Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Canım bizimkide eliyle bişey çıkarmaya çalışıyor gibi yapıyordu sonra meğerse dişi kırılmış bütün halsizliği ondanmış dişi çektirdik rahatladı öyle bişey olabilir mi acaba baktılar mı ağzına
Ya başka bi üye de söyledi sabah aynısını, video da attı hatta sağ olsun aynı hareketler. Sonra dişi düşmüş zaten çat diye. Bakmadılar dişine galiba zaten kapkalın eldivenlerden bile 2 kişinin elini kolunu haşat etti bizimki sağ olsun :)) ama karnını da tutturmuyor dişte böyle bişi olur mu

Ya başka bi üye de söyledi sabah aynısını, video da attı hatta sağ olsun aynı hareketler. Sonra dişi düşmüş zaten çat diye. Bakmadılar dişine galiba zaten kapkalın eldivenlerden bile 2 kişinin elini kolunu haşat etti bizimki sağ olsun :)) ama karnını da tutturmuyor dişte böyle bişi olur mu
Benimki çok halsizdi baygın gibi yatıyordu hep koltuk altında belki huysuzluktan elletmiyordur karnına ama bilemedim hiç canım dişini çektiği an normale dönmüştü buzlu su falan içirmiştik rahatlamıştı benimde aklıma o geldi gene aklında bulunsun belki öyle bişeydir

Benimki çok halsizdi baygın gibi yatıyordu hep koltuk altında belki huysuzluktan elletmiyordur karnına ama bilemedim hiç canım dişini çektiği an normale dönmüştü buzlu su falan içirmiştik rahatlamıştı benimde aklıma o geldi gene aklında bulunsun belki öyle bişeydir
Bilmiyorum 3 gün bekleyebileceğimiz bi durumda değiliz gibi zaten tekrar gideriz bence, sorarım bi :KK43: kusması oluyo muydu

Bugün mobilya firması ile konuştum 25 ağustosta sipariş vermiştik . Fabrika taşınıyo muymus neymiş bilmem ne. Hammadde tedariği dediler cart curt dediler. 15 kasım haftası teslim edilmesi planlanıyor dediler.
Beni bi ağlama aldı asla kendimi tutamadım asla zırıl zırıl ağladım ben nasıl yetiştireceğim diye. Kocam beyi aradım ben napim diyo iptal edip başka yerden mi alimm napiimm diyo bi de ona sinirlendim ağla ağla içim çıktı 😂😂😂
Kuzucum sen her şeyini yıka ütüle hurçlara kaldır, organizer, askı vs hepsini de al hazırda bulunsun. Dolabın gelip kurulduğu gün hemen siler yerleştirirsin 😇 Sinir bozucu bir durum kabul ediyorum ama sıkma yine de canını. Şimdi daha iyiyken hallet her şeyi 15 Kasım haftası daha da ağırlaşırsın iş yapmak zor hale gelir o zamana iş bırakma 🥰

Ankaradayım bende. Sözleşmede 30-45 gün yazıyor. Paramızı aldık diyelim, alacağım başka bir mobilya daha erken gelir mi dersin
Benim aldığım mobilya 3 günde gelmişti. Kayseri firmasıydı üstelik oradan Ankara’ya geldi. Metalia diye bir marka. Aldığım ürün çok kaliteli bir şey değil malzeme bakımından, ben 3-5 yıl sonra taşınacağım için o zaman değiştiririm düşüncesiyle orta kalite bir şey aldım. Ama belki farklı malzemelerden daha kaliteli olanlar da mevcuttur. Eğer iptal etmeyi düşünüyorsanız canım..

Ben de özel takipliyim , doğum öncesi smear alalım ama devlette yaptır burada para verme dediği için bu hafta şehir hastanesine gittim. Detaylı ultrason , ikili - üçlü sonuçları , şeker yüklemesi sonuçları vs. hepsini görmek istediler. Bebeği de kontrol ettiler. Bizde takipli değilsin diye bakmak zorundayım hepsine dedi. Ayrıca kan ve idrar da aldılar.
Smear aldılar mı peki. Ben ketemde yaptırmak istedim smear testi . Hamilelere yapılmaz, rahim ağzından alındığı için doğumu başlatırız dedi . Öyle olunca yaptıramadım

Akşam örgü örüyodum geldi şişi yaladı. Sonra patileriyle ağzından bi şey çıkarır gibi yapmaya başladı. Biz de dedik herhalde demir dilini uyuşturdu, güldük falan yani normale döndü çünkü sonra. Şiş hala elimde şişi yutma şansı zaten sıfır herhalde :)) yün desen o da duruyor zaten koparmadı etmedi. Ama ondan sonra başladı her şey anlamadım gerçekten
İnşallah birşeyciğii yoktur yavrumun. Geçmiş olsun tekrardan kuzum. Birşey olursa haber et bana mutlaka 🙏🏼🤗 güzel olacak herşey inşallah. Bir kaç saate toparlayacak 🙏🏼🙏🏼

Ay hepsine bayıldım kız 🧿😍 ne güzel şeyler almışsın. Kız anneleri çok şanslı ya 😍 bizimkiler dinazorlu arabalı 😍 sağlıkla giysin inşallah.
Ahahahha 😂 3 sene sonra bu kız anneleri bebelere kıyafet beğendirmediklerinde, ben kendim seçicem giyinicem krizleriyle uğraştıklarında, biz sıradan bir kombin yapıp 5 dakikada hazırlanmanın vermiş olduğu rahatlıkla başlayacağız güne 😂😂😂 Bu açıdan bakalım 😂

Ahahahha 😂 3 sene sonra bu kız anneleri bebelere kıyafet beğendirmediklerinde, ben kendim seçicem giyinicem krizleriyle uğraştıklarında, biz sıradan bir kombin yapıp 5 dakikada hazırlanmanın vermiş olduğu rahatlıkla başlayacağız güne 😂😂😂 Bu açıdan bakalım 😂
🤣🤣🤣🤣 bak bu da çok doğru, giydir pantalon gömlek çıkar çocuğu, en fazla bi de papyon 😅 haklısın kuşum

Aldılar , kendi doktorum , onun hocası ve şehir hastanesindeki doktor da alınmasında bir sakınca yok dedi
Anladım , ben de yaptırmak istiyorum. Normal doğum yapma durumum ona bağlı, iki yıl önce pozitif gelen sonucum vardı bu durumda normal yapılmıyor . Ama geçmiş olma ihtimali var bu süreçte

Bazen vajinamda inanılmaz bir baskı hissediyorum, özellikle yorulduğumda ayakta kaldığımda falan. Tövbe est bebe çıkacak gibi sanki, pozisyon değiştirdi bence, ayakları aşağıda gibi hissediyorum. Oluyor mu size de? 29.haftadayım

valla bayaa uyguna geldi, kalitesi de şaşırttı beni. kendime hiç lcw den alışveriş yapmıyordum kalitesiz geliyordu ama bebiş şeyleri çok iyiymiş ya yumuşacık. chakra ile yarışır bence tabi seçici olmak kaydıyla 🤭 bu takımlar falan hep 160-260 arası fiyatlara geldi kod ile
Şuraya bir ek bilgi gireyim. Kimyager arkadaşımdan öğrendiğim bilgiye göre lcw boyalarının ve kumaşlarınon doğal olmasına çok özel gösteriyormuş. Özel labları varmış. O yüzden renkleri çabuk solabiliyormuş. Zara petrol boyama yapıyormuş direk zararlı asla ne kendime ne çocuğuma alırım oradan demişti. Ben lcwya tövbeliyim defacto da benzer. O yüzden bazı şeyleri defactodan alırım. Bebek ürünlerinde doğal kumaşlar kullanıyorlarmış aşırı başarılılar.

Anladım , ben de yaptırmak istiyorum. Normal doğum yapma durumum ona bağlı, iki yıl önce pozitif gelen sonucum vardı bu durumda normal yapılmıyor . Ama geçmiş olma ihtimali var bu süreçte
Benim de aynı şekilde. Aktif lezyon yoksa normal doğum olur dedi doktorum , o yüzden smear şart oldu. ama şehir hastanesindeki doktor asabi bi hanımefendiydi , önce madem bizde takipli değilsin kendi doktorun yapsaydı dedi. Sonra da zaten 1 yıl önce pozitifsen sezaryende de normalde de aynı risk var dedi. Kendi doktorum bile sinirlendi bu yoruma.

Bazen vajinamda inanılmaz bir baskı hissediyorum, özellikle yorulduğumda ayakta kaldığımda falan. Tövbe est bebe çıkacak gibi sanki, pozisyon değiştirdi bence, ayakları aşağıda gibi hissediyorum. Oluyor mu size de? 29.haftadayım
Bende de son üç gündür var böyle alttan birşeyi ittiriyor ama ayak gibi hissetmiyorum çünkü başı aşağıda zaten benim bebek ama nasıl oluyorsa bi baskı yapıyor canımı öyle yakıyor ki çatıyı zorluyor gibi birşey de olabilir. Ve dünden başlayan ekstraya alttan bıçak saplanma, bel ağrısı adet gibi ağrılar da başladı. Ayakta kaldıkça oluyor çok kötü bıçak saplanıyor sanki. Ben şuan 33+1 deyim senin haftalarda ise bebeğin bacaklarını bacak aramda hissediyordum çok sıkıştırıyordu beni ağrı yapıyordu sanki çıkacak gibiydi sonra geçmişti. Yani belli dönemler de oluyor demek

Bende de aynı. Ama ayakları sandığım şey elleri olabilir. Gerçi ayakları kafasının üstündeydi en son. Her yeri her yerde olabilir dkdkd. Ağırlıkları arttı ya artık daha çok hissediliyorlar. Seninki de 2 kiloya yaklaşmıştır. 32de genelde 2 kilo civarı dediler bize.

Bende de son üç gündür var böyle alttan birşeyi ittiriyor ama ayak gibi hissetmiyorum çünkü başı aşağıda zaten benim bebek ama nasıl oluyorsa bi baskı yapıyor canımı öyle yakıyor ki çatıyı zorluyor gibi birşey de olabilir. Ve dünden başlayan ekstraya alttan bıçak saplanma, bel ağrısı adet gibi ağrılar da başladı. Ayakta kaldıkça oluyor çok kötü bıçak saplanıyor sanki. Ben şuan 33+1 deyim senin haftalarda ise bebeğin bacaklarını bacak aramda hissediyordum çok sıkıştırıyordu beni ağrı yapıyordu sanki çıkacak gibiydi sonra geçmişti. Yani belli dönemler de oluyor demek
Ya bu bıçak saplanmayı napıcaz? Her sabah 7.30da çığlık atma isteği ile uyanıyorum. Kalkarken aşırı zorlanıyorum. Tuvalete gidince rahatlıyorum. Ama başka zaman da olmuyor illa sabahları beni o bıçak uyandırıyor.

Adet ağrısı gibi ağrılarda süre tutun sıklık bakın diyorlar genelde. Ben dün kasılmalar olunca kasılma sayar uygulamasından hemen saymıştım kasılma süresini ve senkronunu. Arkadaş söylemişti doğum yaklaşınca kullan böyle uygulama daha rahat olur diye

X