hastnaesi gibi ki suan oradaki en iyisi🤣

Katlananlar çok büyük geldi gözüme ben skiphop aldım içinde filesi dahili var genel olarak çok memnun kalmışlar ama kesin aşırı az kullancam. Banyom çok küçük bu bile kocaman kaldı diğerleri asla sığmazdı. Hoş banyoma 2 kişi de sığmıyor nasıl yıkıcam ilk başlarda bilmiyorum sonra baba omzuna başvurucam açıkçası 😁
Zenginsin tabi skip hoplar falan 🤣 bizim banyoda kucuk esimle mumkun degil oyuzden odada yikicaz mecbur altina birsey sereriz hop hop 10 dakikadan fazla gerekcyok diyor cocuk doktorlari odada hem usumez giydirmesi daha kolay olur.

Bugün kabul günüm tam 1 ay sonra geldi🤩🤩🤩

Eklentiler

• IMG_20241104_134046.jpg
    IMG_20241104_134046.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 52
Sezeryan dogumu 2 gundur ya genlde tek gun duymamistim hic. Hemde ozel hastane . Gerci trabzondaki ozelden ne hayir gelir. Oraya geldigimde yildizlidaki medical parka gittim bi nevi devlet hastnaesi gibi ki suan oradaki en iyisi🤣
Ben 2 sezeryanda da bir gece de çıktım buda öyle olabilir ağrı na toparlanmana bagli

bu aptal insanlardan bana gına geldi cidden kimseyle görüşmicem artık doğuma kadar 🙄 bi tane pozitif insan olmaz mı insanın çevresinde benim valla yok 🙄 tek pozitiflikleri ay görünce herşeyi unutuyorsun ay mis gibi kokuyor bebiş demek. onu biz de biliyoruz ayol 🙄 bende görümce iki tane. geçen bi tanesi geldi, iki küçük çocukla arabasız gelmiş safım, geri biz bıraktık evlerine. yolda bana şeyi soruyor: ikili testimin sonucu nasılmış bebekte bişey var mıymış 🤣🤣 güler misin ağlar mısın. ulan avel, üstünden yirmi koca hafta geçmiş, bebek kocaman olmuş, yaptığın muhabbete bak. bu insanlarda gram akıl yok mu 🙄 öbürü de geçen akşam gelmiş yine: bunlar en güzel zamanların diyor. öffff yeminle daralttınız beni. kvde de: uyut şunu diye bağırır geceleri oğlum diyo. eşim dedi artık salak salak yorumlar yapma sen bi daha diye de biraz olsun rahatladım. şaka yaptığını sanıyor bir de söylerken gülüyor falan. odada tek gülen kendisi ama. akılsız bir espri anlayışı var.
Ay neler görüp duyucaz daha yaaa 🙄 kendilerine zamanında söylenen ve rahatsız oldukları şeyler bunlar kesin. Kim bunları duyup mutlu olur ki. Yapma arkadaş yapma, sen de şöyle yorum, şöyle şaka yapma, şöyle soru sorma, sen farklı ol. Ama yok, hepsi aynı. Gerçekten insanlar bi tuhaf

Yavrum mide küçülüyor dedikleri doğru galiba, ben bi oturuşta zurna dürümü ara öğün olarak tüketiyordum geçen gün eşim en küçük boy almış 2 parça bıraktım ajfkdkdk kız premses olacak herhalde dedim ama şüşkoymuş o ayrı 😂
bizim kızlar bi kendi yesin bi kendi gezsin bi kendi keyif yapsın istiyor herhalde yaa gerçek birer şüşko piremses olacaklar skjdskfj

Zenginsin tabi skip hoplar falan 🤣 bizim banyoda kucuk esimle mumkun degil oyuzden odada yikicaz mecbur altina birsey sereriz hop hop 10 dakikadan fazla gerekcyok diyor cocuk doktorlari odada hem usumez giydirmesi daha kolay olur.
benim de banyom minicik o yüzden yaza kadar salonda yıkamaca miniğimi. yazın şu oturaklardan alır beraber yaparız banyomuzu bu kış biraz uğraşcaz ama olsun.

Bizim burda ki özeller de öyle sorun yoksa anne bebekte sezeryan olduysan ikinci gün sabah taburcusun

bu aptal insanlardan bana gına geldi cidden kimseyle görüşmicem artık doğuma kadar 🙄 bi tane pozitif insan olmaz mı insanın çevresinde benim valla yok 🙄 tek pozitiflikleri ay görünce herşeyi unutuyorsun ay mis gibi kokuyor bebiş demek. onu biz de biliyoruz ayol 🙄 bende görümce iki tane. geçen bi tanesi geldi, iki küçük çocukla arabasız gelmiş safım, geri biz bıraktık evlerine. yolda bana şeyi soruyor: ikili testimin sonucu nasılmış bebekte bişey var mıymış 🤣🤣 güler misin ağlar mısın. ulan avel, üstünden yirmi koca hafta geçmiş, bebek kocaman olmuş, yaptığın muhabbete bak. bu insanlarda gram akıl yok mu 🙄 öbürü de geçen akşam gelmiş yine: bunlar en güzel zamanların diyor. öffff yeminle daralttınız beni. kvde de: uyut şunu diye bağırır geceleri oğlum diyo. eşim dedi artık salak salak yorumlar yapma sen bi daha diye de biraz olsun rahatladım. şaka yaptığını sanıyor bir de söylerken gülüyor falan. odada tek gülen kendisi ama. akılsız bir espri anlayışı var.
Benim görümce kv 😂😂 bana diyor ikiliyi de yaptır ben senin yerinde olsam üçlü dörtlüyü de yaptırırdım vs. Kv de diyot işte oğlum dayanamaz uyumaz yukarı yanıma gelir bağırır kızar bebek ses yapınca falan filan. Sustum ama yani sanki benim bebeğim oğlunun düşmanı ne kasar heyecanla bekliyor halbuki oğlu doğsun. Bu kv hepsi aynı 😂

Sezeryan sonrası pis su çıksın diye karnına bastırıyorlarmış. Ablamın ilk doğumun da yaptılar. İkincisi de yapmamışlar. Acaba neden ikincisi unutuldu mu yapılmaması mı gerekiyor normal de. Çok korkutucu birşey ama 🥴🥴

Benim görümce kv 😂😂 bana diyor ikiliyi de yaptır ben senin yerinde olsam üçlü dörtlüyü de yaptırırdım vs. Kv de diyot işte oğlum dayanamaz uyumaz yukarı yanıma gelir bağırır kızar bebek ses yapınca falan filan. Sustum ama yani sanki benim bebeğim oğlunun düşmanı ne kasar heyecanla bekliyor halbuki oğlu doğsun. Bu kv hepsi aynı 😂
Üçlü dörtlü mü kalmış ya, ikili bile az kullanılıyor artık neredeyse tüm doktorlar fetal dna tavsiye ediyor. Madem akıl veriyor kendini güncellesin biraz hanımefendi 😂 gerçi ortak özellikleri bilmeden sallamaları ama olsun

🫠 ben istanbulda bahçelievlerdi galiba memoriale gitmiştim otele mi gittim hastaneye mi girdim anlamadım . Doktorlar kapıda karşılıyordu ah canım gül canım diye . İdrar çıkışı , gaz çıkışı olunca ( çok afedersiniz efenim ) ben de kataterden yemiştim 5 doz ağrı kesici gönderdi beni 😅 ama öyle deme ben paket almadım sabah mükellef bir kahvaltı , doğum çekimi hediye ettiler 😜 oysa ben bir gece önce dış çekimimi yapmıştım

Sezeryan sonrası pis su çıksın diye karnına bastırıyorlarmış. Ablamın ilk doğumun da yaptılar. İkincisi de yapmamışlar. Acaba neden ikincisi unutuldu mu yapılmaması mı gerekiyor normal de. Çok korkutucu birşey ama 🥴🥴
Yok yok korkma acılı bişi değil . Bana da iki kere yaptı ebe . Zaten epiduralli oluyorsun . Sebebi de pıhtıları atıyorsun zaten hissetmiyorsun sadece bi baskı o kadar . Hani Orangegreysky Orangegreysky a demişlerdi ya için pis kalır kalmıyor yoldaşlarım çıkıyor :) Ya ben böyle konuşuyorum sanmayın ha acı eşiği yüksek biriyim . Acımayınca benimki yazasım geliyor sadece olumlu örnek gibi düşünün :)

Yok yok korkma acılı bişi değil . Bana da iki kere yaptı ebe . Zaten epiduralli oluyorsun . Sebebi de pıhtıları atıyorsun zaten hissetmiyorsun sadece bi baskı o kadar . Hani Orangegreysky Orangegreysky a demişlerdi ya için pis kalır kalmıyor arkadaşlar çıkıyor :) Ya ben böyle konuşuyorum sanmayın ha acı eşiği yüksek biriyim . Acımayınca benimki yazasım geliyor sadece olumlu örnek gibi düşünün 😃
O zaman ablama ikinciye yapılmadı hata mı yaptılar. Sürekli diyor ki işte kaşınıyor içeriden sanki birşey var felan. Demek ikinci de bastırmadılar bu sorunları yaşıyor. Madem öyle diyorsun bende izin veririm yapacak birşey yok 😂

🫠 ben istanbulda bahçelievlerdi galiba memoriale gitmiştim otele mi gittim hastaneye mi girdim anlamadım . Doktorlar kapıda karşılıyordu ah canım gül canım diye . İdrar çıkışı , gaz çıkışı olunca ( çok afedersiniz efenim ) ben de kataterden yemiştim 5 doz ağrı kesici gönderdi beni 😅 ama öyle deme ben paket almadım sabah mükellef bir kahvaltı , doğum çekimi hediye ettiler 😜 oysa ben bir gece önce dış çekimimi yapmıştım
Sağlığın, moralin nasıl canım? Bebişlerden haber var mı 🥰

X